Нямам гадже и съм самотен в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Нямам гадже и съм самотен в чужбина
преди: 5 години, 2 месеца, прочетена 3000 пъти
На 20 години съм, момче. Уча в западна държава от година и половина, но през това време съм нямал приятелка никога и това започва да ми тежи Не съм най-социалният човек, макар и в последно време да има леко подобрение, но има още какво да се желае. Външният ми вид есента бе доста занемарен, но от няколко седмици се промених, даже започна да ходя на фитнес редовно и вече има резултати, но проблемът е, че това няма да ми стигне.. Един от главните ми проблеми е липса на самочувствие поради различни причини. Една от тях е, че съм с нагласата, че чужденките гледат от високо на българските момчета
Бих искал да получа съвет от хора, които са били в моето положение и са открили решение на проблема и са си намерили приятелка в чужбина или в България

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 2 месеца
hash: a58407e8ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами излез и си намери приятелка, какво чакаш?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8e26579183
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И за какво ти е чужденка?
80%, че и повече от българите в чужбина правят връзки и семейство с българи.
Потърси си едно хубаво и умно българско момиче, което най-добре знае къде и как сме расли, и каква трева сме пасли, какви са ни проблемите и как да ги разрешим.
Пък ако се целиш в чужденка - първо знай, че няма да стане толкова лесно и бързо, второ - направо запчвай да изучаваш местната култура, тардиции и нрави. Виж какво ценят и от какво се впечатляват тамошните пички, и т. н. Амам каквото и да правиш, едно 5-10 години целенасочени усилия не ти мърдат... По-голям шанс имаш дори ако бишнеш някоя китайка, или украинка - същата като теб приходяща и в небрано лозе...

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 1aad23ec7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 2 къде да я намеря тази българка?
Там където съм няма много, а и не ми се робува на клишета тип от нашето по-хубаво няма

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 2e05feda6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави за чужденка (западнячка), няма да ти върже. Българки няма ли там?

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 695a29c4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По-скоро зависи дали попадаш на расисти и такива със стериотипи ако става дума за половинка. И аз учих в чужбина, като и на мен ми бе самотно но това не ме спря.

Всъщност преспах със много мъже, опознавайки себе си и приемайки че съм обратен.

 
  ...


...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: cb42bbed0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вземи си българка че да се карате постоянно че нямате пари.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 0706568966
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Звучиш като човек с ниско самочувствие. Нима дебелите, грозните или пъпчивите например не могат да си намерят половинка. Трябва да си по-самоуверен и ще си намериш момиче. Липсва ти единствено смелост. И още нещо - не се ораничавай до кръга, в който пребиваваш - колеги, съквартиранти и хората, които са в ежедневието ти. Ако видиш някое красиво момиче на улицата, спри я и я заговори. Хайде по-смело и като има някакъв резултат пиши пак.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 3552ebd3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти млад човек ли си, защо разсъждаваш толкова затворено. Пълно е с какви ли не, връзки какви ли не, само ти и масата българи гледат от космоса. За разлика от българите, нормалните млади хора са доста по отворени и не им пука от къде си. И аз съм в чужбина, масово връзките, браковете са смесени.
Бежанците повече ли са от теб и се уредиха и с жени и деца вече и търчат жените по тях. Факт е, замисли се. Помисли какво можеш да посещаваш, като спортни занимания, събития където да намериш половинката си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8cd456fcfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Опитай се да общуваш повече, няма друг начин. Запиши се на курс по нещо - език, хоби, алпинизъм, каквото те кефи или тръгни на уроци по танци, просто намирай начин да срещаш повече хора. Иначе няма как ако си стоиш вкъщи да ти позвъни на вратата супер сладурана и да каже - за теб идвам. Аз примерно се запознах с жена ми на курс по италиански език в Канада. Харесва ми италианския език и се записах ей така за спорта и дори не очаквах да намеря любовта на живота си. Това е другото, което мога да те посъветвам, не изглеждай отчаян, просто бъди активен, прави това, което ти харесва и ще намериш точното момиче за теб.

Колкото до коментиращите, които само ръсят бисери от сорта чужденка не ти трябва или няма да ти върже и дрги подобни, аман от стереотипи и предразсъдъци! Не ви ли омръзна да въртите едни и същи клишета? Ако някой се държи като пълен селяндур и бай Ганьо, говори на момичетата на ма и иска да му сервират ракия и салата по разписание, няма как да го хареса една западноевропейка или северноамериканка, но ако си културен, образован и възпитан, защо да не си намериш чужденка, че и да се ожениш за нея дори? ! Аз не съм единствен и уникален в това положение. Има хиляди българи женени за чужденки и още повече българки омъжени за чужденци. Е, има и културни и възпитани българи, които обаче се движат само между българи в чужбина и гледат само българска телевизия, ходят в български ресторанти и магазини за продукти и съвсем естествено се женят за българки, но хайде да не бъдем такива коне с капаци. Просто си представете, че има хора, които не държат от сутрин до вечер да ядат баници и кебапчета и да пият ракия с шопска салата, нито държат да имат сателитна чиния с българска телевизия и да говорят само на български и само с българи на хиляди километри от България. Това не означава, че мразят България или че не посещават роднините и приятелите си там, а просто значи, че искат да се интегрират по-добре, харесва им животът в новата страна, искат да си усъвършенстват другия език и макар и да си обичат родното място не държат непремено да са постоянно сред българи и не носят тениски България на три морета.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker