Програмиране и английски след 12-сти клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Програмиране и английски след 12-сти клас
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1136 пъти
Здравейте, приятели. Интересувам се от една много съществена тема, а именно за след 12-сти клас. Малко ми е раничко, това го знам - все пак съм 9-ти клас само, но ми е много интересно и аз като добре организиран човек имам желание да се информирам по темата. Наистина много искам да уча извън България и да съм в някоя англоговоряща страна. Ето го и първия въпрос - някои по-известни англоговорящи държави?
След това продължавам с това, че аз в момента съм в паралелка с Информационни технологии и АЕ и точно тази специалност ми доставя голямо удоволствие. Да знаете добри университети, свързани с програмиране е следващият ми въпрос. Отделно, че имам добро ниво на английски - тази година покривам C1 и ще се явявам на изпит от Кеймбридж, който уж би трябвало да има роля в бъдеще и да ми бъде от полза, за да вляза по-лесно чрез него в по-престижен университет. Последният ми въпрос е дали знаете униревситети, които могат да ме приемат директно чрез изпита? Не съм много убедена дали е възможно, но идеята ми беше дали знаете университети, където тези изпити ще ми помогнат и дори до някаква степен гарантират влизането ми там.
Та това е от мен. Много ще съм благодарна, ако ми дадете отговори и ми обясните как стоят нещата, ако сте по-наясно. Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 99d3ef4673
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Англоговорящи и известни - Великобритания и САЩ. Добри универститети във Великибр. -Кеймбридж и Оксфорд, Кралския Колеж; в САЩ световно известни са Харвард и Принстън.
За да кандидатстваш в някой от тези университети ти трябва покрит някой от тестовете за високо ниво, но само това не е достатъчно - искат и по-високичък среден усоех от училище и всякакви извънкласни дейнисти и други сертификати ще ти дадат точки за прием.
А специално университет с технотогическа насоченост и супер известен има в САЩ - Masachusets Institute of Technology. И той като другите е в топ 30 университети е цял свят. Напишинкласацията на английки в търсачката и разгледай кои други университети зармат челните места.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 33072ae3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   9-ти клас си, до 3 години не се знае дали ще са нужни програмисти. ИТ сферата се развива прекалено бързо. Рано е още! иначе към университети и държави... то е повече от ясно. Англия (излязоха от ЕС, което значи, че е много трудно да се докопаш и учиш там, прекалено скъпо ще бъде), алтернатива е Холандия. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: cd9c606eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   До номер 2. Програмисти винаги ще трябват. И той каза, че иска да отиде в чужбина. Значи работа винаги ще има. А за автора. Имам съученици които отида в Англия само с изпит. И във Дания също едно момче влезе само с изпит. Иначе за Компютърни науки знам, че някой държави имат като условие да се прави 2-ра матура по математика. Ама ти си провери за по-сигурно. Май не на всякъде е така.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: cf3a75946b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
До номер 1: за успеха полагам бая усилия и гледам да не пада под 5,50 и мисля, че ако продължавам така ще се справя! Иначе сега ще се разровя да потърся.
До номер 2: Точно, защото е рано и гледам да имам нещо планирано, че доста честно правя нещата в последния момент и трябва да го махна този гаден навик. Иначе Холандия и аз нея бая я заглеждам, хах.
До номер 3: Хаха, аз съм момиче. И благодаря ти, ще потърся по-подробно за матурите.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 3de200d157
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ето моя съвет - Учи сега!
Учи английски, ходи на уроци, чети литература на английски, намери си хора в нета, с които да практикуваш английския език. Ако трябва, репетирай, като цитираш стихове на английски в огледалото, и се записвай, Не спирайм, докато не заприличаш на водещите на новините по BBC или CNN (в зависимост от желания акцент).
Направи така и с родния си език.

А за програмирането - учи сега. Отдай времето и волята си на това нещо. Набави си книги и учебници за начални стъпки в програмирането, намери хора, кои

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b70e973af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом се справяш толкова добре от сега, почни да учиш някой от езиците за програмиране.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker