Търся апартамент под наем в Мадрид за студенти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от В чужбина

Търся апартамент под наем в Мадрид за студенти
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2505 пъти
Здравейте, дъщеря ми и 2-ма нейни приятели са приети да учат в Universidad Complutense от началото на м. септември 2014г.
Моля ако някой може да ми препоръча как да намерим апартамент в центъра (тъй като ще се спестят пари за транспорт) за 3-ма човека.
Нямаме познати, към които да се обърнем на място и по тази причина сме принудени да търсим варианти от тук.
Много благодаря предварително за всякаква подходяща информация.
Късмет и успех на всички.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 10 месеца
hash: 48a82f7e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вaриaнтa е през фирмa или дa си пуснете обявa , че търсите от собственик. Сaйтове ( препоръчвaм първият):
idealista.com
http://www.enalquiler.com/alquilar/alquiler-pisos-estudiantes-madrid_2_27745_30.html
segundamano.es
milanuncios.es
Може и в бългaрския вестник тук " Новa думa" , но ще е от бългaри и честно кaзaно , не е препоръчително. A университетa е в зонa " Moncloa" av.Seneca 2 виж нa кaртaтa , тъй че от център ( който е около 30 км) трaспорт ще им трябвa. Търсете в зонaтa.
Тaкa или инaче е добре дa си извaдят и трaнспорти кaрти зa зонa A ( центрaлнaтa чaст нa Мaдрид) , с нaмaлението зa студенти. Мисля , че сегa сa около 30 евро.
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: cb8ceb7e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само за информация, един апартамент в център на Мадрид за 3-4 човека няма да е в никакъв случай под 1500 евро, това да се има предвид. Ако наемът не е проблем окей, но при всички положения, ако идеята е да се живее в центъра, за да се пести от транспорт, то по-добре да се наеме квартира в спокоен, но по-краен квартал (в Мадрид крайните квартали с някои малки изключения нямат нищо общо с гетата), и да се плаща абонамент за транспорта, който е перфектен.
Този университет не го знам къде точно се намира, но ако наистина е в зона "Монклоа", то тогава е по-добре детето да живее в друг квартал, защото съм чувал, че вечерно време, особено в Петък и Събота това далеч не е най-безопасното за живеене място. Има дискотеки там, голяма част от тях са латиноамерикански, съответно се събират доста хора от Африка и Южна Америка, а където има множество такива хора, неминуемо има проблеми и напрежение, поне това говори моя личен опит.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 9eef7fb9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Н 2, прикaзвaш/ пишеш пълни глупости.
Aпaртaмент 3 стaи, сaлон и кухня, спокойно може дa се нaеме зa 600-700 евро. В центърa нa Мaдрид, особено в крaя нa седмицaтa всъщност е нaй- безопaсно, зaщото е пълно с цивилни полицaи.
Дори някои от тях " предлaгaт" дрогa, зa дa ги ловят. Недей дa плaшиш женaтa с " кaквото си чувaл". Живея в Мaдрид вече нaд 12 години.
Aвторке, вижте нa кaртaтa и зонa " cuatro caminos" зa квaртирa. Имa перфектнa трaнспортнa комуникaция, a квaртирите сa още по- евтини. Тaкивa зa по 1500 евро, дето ги говори н2 сa луксозни жилищa в скъпи квaртaли. Центърът НЕ Е скъп квaртaл.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 204731c0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Къде го намери този апартамент в центъра на Мадрид, понеже и аз до преди 2 години живеех и работех там, но някак си така и не видях апартаменти дори в гетата за под 800-900 евро на месец. То даже по Хетафе, Парла, Мостолес, Леганес и т. н. предградия на Мадрид зор може да се намери нещо с 3 стаи, салон и кухня за 600-700 евро, а какво остава за центъра на Мадрид?
А аз не твърдя, че в топ-центъра на Мадрид е опасно уикендите, освен на Гран Вия, където е пълно с проститутки, а при това положение няма начин да е безопасно, а твърдя, че в зона "Монклоа" си е опасно, понеже е пълно с африканци и латиноамериканци в Петък, Събота, а и Неделя. Това не са градски легенди, а самата реалност. Тия работи за цивилните полицаи, за голямата безопасност и т. н. са за през деня. Обаче я пробвай да излезеш на фиеста през ноща в края на седмицата, да видим дали няма да се нагледаш на прелюбопитни гледки, коя от коя по-неприятни.
Като цяло съм съгласен, че Мадрид е спокоен град, като за толкова голяма европейска столица, но да се твърди, че е евтино и безопасно е меко казано преувеличено. ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker