Скандал с приятелка, заради мъжете ни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Скандал с приятелка, заради мъжете ни
преди: 1 месец, 14 дни, прочетена 828 пъти
В чужбина сме и тази наша приятелка дойде, благодарение на нас, като подчертавам, че моят мъж е оправял документите й, помагал е, беше на квартира безплатно у нас преди да си намери, доста услуги й бяха свършени, учили сме я за транспорта, карали сме я като таксиджии също така, за което не сме били длъжни с нищо. От няколко месеца се захвана с азърбайджанец (дефакто турчин, не е някаква ксенофобия, детайли давам малко). Тя го приюти в нейния вече апартамент под наем и излизахме, събирахме се като двойки. Мъжът й алкохолик, клюкар, интригант и общо купища други неща.
След мъжко излизане той се напива, нали нейното гадже, почва да буйства в колата и мъжът ми докато го закара у тях му пляска 2 шамара, че този ще предизвика катастрофа. След прибирането му на онзи, той и тя заедно викат полиция на мъжа ми за шамарите, аз звъня ли, звъня, обаждане няма. В последствие мъжът ми е пуснат и са разбрали за какво става дума и дефакто е самозащита, но са искали жалба да му пуснат. Това всичко събота вечерта. Можеха много сериозни проблеми да навлекат, защото законите тук са на място, но точно и заради това не са успели, защото мъжът ми се защитава.
Цяла седмица тя ми звъни какво е това посегателство, реве, обижда избора ми за мъж. Само ще кажа едно - моят мъж не пие, не е Ганьо, не е чалгаджия, не е бачкатор, а достоен бесарабски българин, с когото сме заедно цели 5 години в стабилен брак! Сега сме в началото на 30-те. По-малък е от мен с малко, но с негова помощ и аз успях, това е начетен зрял човек и моя грешка беше изобщо, че тези хора му натресох. Сега за тях двамата малко. Тази неблагодарница очаква да застана срещу моя човек, за нейния ебач с извинение от няколко месеца, за когото е склонна да скочи да избоде нечии очи. Обвинявам се и съм бясна, че мисли, че ще поставя нея и любовника й пред човека с главно Ч. Трябваше да го караме по западния начин, без близки приятелства, с лични граници. И това беше отваряне на очи за тези вечно търсещи услуги. Какво бихте казали по този въпрос? Тя изобщо има ли някакво право? И смешно е на базата на какво ни заби такъв нож в гърба?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 13 дни
hash: 3d6e527348
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   каква грешка е направил нашето момче, че не се е хванал с някоя също духовно съхранила се бесарабска нашенка или със същата от Дунавска България, сега започва да усеща какво им се случва на повечето нашенци, които не се поддадоха на духовното оскотяване и гледат се съберат с някого, комуто не е направена умствено-душевна лоботомия...

Девойко, всичко, от това, което чета тука е грешно. Ти съвет ли търсиш, ти споделяш ли, или просто ни казваш, че се събираш с отрепки и че вървиш и ти по техния път - ами, така де, събереш ли се с чалгар, поплювко, мърла, завистници, рано или късно те те принизяват и те предизвикват (това цялато е напълно несъзнателно) да реагираш на ниво, което е сходно на тяхното. Ти си описала примера, няма нужда от пример. Но щом го правиш и не се пазиш от такива още отдалече - значи и ти си такава...

затова пак стигаме до....

каква грешка е направил нашето момче, че не се е хванал с някоя също духовно съхранила се бесарабска нашенка или със същата от Дунавска България, сега започва да усеща какво им се случва на повечето нашенци, които не се поддадоха на духовното оскотяване и гледат се съберат с някого, комуто не е направена умствено-душевна лоботомия...

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 4b4cc8b55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз не виждам какво има за дискусия тук.
Помогнали сте, сега получавате рестото за добрините от поредната нямаща елементарно уважение и възпитание, камо ли да оцени какво сте направили за нея.
Но и вие сте си виновни. Не и вдигай, не се занимавай и просто не и давайте достъп до вас. Каквото било, било. Да се оправя.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 489aa5f102
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Без нерви и повече обяснения, слагай летвата/граница и приключвай.
Какво точно се е случило в колата само двамата мъже знаят, а другото е кой какво казва.
Все пак обаче, и двечките сте...
Тя за един чеп ще тръгне срещу всеки и всичко като дива селянка с тоягата (дали има нещо общо със зодиите това хаххаха познавам няколко жени скорпиони, които са същите)
Ти пък така изреди съвсем нормални неща, които сте направили след като сте и подали ръка, но с негодуванието на "как така си съобразява, че не е длъжна да ми се каня, целува ръце и крака, никога не противоречи" т. н
А за поведението на мъжете ако се придържам към факти твоят разказ
Азърбейджанеца леке, ама и мъжът ти подобен.
Можеше просто да го смъкне от колата и да му извика такси. Но не, предпочел е да шамари, та не... Чак главни Ч за малки мозъци, .. няма нужда.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 7a9c664748
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Щом "приятелката" ти е стигнала до азърбайджанец.... смятай. И то пияница... , а те са мюсюлмани, държащи на семейството, не пият алкохол и т. н. Само се замисли с какъв пропадняк се е хванала, а и тя самата колко е пропаднала. Дано не роди дете и не го довлече в България, дано и тя самата не се довлече скоропостижно в България.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 1dd048fa76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   За времето когато бях в чужбина видях как българите взаимно се избягват умишлено. Отначало ми беше тъжно, после започнах да разбирам, заради такива случаи като твоя. Казах си "Ами такива сме си", но сега си мисля че ако на някои от уж културните общества в Европа им се наложи да са бачкатори в чужда страна и техните мизерии ще лъснат. И все пак би било добре да умеем да създаваме силно лоби и да се поддържаме когато сме извън родината. А що се отнася до твоя частен случай, ами да попадна ла си на жена с ниска култура, но пък въпроса е защо си приела такава жена за приятелка. Занапред би трябвало да се обграждаш с по-възпитани хора.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 83c20478da
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   И аз съм в чужбина и хи казвам, никаква помощ за някой да му уреждам живота и никакво живеене вкъщи.
Какво се оправдаваш, няма за какво. Няма крив прав. Ти си имаш твоя живот, тя нейния. Просто и кажи, че не би искала повече контакт и затвори тази страница.
И "студентите" западянци са сиэмного прави, няма да ти звъне на вратата без покана и така е редно. Можа роман да напиша за нашите мили, топли български отношения. Никой на никого в живота не е длъжен. Разказах една българка, защото ме рзе за шофьор, когато нито е спешно, а има транспорт, а и театър играе, жертва огромен пазар, но остави ме, аз ще вървя, манипулация и вменяване на вина. Е товаэе българина. За какво ти е тази приятелка?
На ме като някой иска да го взема му казвам поне в1 ниво на езика и пак ще говорим и до там.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 953592789b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Номер 3 си го каза. Хубава работа ама българска! Хем помагате доброволно и хем искате евала да ви се прави. Ето защо ние не помагаме на никой, за да не се и караме с никой. А щом да се шамари е нормално... като ти се ядоса на тебе и те нашамари, да не се решиш тука да пишеш, че без причина и прочие.... каменна ера!

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: 959e3fc412
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти, разбира се срещу мъжа си няма да застанеш, но твоя мъж не е невинен в случая и би трябвало да си го отнесе по закона.

Надявай се и теб да не те превъзпита с шамари някой път ако нещо не му угодиш.

А приятелката ти е права да му е бясна.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 52cfa2528b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   За какво пишеш изобщо?
Не е ли повече от ясно, че така наречената ти приятелка е пълен боклук и не е никаква приятелка. Изхвърли я от живота си и повече не се занимавай да подаваш ръка на българи.
Пази мъжа си и семейството си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 0a08d9e67c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Първо те ни търсеха за излизане и за натрисаха, имаше неприязън лека от мен и мъжа ми към поведението им публично. Скачате на мъжа ми, едва ли насилник бил, аз затова го описах така добре. Нито близва алкохол, нито ме е обидил с дума. Като че ли вие няма да нашамарите собственото ви дете например ако прави пакости. Същото е с този 28-годишен азърбайджанец. Не заради такива като мъжа ми, а заради такива като нея и умни хора дето си мълчат на простаци, България е на такова ниво, по-склонна съм да се съглася с номер 1. Жената не беше стока от училище, но ми беше жал, помислих, че се е поправила. Колкото до азербайджанците, ами не, не са най-вяряащите мюсюлмани, до човек си е като турците има модерни кемалисти, има развейпрахове, има и мюсюлмани на място. Този е от вторите. И тя не е от "свестните" българки, а от ориентализираните. И не им вдигаме, блокирали сме ги. А тези, които казват, че в право, къде е отговорността на нейния в случая? Като знае, че не държи, да не пие. Имам чувството, че някои хора, за да оплюят коментират. И аз да бях на подобен простак или простакеса ще отвъртя шамар, търпението си има граници. Авторката е.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 8473de1d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е мъжко да ревеш на полицията за два шамара.

 
  ...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 487d35377c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Тоест, от казаното от авторката излиза, че

А) пропагандата за унищожаването на нацията ни върви успешно - българските скришноселяндурки се женят за какви ли не, на каква ли не цена, вслушвайки се в източници със съмнително качество и цели.

Б) събирайки се с лелеяните чужденци, те си навличат още по-големи проблеми, само заради едното втълпяване, че българските мъже били лоши. И кое им е лошото - около мен, в чужбина, има само добре образовани, борбени и трудолюбиви момчета, които имат и широки сърца... ха познайте - сами ли са? Основно да! А нашенките се чудят с кой азербайджанец да си изживяват вменените им "ценности"... че и чак се хвалят...

В) достъпът до чужденци е основно с такива, които са със съмнителен произход и ценности.

Дами, правете си сметката, все пак вие решавате дали ще ни има, а намаляваме със 100 000 на година!

P. S. Мъка! Ако бях някой тоталитарен водач щях да задължа българското народонаселение да гледа "Криворазбраната Цивилизация" по пет пъти на ден, а всеки месец да държи изпит за нивото на усвояване.... белкем я разберат правилно тази.... "цивилизация"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 489aa5f102
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   11 а кое е мъжкото? ! Да се върне трезвен и да му обади на оня от къде изгрява слънцето? ! Пиян човек лесно се шамари, като изтрезнее дали пак така?
Бесарабския българи същата стока, че и по-долу.
Защо не го е смъкнал от колата и да си ходи пеша или с такси.
Ама не "й сега му набивам едни шамари и осирам приятелството между жените, пък и да покажа кой е баш примата тук".
А жена му и тя "ма той баш с главно Ч, ма най-добър и умничък" като я под кара и нея с шамарите, съвсем влюбен ще го гледа щот' ще му порасне Ч още повече... То да де, обикновено тези дето нещо не им е пораснал достатъчно, са такива, я мозъка, я нещо по-надолу.
Иначе другата и пияното леке поне са постъпили по-цивилизовано като са се обърнали към полицията.

 
  ...
преди: 1 месец, 11 дни
hash: 640f946f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   12. Какви са тези разсъждения, вкеки с когото иска да бъде, хайде да не идеализираме нито чужденците, нито българите, защотоэи второто е неадекватно за времето в което живеем. И в понятието чужденец да не влагаме вярвания от преди 50 г., това, че някой говори чужд език и е роден някъде си, какво от това. Живея в чужбина и като чуя нямам гадже, защото съм българин направо се чудя кой в какъв свят живее. Всякакви българи, както и всякакви чужденци от малки, големи градове, са румънци, гърци, италианци, унгарци, албанци, араби.... никаква разлика с българите и те са тук заради пари. Всички работят, плащат си разходите и това е, важно е ти какъв си, като човек. Имам син, работи яко, учи, момичетата му се летят, последната му приятелка, не е българка са я питали "как се е уредил с него", много се смях, като външност не е нито някой двуметров мъж, неземен красавец, да тренира, изглежда добре, но си има вътрешна харизма и да харесват го, познавам по 5-6 младежи българи, които са сами и въртят "плочата", как са българи и ги дискриминират на работа, жените, .... ами синът ми беше избран от куп кандидати включително и местни, при мен ситуацията беше подобна. Стига с тези комплекси и извисяване как от една страна все сме най-велики, от друга все жертви и дискриминирани, а и друго като си живееш в България и слушаш легендите от българи живеещи в затворени общности и слушаш историите им през техния мироглед. Авторке млада си, опичай си акъла на кой помагаш, взимаш при теб. Проблемът на българите е "границата", едно е да помогнеш с малко, друго е да "отглеждаш" някой. Постоянно някой иска да ми се натресе дали на гости, да живее вкъщи, за адресна регистрация.... ами не, не и пак не, ама който иска да ми се сърди и да ми говорят зад гърба.

 
  ...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 759ff5f229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не мога да разбера, каква е това влечение на българките да лапат рязани карабини. Живея в чужбина 20 години, и често съм виждал българка с мюсюлманин. Ама не някакъв начетен или издигнат в обществото, а тотален пропадняк. Както е в случея с твоята приятелка. Каквото сте и направили добро, не трябва да съжеляваш. Човек когато прави добро трябва да го хвърли в морето. Но не мога да разбера, ти и мъжът ти колко акъл имате в главите за да разберете, чак след като се е стигнало до шамари, че тези и двамцата не стават. Нормален човек такива ги прочита още на първия разговор. Още повече, че простоватите хора не могат да прикрият простотията си. Те даже се хвалят гордо с нея. А и, когато смяташ даден човек, че е под нивото ти да общуваш с него режеш и това е. Какво ще се обесняваш, че и съвети ще искаш. Ако искаш да си по-тактична, спираш комуникация и най-големия простак би разбрал, че не изкаш да общуваш с него.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 9 дни
hash: 903a0374ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Много грозно определяш другия мъж само като средство за задоволяване. Твоят не извършва ли същата дейност-сексането?
Двама бабаити се сбили. Единият налита на пиян. Твоят трезвен ли беше? Не, нали? Не е близнал цял вечер нищичко? Що не хванахте такси?
Онези поне са се защитили с полиция. Така е в цивилизованият свят- не може да биеш и да ти се размине. Твоят си е чист българин, носи го в кръвта си това налитане на бой. Въпрос на време е да го прехвърли и върху теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker