Много съм ядосана на приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм ядосана на приятеля ми
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 2118 пъти
Приятелят ми го обичам много и признавам, че съм правила грешки и аз. Но днес просто беше всичко върхът!

Има един негов "приятел", който не спира да качва голи снимки в социалните мрежи и да рисува голи момичета, да му ги показва. Постоянно някакви порнографии.
Този човек е разведен и явно го избива на простотия, все жени са в главата му, а иначе твърди че е много интелигентен. Не го познавам добре и не казвам, че е лош човек и не му се сърдя на него, не е нищо лично и животът си е негов!

Но аз някак се провалям да видя нещо интелигентно в показването на порнографията и простотиите, или мисленето само за жени и там другите неща!!! Тези неща не трябва ли човек единствено сам да си ги гледа и да си ги знае?

Моят приятел беше толкова чист и интелигентен човек, но като видях да харесва публикациите му, да се води по акъла му, просто много се ядосах, защото много му се възхищавах и обожавах колко е чист по душа!
Но той не смее да казва не и прави каквото "приятелите" му искат.
И така, днес се скарахме доста и той дори се развика, за това аз си тръгнах.
Но определено ако приятелят ми не разбере и моята гледна точка и защо това ме разстройва, няма да го докосна повече сексуално! Да си гледат момичета с другия човек и порнографии и да се забавляват! Няма да водя войни непрекъснато!
И аз съм правила грешки, но опитвах да бъда честна и осъзнавах, че това което правя не е правилно. Но моят приятел не иска да осъзнае това! Трудно му е да приема грешките си и му е по- лесно мен да обвини за всичко. И просто си тръгнах и сега не му говоря. Просто ми е обидно.
Много го обичам и уважавам, но все ми е на акъла, че човек с каквито се движи такъв става.

Дано ако има коментиращи да са интелигентни и добронамерени хора,че в тоя сайт май само хейт и нищо др...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 1f3f28e547
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Напротив, хейтът си е заслужен за онези, които са без морал и ценностна система. А такива хора има много. Следователно?

Подкрепям те напълно! Доста добро поведение имаш. Така трябва да постъпват всички жени. Но, уви. Единици са свестните. К*рвите са на показ, а когато има к*рви, ще има и к*рвари. И обратното е вярно.

Гледай да си съхраниш връзката. Ако гаджето ти не се осъзнае, не е нужно да търпиш да точи лиги по-голи снимки и да коментира с другите жените като че е някакъв пубер. Това не са сериозни отношения между обичащи се хора. Ако не, търси друг.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: c0a84e7dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   И аз те подкрепям. Всичко си има граници. Нормално е да сме превлечени към противоположния пол, но това ми идва малко в повече. Надявам се приятелят ти се осъзнае скоро. Много изтощава връзката. Според мен замълчи за малко време и го наблюдавай. Не му казвай нищо, просто гледай какво и как прави.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6927261a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Този се превръща в селтак. Мъж съм.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9721d7a5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Приятелят му явно е от онези завистливи лепки, които не понасят да виждат здрави двойки около себе си и съответно започват да подкопават. Ти си права, не позволявай подобно неуважително отношение към себе си. Ако той толкова лесно се подхлъзва по "приятелски" номерца...дали е твоят човек наистина?!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b141d6d4d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

6.   Всички коментари или са на авторката,или на "светици" заклеймяващи порното.
Много жени гледат порно,разбиращите и свестни гледат с мъжете си порно,така разнообразяват половия си живот.
Вечно недоволните и ревниви накрая си остават с котките! :)
Авторката да не писка толкова,а да благодари на гаджето й,че не гледа личните снимки на курвета лъскайки бастуна.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 555831fea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

7.   Пфф хората плачат и се молят да имат хубава връзка, мечтаят си да имат партньор!
Номер 5 да, накарах го да избере или мен или него. Просто не мога да толерирам мъже с толкова ниско мислене.
Разведените хора създават още разведени. За това според мен човек трябва да внимава с кого дружи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: cc4bd40caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Добре си направила, че си си тръгнала. Даже трябва да го зарежеш официално. Никой не заслужава да е с такава психарка като теб.

И докато сме на въпроса, я кажи, какви са тези твои грешки, дето си осъзнавала, че не са правилни, докато ги правиш? Я да чуем. Госпожица света вода ненапита.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0db78761b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

9.   До 6: Не мисля, че е редно когато си във връзка да гледаш порно и то да ти е на дневен ред, пък секса да е занемарен! Изчел съм много такива теми, свързани с гледането на порно от мъжете и как гаджетата им са ги хванали и се жалват в сайта!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6348a7ff34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам дали са светци или светици, но порното е вид виртуална наркомания. Образовайте се малко, че ми писна от хора съсипващи връзки и полов живот заради някви виртуални пристрастености на животинско и елементарно ниво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 555831fea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Ми ном.9 , порното си е личен избор и нещо лично, но не мисля, че има нещо за гордост в него. Аз не се сърдя лично на човека, животът си е негов, всеки е гледал нещо такова. Но Хората не са публични тоалетни, някои хора явно там се побират само. Приятелят ми е чудесен човек иначе, но ще има сега много да се доказва, ако иска да ме задържи. Иначе Да си ходи по кифлички:Д

Не знам дали на мъжете ще им хареса приятелката им да се заглежда по други мъже и да ходи с кифли :Д

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: eadc9cebdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Порното може да е много опасно и с него трябва да се подхожда изключително внимателно. Не е по-различно от наркотиците, алкохола, хазарта и прочее пристрастявания.

Иначе и аз съм съгласна с авторката, макар че е описала ситуацията доста емоционално. Най-малкото е жалкарско да се такъв пу*копоклонник, да рисуваш голотии по цял ден и да качваш снимки като загорял чикиджия. Тоя тип има някакъв проблем и го избива по най-тъжният начин, изглежда отчаян. Приятелят ти не трябва да му пада на нивото, защото и той започва да изглежда по същия начин.
Това, което споменаха по-горе - как някои не могат да понасят около тях да има хора с читава връзка, също не е изключено. Моят мъж има компания от млади хора, които водят много бохемски начин на живот, спят с кого ли не, цялата компания са си баджанаци, само секс им е в главите и редовно му обясняват как това е смисълът на живота, колко е яко да спиш с гимназистки, какъв луд секс правят с еди си коя и как партньорите трябва да се сменят често. И мъжете, и жените. Понякога имам чувството, че го правят нарочно, за да оправдаят своето поведение и да го рекламират като правилното. Сякаш искат да убедят себе си, а моят не е съгласен с тях и това ги дразни или просто не го разбират. Иначе гледа порно и жени заглежда, като в началото на връзката ни беше трагедия, но с времето осъзна как да го прави без да е обидно за мен. Нормално е да намираш други мъже/жени за привлекателни, аз също се заглеждам.

Та, авторке, говори с мъжа си спокойно и без истерия. Ако му е по-важно да се мазни на приятелите си, можеш да си направиш изводите... утре ще му кажат да си викнат проститутки и няма да иска да се цепи от колектива много ясно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 532e95eb2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Смятам, че мъж, който гледа порно, но не прави никакъв секс с жената до себе си, е за зарязване. Никоя жена не е длъжна да бъде вярна на такова говедо или да стои и да го търпи.
Съвсем различно е от понякога да гледате заедно или да се е случвало да го хванеш, че е гледал, но сексът във връзката да не липсва.
Ако сексът никакъв го няма, а онзи гледа често порно, шут!
Проверявайте в. History в google или в History в Bing, а може и да засечете забравени клипове в телефона.
Ако ходи с мобилния в джоба и влиза в тоалетната и в банята с него, ви гарантирам, че си имате работа с върл чекиджия, който няма свян да се самозадоволява под носа ви.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 3ba1452b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Ти си много неосъзната.
1. Коя си ти да контролираш някого, какво качва, прави и т. н. Светица ли си?
2. Не разбрах, къде е проблемът, че е харесал снимки на някакви голи жени.
3. Детинско поведение, няма да го докосна сексуално. Кога наказваш? Като пет годишно дете, аз сега ще му покажа, ще види той. Всъщност наказваш себе си, в години в който сексът е най-хубав и когато времето няма да се върне. Това не е начин да се решават проблемите.
4. Освен това в една връзка не можеш да контролираш поведението на другия, всъщност той е видял и харесал някакви снимки, при това явно и рисувани говорим за част от изкуството, което е познато от векове.
Дали осъзнаваш, че в цялата ситуация проблем няма. И как едни голи рисунки са порнография. Преекспонираш нещата.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 292f29a372
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

15.   Добре дошли в прекрасният нов свят, където жената иска всичко да се върти около нея. Няма проблем тя да точи лиги по Брад Пит или Зак Ефрон/ за по-новото поколение/, но ако визуалният мъж погледне нечии гол чужд задник - Олеле! За авторката от написаното разбрах следното - че тя е тормозила младежа емоционално с лигавщините си, че е с ниско самочувствие, че е псевдоморалистка, и че най-вероятно му рови из телефона / или компютъра/. Само за едно от тези неща аз на мястото на приятелят и щях да я изпратя при някой друг супер изискан несексуален мъж. Какво я боли нея какви картинки ми пращат приятелите ми?! Или ако някой френд ми прати мацка е зле, ама ако благоверната си е направила сто почти голи снимки, които е изплескала във фейсбук или инстаграм да ги видят всички, това е много яко?! Една връзка докарана ли е до там, да се чувстваш виновен за това, което си, и някой да ти оправя ултиматиуми от типа “Аз или....“ , значи връзка няма. Особено, ако мадамата с която съм се опитва да се намесва в отношения, които не я засягат. Приятелите остават много след като поредната е изчезнала от живота ми...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 21a024fd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Понякога хората се променят. В преобладаващия процент от случаите към по-зле, и често причината за това е точно обкръжението им. Ако е решил да се прнизява до най-малкия общ знаменател, ти не можеш да го промениш насила, нито да го запазиш какъвто е бил със думи.

Не го му вдигай скандали, просто му кажи че не ти е приятно това което прави и дотам. След това ако продължава - просто се разделете. Дори някога да е бил твоя човек, вече явно не е така. Ако не зачита чувствата ти, дали наистина те обича?

Коментарите на порноманиаците са ми смешни, почти потресаващи. И аз съм мъж, гледам порно когато съм необвързан, но смятам че публичен показ на подобни неща е проява на лош вкус. Още повече във връзка, не само е ненужно, но тези неща нараняват партньора. Мъж който наистина държи и обича жената до себе си, не би ѝ причинил подобно нещо, заради голи снимки в нета.

Още по-глупаво е когато хора имащи нормален стандарт за повдение да бъдат обвинявани че са "моралисти", от такива с липса на всякакво достойнство и ценности.

Авторке, дано приятеля ти се осъзнае, въпреки че не изглеждат добре нещата. Не прави компромис със себе си, когато знаеш че си права. Дано срещнеш някой на ниво, който да те оцени.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 45241c4ad0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Номер 15: честно казано, ако трябва да се замисля и да бъда напълно искрена, не съм забелязвала обвързаните ми приятелки да се заглеждат напред-назад или да точат лиги едва ли не, но не знам дали това е достатъчно добра представителна извадка, тъй като общувам, бих казала, със зрели индивиди с високи изисквания към себе си и поведението си.

На мен не ми е приятно да гледам чужди или свободни мъже, та чак и да ми текат лигите едва ли не по тях: нито в реала, нито от гледна точка на известни личности, които никога няма да срещна в действителността. Не мога да си го позволя, защото го смятам за пряк път към изневярата (щом гледам, имам интерес; за мен приятелството между мъж и жена е много рядко явление), а аз нямам желание да изневерявам на сегашния си партньор, тъй като го ценя и обичам. Не желая и той да се чувства заплашен или недостатъчен, тъй като ясно осъзнавам, че подобно отношение би разклатило средностатистическия човек, който е чувствителен: ще започне да се тревожи, че не е достатъчно привлекателен, че не е достатъчно значим за мен. Защо да причинявам на човек, когото обичам, подобно нещо?

За мен светът щеше да бъде едно доста по-спокойно място, ако хората успяваха да разсъждават по този начин. Лесно е да живееш за себе си, да бъдеш егоистично настроен, трудно е да се научиш да живееш едновременно и за другиго също: да се съобразяваш с нуждите му, да го уважаваш и да демонстрираш, че доверието му към теб е напълно оправдано.

Към авторката: приятелският ни кръг обикновено служи за изграждане на представата за това кои сме ние. Аз например имах приятелка, която се промени, която започна безразборни бързи сексуални връзки. Виждайки това, усещайки, че дори се опитва да намеси и мен, да ме приласкае към своя начин на живот, моментално прекъснах взаимоотношенията ни, тъй като тя вече не споделяше моите ценности, нямахме какво да си кажем повече и би ме дърпала назад от гледна точка на личностно развитие. В твоя случай приятелят ти е избрал в живота си да задържи хора като гореописания в темата от теб. Подчертавам, че това е личен избор: ако не му беше удобно или приятно, вероятно (поне като минимум) щеше да се отдръпне малко, но не: той се кара с теб и ти повишава тон, а ти си всъщност човекът, носител, надявам се, на по-ценностно ориентиран мироглед, когато става дума за връзка.

Забелязала съм, че мъжете понякога харесват да затварят очите на жените: неслучайно ти го смяташ за чист и добродушен, пък изведнъж се оказва, че не е чак толкова чист или добродушен, заблудил те е сякаш. Живеем във времена, в които мъжете трудно намират жена до себе си: само прочети масовите теми в този сайт, те са самотни, необвързани, трудно се справят, трудно се ориентират. Всичко това понякога води до момент, в който се задоволяват с наличното: с жена са, която реално не спада към групата от жени, към които имат реален интерес, но тези дами, към които имат реален интерес (като предизвикателните жени на снимки, които си споделят по приятелски) си остават техен неосъществим идеал, с който може би почти никоя жена от реала не може да се сравни. Не искам да кажа, че ти си недостатъчна, напротив: ти би могла да си свръх прекрасна, наистина вярвам в това, но в очите на подобен мъж вероятно си някакъв компромисен вариант. Според мен се раздели с него, докато е време, в противен случай ще смажеш самочувствието си, ще се побъркаш от нерви, а не си заслужава: съществуват толкова много качествени потенциални партньори, които са по-осъзнати и за които ще бъдеш достатъчно и даже предостатъчно.

Иначе, прочетох някои мъжки коментари тук, естествено реакцията им е очаквана: оправдания, дори проекции върху жените как те всъщност притежават неприятните качества, за които става дума в темата (оглеждат се, точат лиги и т. н. ); вменяване на вина, заплахи кой как щял да се раздели директно с жена, която му поставяла такъв явно непрежалим ултиматум: да не заглежда други или поне да не го прави толкова очевидно, тъй като е крайно неуважително и обидно. Имай предвид, че колкото и да не искаме да го признаем, да е грубо вероятно, има причина масовият мъж в този сайт да е необвързан. И е видимо, следователно, недей да ги слушаш или четеш. Аз бих се съгласила единствено с твърдението, че за мъж е в нормата да гледа порно, но това за една самоуважаваща се личност не е абсолютно никаква тема за разговор и не подлежи на подобно обсъждане с други хора като онова, което твоят приятел си позволява. Според мен той е незрял и все още е дете: остави го да продължи да бъде такова без теб и си намери човек, който е на по-високо интелектуално и духовно ниво, защото този човек най-вероятно те е заблудил, за да има някакъв шанс за връзка с някото (т. е. с теб).

Успех!

- Cupcake, Ж23

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: f96512bcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   До 15

Мислех да пиша преди това, но се отказах, като видях, че авторката няма и да ме разбере. Ти си казал всичко, което може да се каже и то много сбито.
За съжаление освен да те нахулят нишп друго няма да чуеш.
Много им трудно на жените да преглъщат истината, а оше по трудно им е да разберат, че имаш личен живот, извън нейната нарцистична персона.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4a354b1885
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Права си в това, което казваш и постъпваш. Кажи директно на прителя си - ти нещо на снимка ли искаш, или реална жена, която да докоснеш? Дано схване разликата. Ако я схване, ще се опомни, ако - не, жалко за връзката ви. И той ще има виртуални приятелки като неговия другар. Дано са достатъчно разумни за да разберат, че по-добре е да имат реална жена до себе си. Околкото самота и ръчни движения...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f29b29d332
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   До 18. Всичко си има някакви граници. И мъже, и жени гледат порно, но когато заради порното лишиш напълно партньора си от секс, съвсем логично е тази връзка да се разпадне.
Погрешно е да мислите, че жените нямат нужда от секс, защото са ви верни. Та нали, когато им изневерявате, го правите с други жени, а не с мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 555831fea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Благодаря номер 16 и 17, не се притеснявайте, аз нямам интерес да отговарям на хора с липса на елементарно възпитание или култура.

Така е, за съжаление хората не ценят хубавите неща докато ги имат. Приятелят ми се извини доста вчера и ми каза, че това повече няма да се повтори. Също че ще спре да следва постовете на посочения човек и от тук нататък ще видим.
Мерси много!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker