Медицина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Медицина
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1156 пъти
Здравейте,
пиша в този сайт за малко информация.
12-ти клас съм и се готвя за кандидатстване.Избрал съм медицина.Причините са много,не смятам да ги изброявам.Като момче,смятам да се пробвам на всички кандидат-студентски изпити(абсолютно всички висши учебни заведения,в които се предлагат обучение за медицина).Няколко са ми въпросите.Тъй като съм малко по-голям калпазанин и не залягам над учебниците ЧАК толкова много,дали ще имам шанс да влезна някъде.Смятам,че по химия 4-ка навсякъде ще мога да вържа.Не съм толкова сигурен обаче за биологията.Тя все пак е зубраческа наука,и ми е доста трудно да седна да зубкам някои определени неща.Да речем,че и там пак се изкара 4-ка,примерно.Второто ми питане ще бъде следното.Искам да кандидатствам в Тракийски Университет-Медицински факултет.Записал съм се вече.Изпитът там е онлайн.Въпросът ми е ако някой се е пробвал там оналйн,да ми пише,защото искам да питам отделни неща.
Благодаря за отделеното време!
П.С.АКО ИМА ТАКАВА ТЕМА,МОЛЯ ДА ПРОЩАВАТЕ,ВСЕ ПАК НЕ СЪМ РАЗГЛЕДАЛ АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯ САЙТ! XD

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 44ab16c4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Нали си наясно, че следването е в пъти по-тежко от някакви си нищожни приемни изпити? Добре, да речем те приемат на предпоследно или последно класиране някъде, после какво ще правиш следващите 10 години, като не искаш елементарна основа да си поставиш. Зубренето по биология е песен, сравнение със зубренето през следването. И всичко тече на латински. Още на зубренето по анатомия ще здадеш багажа. И да, с 4-ки по двата предмета обикновено имаш някакви шансове на последните класирания в градове като Плевен и Стара Загора. Но друг е въпроса дали въобще ще завършиш. Не те плаша, казвам ти истината.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d8abd08740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей! Пише ти момиче, 1ва година медицина. Ако от сега разсъждаваш така “то 4ка ми стига” не си за лекар. Още първия семестър ще видиш какво е учене, колко по-трудно е от КСК и как имаш да научиш огромен обем от информация за отрицателно време. А за годините нагоре да не говорим… Тези 3 учебника по биология, които имаш сега да научиш за 1-2 години (аз се готвих 1 година), в университета ще имаш около месец (а ако учиш само сесията - седмица) да научиш такъв обем информация. Според мен сериозно се замисли дали това е твоето нещо, защото преди да започнат интересните и приложими науки има страшно много зубрашки предклинични предмети, които трябва да се минат. Освен това, трябва не да се мъчиш сам да учиш а да го искаш, да си мотивиран, защото в университета самоподготовката е най-важна. Пожелавам ти успех, дано вземеш правилно решение! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker