Кандидатстване на икономика в УНСС, някой? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121540)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Кандидатстване на икономика в УНСС, някой?
преди: 2 месеца, 9 дни, прочетена 274 пъти
Здравейте! Тази година завършвам средното си образование и съм се насочил да кандидатствам икономика, защото уча в икономическа гимназия и не смятам да се отклонявам в други области, понеже съм си свикнал с това. Профилът ми е икономика на търговията, ама не мисля да продължавам пак с икономика на търговията, чудя се между Бизнес икономика, Финанси и Статистика и иконометрия в УНСС. Счетоводството го отписвам моментално, това е най -скучната, досадна и трудна икономическа дейност за мен. Господинът по счетоводство с 300 зора ми пишеше 4 през годините. Та, ако има някой, който да учи бизнес икономика, финанси или статистика и иконометрия в УНСС, може ли да сподели отзиви за обучението и средата като цяло. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 16016300c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Счетоводство е тъпа област, така е, но в жалката държава България има най-много реализация именно със счетоводство, понеже работата е монотонна, суха, скучна и съответно хора не се задържат там много. Пълно е с фирми, където се търсят счетоводители, от български до разни аутсорсинг центрове където ще бичиш фактури и ексели.

Финанси е топ дисциплина, в УНСС една от малкото дето са на ниво. Реализацията е по-трудна тук, понеже няма толкова позиции, много от тези позиции включват счетоводство, понеже лелките в съответната фирма са некадърни а и има немалко фирми, които предпочитат кадри с чужди дипломи или опит.

Опцията ти е да запишеш финанси, да изкараш поне година Еразъм в чужбина, да си изкараш магистратурата в чужбина или ако нямаш средства и през магистъра да направиш Еразъм, топ оценки и яко стажове по специалността, където да цъкаш ексели а не да копираш и носиш кафе на шефа.

И по-малко чалготеки.

Реализацията в България става все по трудна и ако не се отличаваш от тъпаците дето завършват, няма да те огрее.

 
  ...
преди: 2 месеца, 4 дни
hash: 61d7124123
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Вземете диплома деца, научете езици, придобийте някакви дигитални умения. Колкото повече, толкова по-конкурентни сте.
После действайте по интерес. Освен за инженерните, медицинските и социалните дейности, специализирани умения (дипломи) от университет, не бих казал, че са нужни в днешно време (поне за БГ, все още). Най-големият ви капитал са младостта, мотивацията и желанието за развитието. Една нормална икономическа специалност просто ще ти даде някакви минимални знания и това е. Напълно достатъчно. Всичко останало се учи на работа. Колко по-рано почнеш, толкова повече реални знания и опит. Много повече внимавай с първата работа. Днес, не сте зависими толкова от дипломата, а от това което знаете и можете. Дипломата ви дава шанс да влезнте в кръга на тези, които ще разгледата резюметата ви. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker