Колеж по мениджмънт-ЕВУИМ в Пловдив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Колеж по мениджмънт-ЕВУИМ в Пловдив
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 4676 пъти
Здравейте. Аз съм Д. и съм 12клас. Решила съм да кандидатствам в колеж ЕВУИМ (европейско висше училище по икономика и мениджмънт) в Пловдив. Искам да изучавам Бизнес мениджмънт или Мениджмънт в туризма. И въпросите ми са: добър ли е този колеж, ако има учащи там - доволни ли сте от него; има ли реализация след бакалавърска степен или се изисква и магистърска за реализация; знаете ли нещо отличително за него (добро или лошо). Също така и за задочната форма на обучение с цел - работа в свободното време. Възможно ли е така да се научи нещо, щом се ходи само за изпити. С 2 думи - живота на студента ми е непознат и много искам да съм подготвена за това, да знам какво ме чака. Лично аз искам да уча редовна форма, защото според мен така имам шанс да науча повече или изобщо да науча нещо, но от друга страна някой друг доход няма да ми е излишен и за това обмислям варианта и за задочната форма. Споделете ми вашето/ите мнение/я. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5e93f9a83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ние в София имаме подобно училище и се казва висше училище по мениджмънт. То е частен университет и струва 3000 на година. Не знам дали в Пловдив е същото. При нас получаваш английска диплома от някъв университет в Англия. което ми беше много странно като попитах. защото не е ясно как ще се пише. че уж там сме били. Странна работа. Като цяло такива университети предлагат обучение 3 години за тази специалност която с теб търсим. В България не се признава. Трябва да е 4 години. за да се признае. Демек трябва четврътата година да учиш другаде. за да ти я признаят и отново крайната ти диплома ще е от друго място. а не от въпросното европейско училище където ти искаш. защото всеки работодател гледа крайната диплома за четвъртата година. Също така задочното обучение е напълно лоша идея. Всеки гледа на това лошо. защото е несериозно. Не ходиш всеки ден. а само на изпити. Нямаш присъствие и достатъчна заинтересованост. По-добре запиши редовна форма на обучение.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 32170121a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Евуим е страхотна е възможност, млади преподаватели, модерна програма, задочното обучение дава шанс и за работа. Правят студентски практики, дават и реален шанс наистина да научиш нещо, което после да ти е в помощ в професията. Освен това има страхотна спортна база.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0a091ef24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, Д.! Аз съм М. :) Миналата година завърших бакалавър Бизнес мениджмънт в ЕВУИМ. Бях започнала още като беше Европейски колеж. После се преобразуваха в Специализирано висше училище, което беше добре, че вече сме с четиригодишни бакалавърски дипломи, пък и предлагат и магистърски програми. Сега уча магистратура пак във ЕВУИМ. Аз бях задочно, но доста си ходихме на лекции. Всеки семестър имахме минимум две плътни седмици лекции от сутрин до вечер. Хич не е само на изпити да ходиш!!! Хубавото е, че правихме различни стажове и някои от колегите така си намериха работа (по-скоро от нашия курс си смениха работата). Иначе живота си е супер. Особено в Пловдив. ЕВУИМ има база и в София, която е съвсем нова и по-луксозна (нормално щом е нова) от пловдивската, но аз предпочетох Пловдив. И май ще си остана тук - аз съм от Търговище иначе :) Дано съм била полезна

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 0a091ef24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами това вече не е колеж, частен университет си е. Вече в цяла България няма 3 годишно обучение за проф. бакалавър. Това в София не знам какво е било, но за това, за което ти питаш - дипломата си е диплома на ЕВУИМ, 4 години, бакалавър. Като от всеки друг университет. Кариерният център е доста активен, задължително има практически стаж в някоя фирма и шанса да не си намериш работа е доста малък според мен. Относно редовна или задочна форма - не знам какво да те посъветвам, аз лично имам две бакалавърски и една магистърска степен и се записвам все редовно, пък ги карам почти като задочно :) ходя като мога и се моля за разбиране защото все пак имам да плащам ток и наем :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 03b4e1b730
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Д.
Много Ви благодаря за коментарите и отделеното време. Аз лично предпочитам Пловдив пред София... както и да е.
Номер 3 или М. Аз искам да уча точно това, което ти си завършила и имам още доста въпроси: за специалноста и колежа, за кандидатстването, има ли предварителни или приемни изпити? Много ще се радвам и бих искала да разговаряме още по тази тема. Ако нямаш нищо против, кажи ми как мога да се свържа с теб? Чрез поща или фейсбук, или аз да ти оставя мои контакти?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker