Най - бързият и ефикасен начин да направя тяло. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Най - бързият и ефикасен начин да направя тяло.
преди: 9 години, 27 дни, прочетена 1717 пъти
Здравейте , пише ви 18 годишно момче, до сега не съм ходил на фитнес, нито съм спортувал , 1.72-3 съм висок, 80 кг, желая да сваля килограми и едновременно да направя едно горе - долу добре изглеждащо тяло - възможно най - бързо, не искам да сваля толкова много, че да стана клечка, ами да си имам маса обаче да не е мазнини само., та тъй като не съм бил на Фитнес, пиша тука и се надявам някой адекватен да ми даде нормален отговор, и да ми помогне, за да знам като отида на фитнес какво да правя, кви серии и ... т.н и да знам, че има в интернет инфо, но навсякъде пише различно, а не искам още да искам съвет от фитнес инструктор, желая първо да видя дали тука някой който разбира ще ми отговори като хората..Благодаря Ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 26 дни
hash: 43f7e86cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Зa свaляне нa килогрaми, сегa, нa кен ми се случи без дa ми е било цел. Зaрaди жегите, зaпочнaх дa пия прясно изцедени лимони, рaзредени с минерaлнa водa. Супер освежaвaщо е. Не съм прaвилa никaкви диети, хрaнех си се нормaлно, кaкто винaги, сaмо дето зaпочнaх дa пишкaм по- често. Е, aз по принцип си се хрaня здрaвословно де. Тa, след вторият ден зaбелязaх първо по коремa, после вече и по бедрaтa, че отслaбвaм. Не обърнaх толковa внимaние в моментa, отдaвaх го нa жегите. След седмицa обaче, бях с 3 кг. по- мaлко. Спрях дa пия лимонaдкaтa, зaщото не искaлa товa, но мои приятелки кaто рaзбрaхa кaквa е причинaтa зa слaбеенето ми, зaпочнaхa със същото. Сегa две седмици по- късно, две от тях сa с по около 5-7 кг. по- слaби и спряхa към моментa, но третaтa се окaзa, че имaлa гaстрит и трябвaше дa спре нa вторият ден. Четох после зa лимоновият сок. Нaй- добрaтa диетa с него е дa си се хрaниш нормaлно, без лишения, зaщото инaче ефектa е йо-йо. Aз лично пих по всяко време, когaто искaх. В товa, което четох, пишеше, че е добре първо сутрин нa глaдно и после преди всяко ядене. Вaжно е дa отбележa, че сокът не ми е стопявaл/отслaбвaл мускулaтурa.
Относно фитнес инструкторa, той е точно зaтовa тaм, зa дa съветвa.

 
  ...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 0a3f25982b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Няма бърз начин за постигане на добри и трайни резултати. Ние не знаем кои са проблемните ти зони и какво по-точно искаш. Най-добре отиди в някой фитнес, обесни на инструктора и изслушай неговото професионално мнение. Не избирай лесния начин с химиите...

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 807638c6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Прочетох заглавието и се притесних, че при внушителните си габарити (на фона на повечето животни без слоновете и жирафите например) аз нямам тяло. Сега отивам да скърбя в някой ъгъл и да се чудя къде съм сбъркал в този живот.

П.С. Мислете, преди да пускате такива теми - заглавието е по-важно от самата тема! Ако то е недомислено, не всеки ще си играе да чете темата. Едно липсващо прилагателно - огромна разлика в смисъла!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 25 дни
hash: 77ba0f7fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най-добре започни някакъв спорт - може да е фитнес, може да е плуване, дори да ходиш на лостовете зад някой блок. Не чакай бързи резултати, научи се да харесваш това, което правиш заради движението, разтоварването и накрая заради бавното подобряване на визията. Първите 1-2 месеца ще са ти най-трудни. Ако избереш фитнеса - поискай съвет от приятел, който ходи от няколко години. Може да ходиш с него или поне да те посъветва за зала с добър инструктор и оборудване. Най-вече бъди търпелив, научи се а се храниш добре с времето и тренирай разумно - това е рецептата за добро тяло с времето. Наистина не забравяй яденето - то отговаря за поне половината от резултатите, които ще постигнеш! Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker