Владеене на английски - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Владеене на английски
преди: 8 години, 3 месеца, прочетена 1234 пъти
Здравейте! Работата е там, че ще се местим със семейството ми в друг град. От детската градина уча немски език. И не съм учила английски език до началото на втория срок. Минала съм ниво Beginner само чрез интернет и филми със субтитри. В момента съм на ниво Elementary. Уча английски на частни уроци (т. е. не съм в група, а самостоятелно) интензивно. Ходя два пъти в седмицата. Ако някой знае, какво ниво на английски език трябва да можеш да владееш след завършен 6ти клас. Тъй като ще се местим в края на лятото 2016 и ще уча по време на цялото лято. Ще кандидатствам след 6ти клас, за да мога да съм седми в друго училище в седми. Извинявайте, но не знам точно, как да го обясня. Ако някой може да отговори на въпроса ми, ще съм му много благодарна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 месеца
hash: def1ba0006
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен „нивата“, които описваш изобщо не са нива на владеене на език. С две думи си начинаещ, НО това е ОК на твоята възраст. Не се притеснявай - учителката, която вашите са наели знае много добре какво трябва да знаеш за твоята възраст, НО също много полезно би било да си купиш или вземеш от библиотеката точно учебника, който се учи в 6-ти клас в училището, в което ще кандидатстваш, защото у нас всички учители могат да си избират от няколко възможни учебници.
Иначе не се престаравай и не се тормози. Учи си, пиши си домашните и ще се справиш.
Ако имаш възможност кажи на учителката, че искаш да учиш езика с още 2-ма човека. От собствен опит ти казвам, че ученето 2-3ма човека в група е най-добре, защото се учиш и от грешките на другите, а и докато учителката обърне внимание на другия, ти имаш време реално да помислиш по твоя въпрос, проблем, а и можеш да питаш друг човек от групата извън клас ако не си разбрал нещо или да видиш записки. Освен това ти пада разхода и можеш да имаш по-дълги уроци или по-често.

Ученето сам с учител е не само скъпо удоволствие, но и по-неефективно, но ако не можеш да събереш група поне от 2-3 човека, много ще ти помогне да гледаш филми БЕЗ СУПТИТРИ, детски БЕЗ СУПТИТРИ и да четеш детски книги в началото с речник, а после без речник дори да не разбираш всичко. Това ще ти помогне много.
Но за сега просто не се притеснявай и шашкай. След 6 клас не е важно да поркиваш каквото и да е било, а в новото училище ще те вземат, защото получават субсидия за всяко дете. Важно е да учиш, за да разбираш и за знание и да се стремиш действително да учиш езика, не заради някакъв въшлив изпит, който е ясно, че е проформа! Възрастните понякога мислят децата за много глупави и се пробват да ви манипулират и плашат, но това има обратен ефект. Казвам ти го като възрастен човек с опит в образователната система - ще те приемат в новото училище, спокойно!!! Хората имат финансов интерес да те приемат, защото носиш 2-3 хил. лв. годишно на училището, но не това ти е проблемът - ти ТРЯБВА да научиш английски в този живот ако искаш да си конкурентно способен един ден на пазара на труда, но и да комуникираш свободно с млади хора от цял свят. Ето това трябва да ти е целта - да владееш даден език или дадено знание, не изпити, оценки и глупости. Училището не е самоцел, а истинската цел е знанието. Училището е средство, но не е самата цел. Същото се отнася и за оценките - боли ги и ги сърби учителите, хората навън, работодателите един ден ти какви оценки си имал по английски. Човекът иска да му говориш, да му пишеш, да го разбираш.
Затова забрави за училището, а се концентрирай върху знанието, към това, което учиш. Остави на учителя да изибра материала - на него това му е работата и затова му се плаща.
Ако имаш съмнение, че учителят не е добър задължително смени! Ти в случая си клиент и не си длъжен на никой платен учител, а точно обратното!

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3883d1ec05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, нивата които описваш по Европейската езикова рамка са А1 и А2 за начинаещи, след това са В1 и В2, и С1 и С 2. Предполагам ти трябва В2, най-високото от средните нива, С е вече експертно ниво, най-добре по този въпрос да се обърнеш към специалист фиолог-преподавател.

 
  ...
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 3883d1ec05
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, нивата които описваш по Европейската езикова рамка са А1 и А2 за начинаещи, след това са В1 и В2, и С1 и С 2. Предполагам ти трябва В2, най-високото от средните нива, С е вече експертно ниво, най-добре по този въпрос да се обърнеш към специалист фиолог-преподавател.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 3 месеца
hash: 9eea596c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В края на 6-ти клас трябва да си ниво А2. Учебниците за 7-ми клас са на ниво А2-B1.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker