Излишният мъж, излаганата жена и осакатеното семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излишният мъж, излаганата жена и осакатеното семейство
преди: 1 месец, 25 дни, прочетена 2674 пъти
1. Излишният мъж

И така, за какво един мъж е потребен на една жена? За размножаване, за ресурси и за закрила, естествено. Нека ги разгледаме поотделно:

Мъжът вече не е необходим за размножаване. Необходим е само неговият генетичен материал. Жената може да си го получи с брак или без брак, във връзка или извън връзка, от някой срещнат на улицата, от приложение за запознанства, от някой бивш или от банката за сперма и т. н.

Каквото и да избере, освен генетичния материал, жената ще получи още подкрепата и одобрението на обществото, на държавата, на другите жени, на част от мъжете дори. Ще я нарекат "силна, независима жена", поела съдбата в свои ръце.

Накратко, мъжете вече нямат размножителни права. Ако иска тя ще го махне, ако иска - ще го задържи. Ако иска ще те остави и ще ти го вземе по всяко време, в което реши. Ако иска ще роди от теб, ако иска - от някой друг.

А има голяма вероятност да гледаш и чужди деца. Във Франция тестовете за бащинство, например, са забранени със закон. Така е преценила държавата. Било в интерес на детето и на семейството... балъкът да не знае.


Мъжът вече не е необходим и като източник на ресурси. Жените си имат самостоятелни доходи, самостоятелни пари, самостоятелна кариера, самостоятелни жилища и коли. За какво им е мъжът, като партньор? За да му перат, готвят, чистят и да му събират чорапите от пода ли? Съмнявам се. И, като се поставя на тяхното място, ами мога да ги разбера.

Мъжът вече не е необходим и като закрила. Съвременната жена днес е "омъжена" за държавата и за корпорацията, а не за мъжа. Те й "гарантират" сигурност, защита и права: на работното място, на улицата и у дома. По инерция се приема, че насилникът винаги е мъж. Последният стана излишен и като закрилник.

2. Излъганата жена

Излъгаха жената, че е силна, самостоятелна и независима, че може да бъде щастлива сама, без мъж и без да ражда деца. Нека разгледаме коварните измами една по една:

Силна. Средностатистическата жена е около два пъти по-слаба от средностатистическия мъж. Физическата сила, обаче, не е определяща в едно мирно, проспериращо общество. Ето защо, на жената внушиха, че притежава "сила", която е всичко друго, но не и действителна сила. Истинската сила все още е решаваща, когато врагът нахлуе в държавата ти, когато разбойникът проникне в дома ти, или когато някой реши да се погаври с теб, само защото е два пъти по-силен и по-голям. При всички физически опасни и животозастрашаващи ситуации жената е не само слаба, но и напълно беззащитна жертва, оставена на милостта на агресора, ако няма мъж, който да я защити...

Самостоятелна. Самотата не означава самостоятелност. Съвременната жена е просто сама, но не и самостоятелна. Отделно, в редица случаи тя е напълно безпомощна, без цяла армия от институции, правила, норми и услуги. Вземете бременността, например. Колко самостоятелна е една жена, когато е бременна? Или с малко дете на гърба? Или когато спука гума в студа? Когато мивката потече? Когато трябва да се лее бетон? Самостоятелна ли е без държавата, без мъжете, които обикновено вършат черната, мръсната и тежката работа, без работодателя си, без обществото и т. н.? Ами не, достатъчно е само един плъх да проникне в дома й или някоя по-голяма хлебарка, или паяк, да не говорим за някой мъж със зли намерения, достатъчна е една съвсем малка криза на трудовия пазар, една съвсем малка война или природно бедствие, за да се разбере колко абсолютно беззащитна, безпомощна и зависима е всяка жена, когато е сама. Сама. Не самостоятелна, а сама! Излъгаха съвременната жена, че самота = самостоятелност. Просто я лишиха от семейство и я оставиха сама: без мъж, без бъдеще и без деца.

Независима. Смяната на една зависимост с друга не е свобода. Действително жените дълго време бяха зависими от своите мъже, например за прехраната и за физическото си оцеляване. Затова са ни търпяли толкова години нас, шовинистичните, мъжки прасета, които първи слагаме главата на дръвника, стане ли наречено, в името на нашите жени и деца. Сега ние вече нямаме жени и деца, а те нямат... мъже и деца, но за сметка на това имат кариера. Излъгаха жената, че е по-добре да служи на корпорацията, вместо на семейството. Подариха й кариера, но й взеха всичко останало: всичко, което хилядолетия наред е правило жените щастливи.

Щастлива сама, без мъж и без да ражда деца. Питайте всяка майка кой е най-щастливият момент в нейния живот. И къде се крие неговият смисъл. Милиони години еволюция са се погрижили за оцеляването на човешкия вид, като са награждавали жените с безкраен коктейл от ендорфини, допамини, окситоцини и всякакви други хормони на щастието, когато имат деца. Съвременната жена я излъгаха да вярва, че те могат да бъдат заменени от работата и работния график. Че ще бъде щастлива, ако бачка, докато умре: сама, без партньор, с когото да си поделят тежестите на бита. И без да остави поколение след себе си.

3. Осакатеното семейство

е резултатът от всичко това. До 2030 година над половината млади жени и мъже (от 18 до 45) в подивелия Запад ще бъдат сами, без партньор и без деца. Милиарди дечица, родени от "силни, самостоятелни, свободни и независими жени" ще раснат без баща и, съответно, без мъжки модел на поведение и без мъжка закрила. Мъжът стана излишен, жената я излъгаха, а на семейството му отрязаха единия крак и едната ръка. Харесва ли ви това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 25 дни
hash: bf80f7bb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

1.   Горкият мъж...
Само питам какво значат мъжките заявления "майката трябва да си възпитава децата--майката не си възпитава добре децата--майката ги разглезила. Къде е бил присъстващият поне в домът баща тогава?
Женска работа е да чисти, готви, обслужва семейството и домът, преди и/или след работа. Къде е и какво право мъжът през това време?
Иначе да, прав си... Горкият мъж, не разбран от жените, помислили го за ненужен.
Е, има си и мъже, де! Тях вие наричате "чехльовци" защото бутат колички те с децата си, грижат се за домът и семейството вкл. домашни задължения наравно, те са бащи и съпрузи, другите... Не знам какви са всъщност.
Очаквам ти да обясниш.
Ах, също и защо е "излагане" жената, която работи, отглежда деца, грижи се за дом, вкл. плаща за ремонти? Нещо не се връзва...

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 052ed8f5b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   Грешка за Франция. Съдът може да разпореди да се извърши тест за бащинство.

Изобщо не ме интересува кой как си го е направил. Много размисъл напразно, авторе.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: b27fd97b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Супер е...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 25 дни
hash: f494a68b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Какви са тия депресарски глупости? В 21 век хората се събират, защото така ИСКАТ, а не защото ТРЯБВА. Аз си имам мъж, защото ми е сродна душа, грижи се за мен, обича ме, дава ми съвети, правим любов...

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: cecb7e5260
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

5.   Да, така стоят нещата. Аз само не мога да разбера на какви реални факти се базира това злорадство на такива псевдоменистки(псевдо щото те са феминистки само когато им отърва. когато имат реални проблеми, рязко стават много консервативни) като номер 1 които повтарят едно и също като развален грамофон и все визират някакви "ганьовци" които ги карат да чистят и да готвят въпреки, че те -жените, са родени за велики дела и могат да правят толкова повече.

Всяко едно модерно и уважаващо се семейство споделя тези тривиални задължения. И един зрял и съвременен мъж не счита за унизително да помогне на жена си в домакинските дейности, даже напротив. А ергените които номер 1 визира в никакъв случай не се самоопределят като "горките", нито се оплакват, нито се чувстват самотни. И определно нямат нужда да злорадстват над чуждото нещастие за да се чувстват по щастливи самите те. Подобен първобитен инстикт, стил "не е важно мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле", е обида за един зрял човек. А хората които имат такива отклонения е най добре да бъдат избягвани защото просто не са дорасли за каквото и да е било - нито общуване, нито пък връзка.

Моето скромно мнение и наблюдения са, че в този нов свят мъжете са в по добра позиция, особено с напредването на възрастта. По всяка вероятност са ще са успели да натрупат някакви знания, средства, удобства, стандарт на живот. А фактът, че няма да са загубили невъобразимо много време и средства ходейки по гъза на някоя си вечно недовлна и изискваща внимание жена означава, че може би ще са успели и да научат нещо повече освен ежедневните умения като да речем някое по задълбочено проучване на сфери като социология, история, икономика, психология или там кой каквото го влече и му носи истинско удовлетворение.

За жените, не знам. Лично аз си мисля, че бъдещето им не е толкова светло и безгиржно колкото си мислят но може и да греша. Всъщност, надявам се да греша, за тяхно добро. Вече имам все повече и повече наблюдения над застаряващи самотни жени и определено не са за завиждане. Все пак им пожелавам успех и вътрешен мир щото като им чета жлъчните излияния, определено не ми излгежда да са особено щастливи и уравновесени.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 1b1da1e513
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

6.   Няма излъгани. Всеки сам решава какво иска. И си поема рисковете. Моите рискове се свеждат до минимум когато съм сама. Не мога да стана жертва на домашно насилие - психическо или физическо. Никой не ме лъже, никой не ме ползва за слугиня, никой няма да ми изневери. Голям праз че ще плащам за ремонти. Днешните момченца не могат да правят нищо - така че с мъж или без ще се дават пари за ремонти.
Има достатъчно надеждни алармени системи, които не пзоволяват "разбойник да влезе в дома ти" - това беше през 90-те. Има и достатъчно начини и трикове една жена да се защити от нападение - макар че и тези времена на нападения по улиците отминаха.
Ако жената сведе до минимум контактите си с мъже няма кой да й навреди.
И си набиите в главите че никой не ви е длъжен да ви ражда. Това че една е щастлива да ражда не значи че за всички е така. Децата не са гаранция за щастие. Семейството не е гаранция за щастие. Ясно е че има много огорчени мъже, защото никоя не ги избира. Всеки ден виждаме нова тема от самотник, които се описва като "добре изглеждащ и материално осигурен". Няма по-хубаво от това да съм сама
ж, 31

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: ca162525d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

7.   Вероятно много мъже мислят като тебе и имаме еднакви разсъждения. Това е война срещу народите с традиционни ценности. Когато някой иска да разбие семейството ти, да ти отнеме правото да си глава на семейството, да ти отнеме мъжките права, за да ги даде на "свободните" жени, да отвлече децата ти, за да работят в чужди страни и да ги възпитава в своята "култура", да превърне дъщеря ти в проститутка, то той директно воюва с тебе.

Както отбеляза, без покровителството на държавата това няма как да стане. Държавите ни са разбити и превзети, в замяна на което ние плащаме кръвен данък. Победителят разпределя плячката. Жена ти вече не ти е жена, децата ти вече не те слушат, дъщеря ти е бъдещата проститутка в западните бардаци, а най-красивите момичета - бъдещите метреси на западните богаташи.

В известен смисъл жените не са виновни. Щом ние мъжете сме се предали в тази битка, то жените се плъзгат надолу по течението. Избират най-лекото съпротивление. Религията служеше като спирачка срещу разврата. Сега развратът е узаконен, ПРАВО е на жените и те въртят търговия с телата си.

Колко жени получават материални и финансови облаги чрез свободното търгуване на телата си? Чрез предлагането на секс срещу нещо друго...?

Винаги е имало жени с по-леко поведение. Винаги е имало и нужда от такива жени, защото щяха да стават редовни изнасилвания и мъже да се убиват заради единия секс. Но и винаги е имало мъже-покровители над женското предлагане на сексуални услуги. Т. нар. сводници. На жените никога не им е било позволено да развратничат свободно. До наше време. Което означава тотален разпад на социалната тъкан и загуба на морал.

Ако на жената ѝ бъде позволено сама да проституира и сама да инкасира всички финансови и материални придобивки, то се стига до днешното положение, което ти много добре описа. Всяка проституира по един или друг начин, ражданията на първо дете се отлагат максимално или въобще не се ражда, много деца са с увреждания (не само физически, но и поведенчески, и ментални), семействата са разбити, няма любов във взаимоотношенията между мъже и жени, а търсене само на лична изгода и задоволяване на нагона и т. н..

Самият факт, че жените използват секса като оръжие срещу мъжете, е показателен за воденето на война срещу всички нас. Може ли сексът да е оръжие, с което да се воюва? Очевидно може! "Ако искаш да ме имаш, ще направиш еди-какво си за мене. " - казва "модерната" жена. Ако искаш деца... , ще плащаш прескъпо. Ако искаш редовен секс ще ме издържаш. "Но дори и тогава няма да съм ти вярна, защото не попадаш сред най-красивите мъже, с които мога да бъда. " - си мисли тя.

В какво се е превърнала съвременната жена? В една блудница, в проститутка на свободна практика без грам мозък в главата.

Ако жената може да се самоиздържа чрез правенето на секс, защо ѝ е да се учи и да се труди? Ако може лесно да влезне в леглото на някой с материални възможности защо да се обвързва за един средностатистически мъж? Много интересни въпроси, нали?

Защо сега имаме изключително пропаднало образование? Не е ли една от причините точно тази - жените не избират най-умните, най-трудолюбивите, най-начетените, а отиват наготово в ложетата на онези, които имат пари? Отиват при бандитите, които ти докато спиш и се готвиш за следващия работен ден, те крадат и рекетират по-слабите физически.

Още от ученическите и студентските години момчетата виждат как съученичките и състудентките им се предлагат на по-възрастни мъже. И то на откровени бандите и престъпници. На утайката на обществото. Кой и колко ще издържи на това? За какво образование говорим и на кому е нужно то?

Значи ти няма да имаш на млади години нормална връзка, гадже, годеж и брак, семейство, а ще гледаш как някой краде потенциалната ти приятелка и съпруга и как тя с охота се продава за дрешки и добре обзаведен апартамент плюс някоя екскурзийка в чужбина!

Ей затова сме на това дередже. Затова населението ще е глупаво, опростачено, обезверено и озверяло. Заради продажните п*тки! Винаги е било заради п*тките.

Ако ти не можеш да се възпроизведеш, да имаш нормално семейство, деца и обична съпруга, с която да споделяте живота си, за какво бъдеще да мечтаят мъжете? За какво да се борим за какво да се учим и да ставаме по-добри?
Сега някоя миризлива п*тка ще каже - "Ще учиш, ще работиш, ще си съдираш задника, за да можеш някой ден да си позволиш жена като мене! ". Моля? Дали? И кога ще стане това? След като мина 40-така? И каква жена ще получа? Абсолютно безхаберна жена, която не знае какво е то лоялност, която не знае и не иска да създава нормално, традиционно семейство и която е мината от десетки отрепки преди мене???
Не, мерси! Това е крайно неизгодна сделка. Моите пари са си мои, ти си продавай миризливата п*тка.

Ето, вижте! При боя на Витошка, който стана, едно момиче (българка! ) имала отношение както с момче от българската групичка, така и с момче от чужденците. МОМИЧЕ! Сексуални отношения имала с чужденец!!! Хем с нашия, но иска да опита и с чужденеца как е. Чисто ур*спийче още от тийнейджърска възраст.

Българката представлява това - една употребена жена без грам чест и достойнство. Предала майка, баща, дядо, баба, род и Родина, отива да се ч*ка, с който ѝ е изгодно за личен кеф! Без ангажименти, без отговорности. За нея такова нещо като род и Родина не съществува.

БЪЛГАРКАТА Е ПРЕДАТЕЛКА!

Европейката и американката също са предателки. Въобще белите жени са предателки. Затова сега им готвят едно представление, което ще го помнят, докато са живи. Ще ги изнасилват негри, латиноси и араби, ще ги използват за сексуалните си нужди и за лична прислуга, ще ги разчекват и ще ги пребиват и убиват от бой. Това им предстои.

Лично аз въобще няма да се трогна от тези гледки и новини. Даже, когато ѝ се изрежда на някоя нашенска шафрантия цяла групичка мигранти ще викам "Давайте още и по-силно! ".
Wight trash им викат негрите на такава женска утайка и са прави. Дори и негъра не иска за жена и майка на децата си някаква мината и употребена п*тка. И негрите имат стандарт за съпруга, който не се покрива от днешните българки, европейки и американки.
Затова за такива няма да има милост. Като искат да са "свободни и независими", много скоро ще си го получат

***********

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 431fba06c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

8.   Тцтцтц, горките мъже. Все те не са виновни, все някой друг им е виновен. Тия гадни и лоши жени само си търсят невинни мъже, за да ги пресенат в жертва на злите си феминистки богини.

Как не ви писна едни и същи глупости да пишете всеки ден? Мрънкате повече и от жените. "Ох, колко ми е гадно, че жените не ми слугуват 24/7, докато аз си чеша топките и си пия ракийката на дивана". Това видях от цялата работа.

И ти, както много други мъже, е редно да се научиш, че жените не сме ви играчки да ги изхвърлите, когато ви писне от тях. Нито сме ви персонални боксови круши, които да удряте, защото така ви е скимнало. Не се притеснявайте за жените, а гледайте себе си. Защото с такова мислене, ще си останете стари ергени, непотребни на никого.

Що се отнася до "осакатеното семейство" - ми то е осакатено най - вече от мъжете. Защо? Ами защото те хем искат жената да е бременна, хем да домакинства, хем след като роди, веднага пак да има секс. Или пък жената е качила няколко килограма и айдеееее - търсим си любовница. Какъв модел може да е такъв човек? Или някой алкохолик и насилник, който само се чуди как да се напука и да удря жена си "да си знаела къде е мястото". Това ли е модел на поведение? Страшен модел - момчето ще се научи, че да бие жените е правилно, а момичето - че е правилно да бъде бита. Невероятно!

Вместо да пишеш тази безсмислена полюция, просто можеше да пишеш "Мразя жените". Хайде, със здраве!

Синеочка

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 1b1da1e513
гласове:
1 2 3 4 5
  (48 гласа)

9.   С налагането на страх у жените няма да постигнете абсолютно нищо. Всъщност само вие - авторът и номер 7 си мислят че могат да уплашат някого. Конкретно човечецът зад ном, 7 може би от 6-7 години ни заплашва че сме щели "да си го получим" защото видиш ли не искаме да приберем някой плужек в домовете си. Сигурно като дете са го плашили с Торбалан и той сега мисли че може да ни плаши, то не бяха "турски орди с боздугани и чалми", то не бяха араби, които щели да ни сложат бурките. А сега гледам дойдоха и латиносите, и негрите :D:D:D:D:D. После сигурно ще ни доидат марсианците и тогава вече ще видим:D:D:D. Много ми е жалко подобно поведение. Не е мъжко така да плачете за жени. Не е мъжко да си измисляте апокалиптични сценарии за да накарате някой да е с вас. Толкова ли сте го закъсали, че не намирате друг начин. Дали в други държави има подони хаховци. Толкова са омръзнали на хората подобни глупави теми, че дори не може и 10 коментара да събереш, авторе.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 24 дни
hash: fc1fb93036
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

10.   Н 8, живи д ги оплачеш... И гордо наричат себе си "мъже".
Мъжете си гледат семействата, приятелките, не реват за "майки" с екстри.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: cecb7e5260
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

11.   Бих искал да обърна внимание на малък но много показателен детайл - последното изречение на номер 9 - тя си мисли, че целта на автора е да търси публичност или внимание, да "спечели мнения". Авторът не задава въпроси, нито търси дискусия. Просто споделя своите наблюдения. Точно като стотиците много по умни хора от всички коментирали тук (които пък общо взето се разделят на 2 групи - мъже които имат същите наблюдения като автора, и жени които си мислят, че мисията в живота на тези мъже е да се доберат до лично техните утроби за да имат дете на всяка цена. Или пък да ги вържат със синджир в дома си щото ги мързи и не могат да си измият чиниите, да пуснат пералня, прахосмукачка. Въпреки, че по всяка вероятност работота им е далеч по комплексна и изисква много повече усилия от въпросните домакински дейности които явно много тежат на модерната жена) които отдавна са анализирали пагубните тенденции и феномени които грозят обществата на повечето държави които следват западния модел. И "апокалиптичните сценарии" са си съвсем реални тенденции които набират инерция дори и днес. И това е видно за всеки малко по адекватен човек който може що годе адекватно да прецени какво се случва около него.

Простичката истина е, че историята има навика да се повтаря и "Рим ще падне".

Та номер 10 е типичен представител на групата хора които имат онова фейсбукаджийско посредствено мислене на изключително повърхностни хора които час по час гледат кой им е лайкнал глупавите изказвания. Чието мимолетно чувство на щастие е право пропорционално на бройката лайкове който някой заблуден им е набил. Разбирам, че повечето жени имат нужда от внимание и си прекарват по голямата част от времето в търсене на всевъзможни начини за да си го набавят но това което не разбирам, е как могат да бъдат толкова лекомислени и повърхностни, фокусирайки се върху толкова егоцентрични и мимолетни дейности като това отчаяно търсене на одобрението на някой си. Стигам до извода, че дълбоко в себе си трябва наистина много силно да се самопрезираш за да търсиш толкова много външна валидация която да заглуши онова омразно вътрешно гласче което все ти нашепва, че не си толкова готин колкото си мислиш. Фактът, че 100 глупака са ти направили комплимент, не значи, че IQ -то ти се е вдигнало с 10 пункта. Аналогично от женска гледна точка - това, че 100 нереза са проявили някакъв интерес към теб, не значи, че си красива, специална, интересна или каквото там те баламосват. Значи, че 100 нереза просто искат да те изклатят и да минат на следващата. Защото и те като тебе си следват пръвичните инстинкти да опрашат колкото се може повече пчелички.

Повечето нормални хора и от двата пола се понаучиха вече да разпознават представителите от гореизброините групи и предпочитат да избягват всякакъв контакт с тях защото би било унизителна обида да бъдат асоцирани по какъвто и да е начин с такива субекти. И ако съжаляват за нещо, то не е защото им липсват или им пука за хората от тези групи, а поради простичката истина, въпросните 2 групи растат в световен мащаб. И щастливия и дълголетен живот на взаимно разбирателство и уважение който са имали повечето наши баби и дядовци, днес все повече е химера за модерния и горд човек който има такова високо, макар и крехко, самочувствие. А всъщност се "страхува" толкова лесно и толкова много.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 58002900a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

12.   Никой за нищо не е излъгал жените, нито някой пречи на мъжете да бъдат мъже. Нито пък семейство е редно да се създава, за да не кажел някой, че ти "има нещо". Но ако под "жена", "съпруга" и "майка" разбирате безгласна буква, зависима от общественото мнение, или безплатна прислуга, да, с това, надявам се, е наистина свършено.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 9b8ea35767
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

13.   "Но ако под "жена", "съпруга" и "майка" разбирате безгласна буква, зависима от общественото мнение, или безплатна прислуга, да, с това, надявам се, е наистина свършено. "

Не, не е свършено! И много скоро вие жените ще го разберете по трудния начин. Съвсем скоро ще разберете, че без мъжете сте една кръгла нула! Нито ще има кой да ви защити от бежанците, когато идват да ви оберат и изнасилят, нито ще има кой да ви движи икономиката, за да продължавате да заемате някакви второстепенни и дори треторазрядни работни места, без които напълно може да се мине. Тези половинчати професийки ще бъдат закрити, няма да има пазар за тях и 80% от вас жените директно ще излетите на улицата. А другите 20% няма да могат да стигнат сами до работното си място благополучно. И тогава, ако нямате мъж до себе си, който да се грижи за вас, тежко ви и горко!

Запомнете ми думата!

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 847dcc63f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

14.   13, а коя ще вземе българският мъж? Рускинята, украинката, полякиня, чехкиня? Няма да е е някоя висша нация.
То едно пазене, една защита от тези български мъже, маааа...
Крият се зад гърба ти, мънкат, само се пенят из фейсбука, а на живо-мишки. Мишки. Само обичат мама, колата си и чашката.

 
  ...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 1b1da1e513
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

15.   Липсата на желание сред жените за каквото и да било с мъж, дори просто приятелство ще расте стремглаво сред всяка новина за домашно насилие. По-добре стара мома с котки, но спокойна, щастлива, безгрижна стара мома. Отколкото да търпя някакъв изверг. А глупостите за турци, индиици, араби и не знам какви още си ги заврете някъде. Всеки ден от 10 години минавам покрай стария център на София, или както се шегуват някои - ивицата Газа - сама, в светлата част на деня или в тъмната без значение. Нито един път някой от емигрантите там били в група или не не ме е докоснал. Седят си на мохабет, като наближа ми дават път и ми се усмихват. Отново русофилите и изрожденците искат да насаждат страх.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 431fba06c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   Толкова много глупост на едно място. Както се казваше в едно хубаво българско произведение "Боже, колко мъка има по тоя свят! ".

Понеже тук се споменава, че авторът си споделял наблюденията. Добре, нека и аз споделя моите. Предупреждавам - това няма да се хареса на някои хора.

Мъжете се делят на три основни групи:

- фитнес "батки" с повече химични вещества в организма от Менделеевата таблица.
- мамини синчета - хора, които за всичко слушат мама, която после се чуди защото скъпото ѝ синче е дърт ерген на 50.
- нормалните мъже - това, което, за съжаление, остана като златна среда и голяма рядкост.

Няма какво да коментирам първият тип мъже. Обикновено, това са хора с много, много дълбоки комплекси. Хора, на които мама и тати не са им обърнали внимание като малки и те търсят да си избият комплексите пред хората. Разбира се, мислят си, че като "имат 50 см ръка, чуек" и жените ще се подмокрят веднага. Може би онези жени, които имат повече пластика по себе си от магазин за детски играчки, но не и нормалните жени. В повечето случаи, тези мъже са физически насилници.

Вторият тип мъж са по - опасни. Това са хора, които никога няма да защитят жена си. Нито от семейство, нито от някой друг. Те са свикнали мама да командва вкъщи и са пълни мухльовци като мъже. В повечето случаи, паразитират с някаква мижава заплатка и гледат да не си развалят комфорта. Тези мъже са свикнали да ги дундуркат първо мама, после жената. Те никога няма да поемат някаква инициатива. Както казах, тези мъже са паразити. Те няма да си мръднат пръста да помогнат за нищо и ще чакат жената да свърши всичко, защото са научени, че така е по - лесно. Тук просто си личи как родителите не са си свършили работата. За огромно мое съжаление, масовката мъже в България са точно такива.

Третият тип е златната среда. Хора, които не се оплакват, не мрънкат, не чакат на готово, помагат на жената. За мое огромно щастие, аз съм омъжена за такъв вече 13 години.

1 и 2 с лопата да ги ринеш, 3 са голяма рядкост както казах. Моите лични наблюдения са следните: масово бащите са търтеи и чакат някой да им свърши работата, а след това предават този "занаят" на своите синове. Изключение, разбира се, винаги има, но те са много малко, което е старшно тъжно.

Останете си със здраве и както каза Синеочка по - горе - спрете да мрънкате като жени.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 5e787c9dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

17.   Абсолютно прав си и съм много съгласна с написаното. В днешно време най-ужасното нещо за мен, дори като жена, е да виждам как жените се опитват да са повече “мъже” от мъжете. Борещи се за равенство, права, бла бла.
Изгубихме ценностите си от едно време, което е много жалко. Жените не могат да въртят семейство, да готвят, да отглеждат и възпитават деца. Пълна трагедия. Слава Богу, на 34 съм, имам детенце и съм благодарна на Бог, но познатите девойки около мен са върха на трагедията. Маникюри, мигли, антицелулитни процедури всяка седмица, прически и тн - и все се държат едно надменно, все едно никой не им е нужен. Преди седмица бяхме на вечеря от офиса ни, след няколко питиета, един мъж от съседната маса дойде и поднесе цвете на една от моите колежки, тя с такъв тон и толкова грозно му се разкрещя, че не си знаел мястото и не знам си какво, че чак на мен ни стана обидно.
Просто нямам думи, този свят не отива към добро, сигурна съм.

 
  ...
преди: 1 месец, 21 дни
hash: 520f384a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Синеочке (кой те знае дали наистина си такава, ами не някоя кафявоока, чернокоса мургавелка), защо си се защитаваш сама в номер 16? Хашът ти е 431fba06c0 да те светна, ако досега не си разбрала и по него се познаваш, че си ти. А относно тия 3 вида мъже, които си написала, за никого не е тайна, че всички жени си припадате точно по тип 1 и 2 от описаните от теб мъже, а тип 3 дето били "златната среда", ги подминавате като пътни знаци и изобщо не ги отразявате. Жените сте сбъркани, неразбрани същества с опакова психология. Колкото повече ви уважава и се грижи човек за вас, толкова повече му серете на очите за благодарност, гаврите се с него, изневерявате му и го унижавате по всевъзможни начини. И обратното - колкото повече ви бие, тормози, обижда, унижава, изневерява ви, създава ви повод за ревност, скандали, нерви, стрес, толкова повече полудявате по него и се пристрастявате към него и неговата "любов", защото по природа сте мазохистки, и си ви влекат мазохистичните наклонности. И ако мъжът, с който сте в момента е прекалено добричък и не е в състояние да ви задоволи тези ви мазохистични потребности, емоции, пеперудки и т. н. простотии, от които да ви се подкосяват краката, веднага скачате от него директно на друг, който ще може да ви ги задоволи както си трябва. И не се излагай повече като влашка циганка да си пишеш сама подкрепителни коментари за себе си, грозно е и жалко.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 434872bf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Номер 18, българите сте грозни, харесваме чужденци, лоши или добри момчета, ако е българин - бай бай

 
  ...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 75a1569602
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   Едно не харесвам на българите (и мъже и жени), вечно хленчим, вечно се оправдаваме и все някой друг ни е виновен (дали американците, дали феминистките, дали Путин, дала извънземните), че животът ни е скапан. Тази тема е поредния пример, че жените били такива, били онакива, не били като бабите си и заради тях хора като автора не можели да имат щастливо семейство. Ами авторе, НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ заради това какво искаш ти, така че имаш няколко варианта, оставаш сам, приемаш жената до теб такава каквато е или цял живот търсиш "идеалната" (нито е сигурно, че ще я намериш, нито е сигурно, че няма да се разочароваш накрая).
Така, че хора, вместо да пишете поредната тема как жените/мъжете в България били еди си какви и не били по ваш вкус, стегнете се и си оправете живота, защото никой не го интересува точно ти какво искаш, нито специално ще се промени заради теб, ако ще и милион и една теми да пуснеш онлайн как "всички жени/мъже са... ".
Иначе вечно ще сте сами или с човек, с който не сте щастливи. И не, обществото не ви е виновно за това. Харесва ви или не хората са такива.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 48f3719c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Сега, като стана ясно кой е автора, стана ясен и поста.
Тук очевидно има няколко причини за психиатър.
Но все пак... Автор е, имайки предвид, че си на 45 г вече, с какви жени очакваш да пробваш каквото и да е? Жените подходящи за твоята възраст отдавна са омъжени или разведени, почти всички с деца.
Кой ти е виновен, че досега не си съумял да направиш семейство? !
Бесът няма да ти помогне, дори е плашещо колко си сбъркан и не се лекуваш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 19 дни
hash: 61e1b3b9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   19, ами българКИТЕ какви сте, да не би да сте първи красавици? ! Да, може би във вашето въображение и погледнати през вашата изкривена призма, но не и според другите! А, какво харесвате и какво не харесвате вие никой не ви е питал, научете се да не си натрисате "компетентното" мнение навсякъде, без да ви е било поискано.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: 1b1da1e513
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   22. - Все пак мъжете гоните жените по улици и паланки за запознанства, не обратното. Ясно е кой пол може без другия.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: a51a417ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   От номер 21, аз пак повтарям, стойте си сами Ганьовци

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 17 дни
hash: 935c0e125b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Вече толкова години сме заедно със съпругата ми имаме дъщеря и тримата сме инженери в областта на електрониката, но дъщеря ни е софтуерен инженер.. отстъпвам почти по всички показатели на съпругата ми, освен по сила. Тя е плашещо работоспособна и организирана, все едно има в нея някакъв генератор работещ с някаква странна енергия. Умна, добра математичка /по -добра от мен/, много организирана, технически директор в голяма иновативна фирма и т. н. Определено тя без мен може да се оправя прекрасно, а аз без нея закъсвам като Марко на Косово поле. Няма да се оправя. На всичкото отгоре ме и обича, при това много, много е грижлива, а аз най-егоистично се възползвам от това. Знам, че ще бъда критикуван и от двата пола и са прави, но такава е реалността. Както казваше преди много години една колежка, беше нещо от сорта :" Ти си от тези мъже, които харесват жените, те го ценят, разперват крила като орлици над тях да ги закрилят, колкото и да е по-силен мъжът от нея. Жените ги водят през живота" Е, тогава И се разсърдих, но беше права. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...

...
преди: 1 месец, 17 дни
hash: ef87670701
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   25, няма пък да си стоим сами, Ганке. Ще ходим по млади, красиви, секси проститутки, за да ти правим на яд, че успяваме да получаваме секс и без да пръскаме пари по ресторанти за някаква претенциозна лигла, която после въпреки това пак може да реши да се изниже гратис хем нахранена и напоена, хем без да ни е пуснала. При проститутките поне знаеш, че като си платиш сексът ти е сигурен, и ги няма тия курвенски номера.

 
  ...
преди: 1 месец, 16 дни
hash: 431fba06c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   27, само това ще ви остане, Ганьо. Ходенето по разни шаврантии.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker