Обезкосмяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Обезкосмяване
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 2438 пъти
Въпросът ми е предимно към другите дами. Момиче на 16 години съм и имам прекалено много окосмяване (не в интимната зона, а по цялото тяло). Досега винаги съм се бръснала или съм използвала кремове за депилация, но е ужасно - трябва през 1 ден да повтарям процедурата, а няма нищо по-досадно от цялостно бръснене на всеки два дни, което ми отнема часове. Аз имам и косми по корема и кръста/гърба, както и по рамената. Не са големи, но са дразнещи и не ги желая. Срещам по улицата перфектно епилирани момичета или пък виждам звезди по телевизията без косъмче по тялото и се дразня. И аз искам да съм напълно обезкосмена, но не знам как! Не ми давайте съвет да изруся космите, защото не искам да са незабележими, а да ги няма изобщо! Мислела съм си за кола-маска, малко се притеснявам, че ще боли, но не това е проблемът, а това че съм адски срамежлива и изобщо не мога да се показвам гола пред козметичката там или както се казва, та аз пред майка си изобщо не се показвам гола! И все пак бих могла да си направя кола-маска в домашни условия... Кажете си мнението - много ли боли кола-маската, колко дълги трябва да си оставя косъмчетата, за да си я направя (или да отида да ми я направят в краен случай)? Вие самите как поддържате идеално обезкосмени вашите тела? И знаете ли нещо за трайното обезкосмяване, ако не се лъжа чрез лазер - как се постига, какво точно прави, подлагали ли сте се на него? Как мога да се поддържам напълно обезкосмена? Коя процедура е най-добра и коя е най-трайна? А продуктите на Вийт добри ли са? Моля ви, кажете ми всичко, което знаете по темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 414c4b459a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма ли да ти е по-лесно ако направо си смениш пола? Изобщо няма да ти е необходимо да се бръснеш повече, осен по муцуната ;)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 623c7abf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом имаш такова окосмяване може би имаш хормонален дисбаланс. Имаш ли акне? По-пълна ли си? Ако е така трябва да изследваш някои хормони като тестостерон.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 2055a149fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момиче, като искаш да си напълно обезкосмена, отиди си обръсни и главата.. Това са глупости! Никой не ти гледа гърба или кръста, айде за корема разбирам, ама кръста и гърба.. там косъмчетата са невидими. Но щом толкова искаш, отид до близкия магазин и си купи депилиращи ленти. Най-мн 1 лв да са. В моя град са 80 стотинки. Желая ти късмет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4b7c566204
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пиши в интернет и чети за фотоепилацията с месеци не излизат косъмчета и няма странични ефекти.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e71db1d284
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тъй като и аз имам този проблем, обясни ми как точно си обезкосмяваш гърба?

 
  ...


...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 88ab32157a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да махаш косми по кръста, корема и гърбът? Боже. Това са просто мъхчета, които във повечето случаи са малко по-тъмни или чисто руси, те изобщо не са проблем. Ти ако ги обръснеш ще заприличаш на маймуна. Надявам се да не си го направила и не искам да те обиждам. Трябвало е още първият път да отидеш на кола маска и след това да си ги бръснеш в домашни условия, но само ръцете, краката, мишници и интимна зона, ако желаеш. Не повече. А относно домашната кола маска става много по-бавно, болезнено и досадно. Аз съм на 12 и казах на майка си преди година, че искам да си епилирам краката, но само там, а те бяха руси и къси. Тя категорично ми забрани да се бръсна или нещо друго и ме заведе на козметик. След това сега съм ходила 3 или 4 пъти общо и са руси и не боли толкова. Аз сега ако искам мога да ги обръсна, но предпочитам да ги махам с корена с кола маска, а не само да ги подрязвам както аз казвам с бръснача. Грешката вече си я направила и не можеш да я промениш. Мен ме беше срам също, но на козметичките това им е работата. Изобщо няма да гледат колко си окосмена или да се заглеждат където и да е. Това им е работата, на ден махат космите на много други момичета и жени. Изобщо няма да обърнат внимание, давай смело!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 922321b025
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Постига се чрез пари и лазерна епилация.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 34d526ae11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Лазерът му е майката!!! Стига да отидеш на специализирано място, а не при някоя 20-годишна неопитна козметичка, закупила евтина машина и гледа само как да вземе парите на хората. Струва си лазерът, наистина, ама трябва да внимаваш на кого си даваш парите. И разбира се, ако ги имаш... защото една процедура си е достичка, достига 100 лева. Колата маска - не боли, търпимо е... освен на интимното място. Поне за мен. Там долу е просто ад!!! Навсякъде другаде ще го изтърпиш, мисля... там долу самата кожата е различна и не понася добре. Иначе съм същата като теб - на твоите години започнах да се окосмявам по-сериозно по цялото тяло - гръб, корем, гърди... малки и тънки косъмчета, да... ама ми е некомфортно с тях. Все още си ги имам даже... не знам как да процедирам. С кола маска не ми се рискува по тези места, с депилиращ крем също. А пари за лазер - нямам. Досега съм си изрусявала само косъмчетата по корема, гърдите и гърба, но това е... стоят русички максимум 3 седмици и после пак стават черни. Иска ми се да си събера парички за лазер и да отида веднъж и да се отърва от тях, ама за едно гръбче майка си и баща си искат...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 6510e88262
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз също имам по-забележими косъмчета на кръста и на корема и си ги махам с депилиращи ленти на Дева. Съветвам те да не се бръснеш, защото космите ще станат по-дебели.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 714fafc373
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Първо отиди на лекар за да види дали нямаш хормонален дисбаланс...Ако това е причината-лекувай се.

За временно обезкосмяване-кола маска.Космите излизат след 20дни.
За трайна-фотоепилация.Събери си парички и ходи на процедури-поне 6 пъти.
Никакво бръснене-ще станат още по твърди и гъсти и от една луковица ще излизат по 3 косъма даже.СПРИ БРЪСНЕНЕТО!

 
  ...

...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 0106ad9cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моят съвет е като за начало да отидеш на ендокринолог, за да установи дали нямаш някакъв дисбаланс и съответно да ти предпише лекарства, с които да се балансират веществата и да изчезне окосмяването. В случай, че хормоните ти са наред и съответно нямаш нужда от хапчета или нещо, а проблема си го имаш, можеш да отидеш на лазерна/фотоепилация, която е доста трайна, но за съжаление е скъпа. Иначе можеш да опиташ и с епилатор/кола маска, ако не те притеснява болката. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker