Измамена и разочарована от мъжа си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измамена и разочарована от мъжа си
преди: 14 години, 3 месеца, прочетена 6022 пъти
Здравейте омъжена съм от 5 години с мъжа ми и имаме момиченце на 4 години. Да споделя също, че се познаваме от 10 години и той е единствения мъж в живота ми. Досега никога не съм се съмнявала в него и нищо не ме е карало да го правя.

Една вечер докато успиваше детето ни той получи смс и нещо ме накара да го прочета, въпреки че беше от мъж. Беше от жена и пишеше колко му липсва, че го целува навсякъде и т.нататък. Измъкна се от ситуациятя, че не знае от кой е и че сигурно е грешка или пък някой го майтапи. Почти му повярвах докато не направих разпечатки на двата му телефона и тогава си призна, че се познавали и само се чували, и не е имал допирен контакт с момичето. Открих също, че има доста жени на които е звънял, но не съм го хванала в изневяра.

Искам да допълня, че работата му е свързана с доста свободно време и понякога далеч от семейството. Мъжът ми е добър човек, даже много ми помага в домакинството и с детето, и за това не съм очаквала това от него. Каза ми че само се е обаждал, за да си запълня времето и нямало изневяра. Аз съм доста обидена и да не разбера 3 години, значи много се е прикривал, и лошото е че съм злопаметна. Давам всичко от себе си, но искам да получавам същото.ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ!!!!Знам че има и много лоши мъже, които бият и обиждат, но товане е оправдание да го прави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0ef8aedc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, мн се замислих по проблема ти и предполагам, че не е рядко срещан. Свободното време за съжаление е една възможност да се захванеш с нещо, което не е редно. Според мен ако човек трябва да си запълни времето, то той може да го направи с нещо мн по полезно, отколкото да звъни на други жени, с цел забавление и развлечение, а ако е един искрен и обичащ семейството си човек би трябвало да сподели с насмешка това което прави.

Аз самия съм свидетел как едно семейство с 2 деца едното от което също на 4 и ми е племенник да ми жив и здрав имат лични скайпове и си чатят с чужди жени и мъже(говоря за флирт) като го правят ей така просто за забавление и си го споделят един с друг и заедно се забавляват като няма и сълмение за изневери и такива неща. Факта обаче че това нещо е крито толкова време от теб а също така че се опитва да се измъкне от ситуацията не говори нищо добро за тези му действия.

Според мен трябва доста сериозно да си поговорите по тази тема и да си изясните дали нещо е започнало да липсва помежду ви и сериозно да пораборите за неговото отстраняване. Семейният живот не е никак лесно нещо. Човек трябва да се стреми да запази хармонията и порядъка в него. Желая ти от все сърце успех и дано всичко е наред :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6d44329ca0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж... не искам да звучи скептично, но не му вярвай! Това е едно супер тъпо и елементарно оправдание, чрез което се измъква от ситуацията...но за кратко.Продължавай да следиш тези обаждания и смс-и, бъди убедена, че има нещо гнило.Не искам само да "паля огъня", но съм минала донякъде през това и имам една обща представа какво се случва и до къде стигат пдобен род истории.....
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: a1c82c9b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Cеднете и поговорете... няма друго решение за мен ако го има пламака между вас седнете живота е за двама...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 508523c396
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, бе, само седят и си приказват? Не му вярвай, лъже те. Очевидно те обича, и теб и детето си и не иска да ви загуби, но в същото време не може да си го държи в гащите и си го пъха наляво-надясно. Това е често срещано явление, едва ли изпитва някакви силни чувства към жените, с които си говори и спи, но е загубил сексуална тръпка към теб, може би или просто не е от моногамните типове. Поговорете като хората, помоли го да ти обясни ситуацията, и ако наистина е така си събирай багажа... Иначе другото не е живот.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 6c5656ddaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   70% от мъжете сме като твоя мъж. Щом се грижи за семейството си и не ходи демонстративно по чуждо ,не си разваляй спокойствието. Ако си търсиш повод и искаш да си развалиш семейството послушай №"4. Имаш и дете 0помисли за него.Вероятноста следващият ти мъж да е като този е фифти -фифти.

 
  ...


...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 4de5e83aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Лъже те, със сигурност ти е изневерил, дебилско е само да е звънял, ама моля ти се. Тя му пише такива неща, а той само си говорил с нея. Друг е въпросът, че не си заслужава да го оставяш. Найстина повечето мъже са такива!
М25

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 месеца
hash: d892c44081
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички за съветите!!! Мъжът ми си смени номерата на телефоните, но ако желае може да звъни от други телефони, защото знае, че имат разпечатки. Почти на всеки сигурно му се е случвало да кривне от правияя път, при нас ще е продължило цял живот, докато не разбера. Лошото е, че през това време съм била доста уязвима с бебе поцял ден заета, майка ми имаше големи здравословни проблеми, за които се грижех, сестра ми преживя трагедия, за която бях съпричастна. Амъжът ми се е възползвал от намалението, вместо да ми съчувства или поне нещо да го накара сам да спре.

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 3cd1341799
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не казвам, че ти си виновна за станалото, но явно напоследък не си имала много време за мъжа си.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 207a94e4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   росирос 49 г.
АКО МЪЖЪТ ТИ Е МЪЖ НА МЯСТО....няма да се възползва от намалението,а, ще бъде с теб и ДО ТЕБ !!!
№ 8 защо говориш глупости и ме караш да обиждам,тя гледа бебе,сестра си,майка си, а,той гадното копеле с извинение...
къде е ???
МИЛО МОЕ ЖЕНЧЕ,АКО искаш си дай скап и ще ти кажа и други неща свързани с твоят случай.Ако искаш разбира се .
До скоро .

 
  ... горе^
преди: 13 години, 9 месеца
hash: d892c44081
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката

№10 ако нямяш нищо против ти ми остави своя скайп. Предварително Благодаря!

 
  ...

...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 207a94e4e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До авторката:Росирос
Скайпа ми е:rosiivalio

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker