Любов и раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и раздяла
преди: 1 месец, 14 дни, прочетена 633 пъти
Здравейте, според Вас съществуват ли хора(познати, приятели, роднини и т. н. ), които да желаят двама души, които се обичат (дори да преминават през трудности) да желаят те да се разделят? И ако е така, какви са причините за това? Като се има предвид дори хора, които са по-добре от самите тях, като придобивки, отношения и т. н. или поне се опитват да създадат такова впечатление? Благодаря Ви за четенето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 13 дни
hash: fa8e85ab40
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Безсмислена тема. Ти да не живееш в гората и да си на 5 години?
Ти самият/самата не можеш ли да се сетиш, че задаваш подобен въпрос?

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: e80bfcf987
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Знам за всякакви ситуации. Тъй като жените са не особенно умни, най-често разпространените трагедии са, когато уж приятелки и колежки добронамерено съветват някоя че Еди кой си не става за нея. И тъй като жените много се влияят от такива мнения често нещата приключват траги-комично.
После се окаже че завиждали, че тази имала красив и готин мъж, нищо общо с техните примерно.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: c59b5bf368
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Разбира се, че съществуват. Това се случва далеч по-често, отколкото можеш да си представиш. Мен са ме разделяли така, виждала съм и при други хора подобни ситуации. В моя случай "приятелите" на моя човек му завидяха за любовта, която изживявахме. Харесваше им да го виждат зле, объркан, в лоша ситуация - пък с мен беше много щастлив и изпъкваше над всички тях. Почнаха да говорят, да въртят интриги, да го настройват и накрая той сам прецака нещата като започна да се държи зле с мен. Всички те са хора с възможности, с връзки някои от тях - въобще, уж няма за какво да завиждат. Но ето. :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 13 дни
hash: bed37e1de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не, мой човек. Никой не би поискал да се разделите. Раздялата зависи от двойката. Глупаво е да обвиняваш и да мислиш, че някой друг ти иска лошото. Показва неувереност за теб. Намесваш и материални придобивки, но май най - материален си ти.

 
  ...
преди: 1 месец, 13 дни
hash: e22bce8b28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съществуват.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 12 дни
hash: 3e12357d65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да случвало се е. Да изпитваш някаква странна болка зад гръдната кост. Винаги раздялата боли, но емоционално. Винаги с момичето, с което си бил е оставяло драскотина на сърцето на мъжът. Да помни се, даже годините не го изтриват, а само потъва някъде дълбоко в паметта. Да, стар съм, по лумпенската терминология -дърт/много дърт/. Да прегръщал съм се в забрава с "гедерейски" момичета на Златните. Да някъде в подсъзнанието съм чувал отнесеният хрипкав, задъхан шепот "Йезус кристос" на момичето, да знаеш, че това ще продължи 12-14 дни, но не се забравят. Да мили са чешките момичета, някак всеотдайни. Да гушкал си латвийско момиче, вечерта на студентска бригада край село Бакьово, не си смеел да И докоснеш гърдите защото дланите са като цървули от кирката, а тя със смях ги натиска към гърдите си. Да събуждал си се край руско момиче в огромна дървена къща, в малко градче в затрупана със сняг степ и т. н. и т. н. Да бил си смотан, не си смеел като ученик да погледнеш момиче, да учил си, тренирал си джудо, четял си книги, правил си записи със съседското момиче, което си чувствал като малка сестра. Тежка двугодишна казарма, но пък добре, че не си имал близко момиче, че така е кара по-леко казармата. Да израствал си, имал си контакти с колежки в института, в който си научен сътрудник, да как са се случвали, винаги са били по взаимно привличане, да те са осъдими, но в "онзи" момент те се чувстват единствени във Вселената. Да живота е шарен, да не винаги разбираш защо се случват. с теб, каква е тази сила, която ги създава, , но винаги са емоционални, винаги сърцата бият някакъв неземен ритъм. Тази тема е необятна като вселената, има безброй гледни точки, всяко изживяване е персонално емоционално, като правило не винаги е правилно, но е запомнящо се -живот, все някак трябва да се стигне до края. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 10 дни
hash: 2dddd718d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не е нужно да бъдете груби, това е просто въпрос, не обвинявам никого, просто някои събития и хора напоследък ми правят впечатление, както и думите които говорят и се връщам назад и забелязвам, че винаги си е било така. (дълго за обяснение)
Всичко е е енергия, не говоря за магии и тем подобни, но това всеки го знае. ;) Както и, че чуждо влияние съществува, сама си отговорих на въпросът да, просто исках да видя и различни мнения и какво мислят и останалите хора и какво са преживели, така, че са ми любими тези, дето пишат коментар да те осъдят, колкото да се направят на интересни, не не сте, напротив, а жалки и смешни, явно за вас всяка тема е безсмислена ама кой знае, особено тези дето давате мнения, сигурно не излизате от сайта хах, нали само тук може да бъдете можещи, знаещи, разбиращи... българска работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker