Преклалификация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Преклалификация
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 329 пъти
Здравейте, на 28г. съм. Завършил съм Маркетинг, но от скоро обмислям преклалификация към нещо свързано с ИТ. Просто няма много работа за такива като мен и затова искам да се надградя ако е възможно. Насочил съм се към бизнес анализ/ анализиране на данни, маркетинг анализатор. Нещо, което да ми гарантира работа на пазара на труда и по висока заплата.

Имам добри умения по Ексел, маркетинг проучване и маркетинг теории. Какво трябва да науча и може ли да ме насочите към добри курсове и обучения онлайн за да се обуча и да имам шанс като data анализатор? Какви технически умения ще ми трябват или програмни езици като SQL, Python, Power Bi, незнам към кое точно да се насоча и от къде да тръгна. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 26 дни
hash: b74f54d9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ако просто седнеш да учиш инструменти и програмни езици, това не гарантира, че ще имаш представа как да ги използваш за конкретни цели. Най-добре запиши подходяща магистратура, която включва дипломна работа. Така ще усвоиш нужните умения в контекст и ще имаш конкретен проект с публикация, който да си включиш в CV-то. Потърси стаж на подходяща позиция като се базираш на опита и образованието си по домейна (маркетинг). Разглеждай го не като преквалификация, а като разширяване и надграждане на уменията. Успех.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 82031ad072
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Братле, на почти 33 години съм, завършил съм курсове по електротехника, заваряване, графичен дизайн, а в момента и студент по екология и техника за опазване на околната среда и работя обща работа. Не си мисли, че като имам тези квалификации, веднага ще ме вземат на работа без опит. Всичко става само с връзки. Знанията ги ползвам и те са богатство, ама от тия обучения не съм забогатял. Правя добри пари от инвестиции, акции, злато, земя, покупко-продажби и т. н. Все пак и аз имам желание да се развивам и да ставам даскал, ама без връзки няма да стане. Хубава работа без връзки не става. Може много да знаеш, ама онези дето назначават са по-глупави от теб и си избират хора като тях. Затова и се ориентирах към собствен бизнес.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 6bc1983402
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Друг ти е проблема. С Маркетинг можеш да работиш всякаква офис работа принципно.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: bed88d2109
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Звучиш доста неориентиран. Съвета ми е да си представиш, че си завършил преквалификацията си и да започнеш да си търсиш работа. Как би търсил? С връзки, по обяви, как? Ако имаш връзки ОК. Ако не провери в обявите, търси ли се, има ли въобще такива обяви и колко, изискват ли опит, какво е заплащането... Да не стане да си безработен квалифициран. Ако има 5 обяви на кръст, какъв е шанса да те изберат? ОСобено ако имат и изисквания.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: a7bbb5d602
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Също съм завършил маркетинг. Работих всякакви административни позиции във всякакви компании 4-5г и на 28 реших да се преквалифицирам и започнах да уча зъботехника, на 30 я завърших. Сега съм на 31 работя като зъботехник и съм се ориентирал скоро да се местя в чужбина. 27-28 са най - добрите години да се ориентираш към прекяалификация ако не си доволен къде си професионално

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker