Искам промяна във връзката, но как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам промяна във връзката, но как?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1418 пъти
И така аз съм момиче на 16г. (козирог)той е на 21г(рак). има ме връзка от 7месеца... искам да знаете, че нещата са много сериозни и важни за мен.. той е идеален винаги съм търсила момче като него и през моите скромни 16год. не съм имала по-добро гадже от него имала съм много гаджета, но не и като него... истината която не мога да приема, че сме пълна противоположност в характерите той харесва едно аз корено различно винаги сме на различни мнения аз си мисля, че аз съм инициаторът той си мисли точно обратното. Нямаме си абсолютно никакво доверие например излиза ме навън и започваме ''ти я хареса''... ''ти го погледна'' т. н аз също имам един проблем много го ревнувам даже, когато погледне някоя нещо ме изгаря от вътре много му показвам емоциите си даже се разплаквам... Той не работи и затова по цял ден сме заедно.. аз уча, но вече и образованието си изоставих не ходя често на училище за да сме повече време заедно родителите си ги виждам веднаж два пъти в седмицата защото през другото време съм в тях с него нямам време за себе, при всеки един наш конфликт той се опитва да се изкара винаги безгрешния и така цялата вина пада върху мен ако се разделя с него не знам дали ще го понеса той има много приятели и веднага ще се разсея аз нямам почти никакви и все повече и повече ще скърбя... искам да съм с него но с промяна аз не искам много от него искам просто винаги да е до мен и да МИ ПОМАГА И ПОДКРЕПЯ имам нужда от неговата защита', но нямам такава от негова страна.... правя много глупости за да го накарам да изревнува и да ми каже ''СТИГА РЕВНУВАМ ТЕ'' искам аз да съм единственото момиче за очите му даже най-красивата да дойде той да не я погледне Имам чувството, че ако не му показвам колко съм желана и от другите момчета на него ще му е все тая дали ще съм с него но от друга страна мисля че наистина ме обича не знам какво да мисля вече даже и преподавателите ми ми викат ти си много точно и умно момиче но от както се обвърза ти пропадаш все по надолу и аз го виждам че е така... той не обича много да споделя това прави и конфликт защото го разбирам по друг начин много го обичам той също го твърди и наистина и той е правил много жертви искам промяна във връзката ни искам да разговарям с него наистина сериозно и преди сме разговаряли уж сериозно и че ще се променим но прямата е само за 2 дни след това пак се караме за дреболии какво да правя знам че на някои от вас ще се стори детска история но повярвайте не е разликата в годините а в акъла..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: f479d5388a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега ще ти кажа нещо мило момиче. Хубаво е да искаш да си с него, обаче ако почне да ти иска секс, НЕДЕЙ ДА МУ ДАВАШ. Второто: Че ако той реши може да те зареже за по-възрастно момиче от теб, от порядъка на неговата възраст, така че внимавай и не се отдавай на такива. Може да е мил и там каквото казваш, обаче имай едно на ум. :)

М19

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5ce09f4acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ще страдаш както си тръгнала.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4f83aafaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   №2 избягвай да даваш акъл без самият ти да го имаш!

А към авторката - така или иначе преди 20-тата си година човек нищо сериозно не може да има, така че каквито и вълнения да те обземат за момента, след време те нищо няма да означават за тебе.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cc06cde055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 - не е вярно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f479d5388a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе ти сякаш ще си по акълат от другите, вземи се стегни, давам съвет а не акъл.. Безмозъчен

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker