Не мога повече с тези петна:( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121363)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Не мога повече с тези петна:(
преди: 9 години, 14 дни, прочетена 1254 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 15. Отчаяна съм. Първо ще помоля модератора да публикува това, понеже съм комплексирана и не мога да се оправя.. така, започвам..
В началото на 2014 г. взех много да се суетя. Имах 5-6 пъпки по лицето и реших да потърся в интернет за начин как да ги махна. Накупих си кремове, тоници и лосиони от всичко по много. И то вкремовете за лице от най евтините от козметичния магазин. От мания за чиста кожа направих голяма глупост. Нанясах обилно слоеве крем и то не само един.. а около три крема наведнъж на ден по не знам си колко пъти... знам че сама съм виновна за последствията, знам.. логично е лицето ми да реагира зле на такова третиране. Цялата в червени пъпки, големи, гнойни, подкожни, дребни, абе всякакви... Освен това прилагах методи от интернет пак по много пъти на ден - ракия, салицилов спирт, боклуци от орифлейм и ейвън, лимон, мед, сол, краставици, оцет, отвратих се само като си спомня. А... и фон дьо ден слагах. Мама ми каза недей.. кой да чува. Цялата вече бях на петна и пъпки, влошавах се повече и повече, а си внушавах, че се подобрявам. Мама като ме видя.... като обезобразена бях.. Тогава тя скри всичките ми неща. Лицето ми започна да се подобрява с времето, но и до днес имам остатъци от петна, много съжалявам щ, но вече е късно и ги имам. Да не говорим за срама, който брах с това лице и колко мои "приятелки" ми натякваха, че ги имам... Та и до днес ги имам. Определено не като преди, но имам няколко петна.. Умирам си да разбера как да ги махна... не могаа повече да завися от фон дьо тен за да изляза и контактувам с хора.. дори първа смяна не мога да се наспя и ставам 6 и 30 за да си сложа понеже 7 и 30 почваме.. Искам до 20 дена поне малко да избледнеят защото съм на екскурзия. Иьползвам само крем на Белекс, по указанията- два три пъти на ден и не наслоявам. Крема е от аптеката и струва 15 лева затова мисля че е качествен. Казват че петната са избледняли а от днес реших да не нося фдт. Макар че ми е неловко да общувам, се реших... дали до 20 дена ще се подобря поне малко?

Благодаря....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 13 дни
hash: fae8af6c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спираш всякакви кремове и козметика. Дори и със сапун не бива да си миеш лицето. Измиваш си ръцете със сапун и след като ги изплакнеш с тях "обираш" мазнината от лицето си. Само с вода го измиваш. Може да ползваш дори и минерална вода с PH повече от 8. Тоест водата да има алкален характер-чети етикетите. Ще придобиеш невероятно красива кожа на лицето. Води природосъобразен начин на живот.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: d55f6f70e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо не пробваш със мед , той премахва петната... Или пък лимон?

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: d2a3b38b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами не мога да кажа, че орифлейм и ейвън са боклуци, та аз сега използвам тоалетно мляко за лице на ейвън с 2 % салицилова киселина. Освен това си слагам мед, канела, лимон за почистване от пъпки и всичко това наистина помага (особено мед).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker