Имам въпрос към мъжката част! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121327)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имам въпрос към мъжката част!
преди: 1 месец, 26 дни, прочетена 838 пъти
Пиша си с едно момче всичко добре за няколко дена и след това никъв го няма, все аз трябва първа да му пиша за това спрях да видя той дали ще го направи минаха 3 дни, но така и не ми писа.
Намерихме се в сайт за запознанства.
Не очаквам чудеса, обаче не разбирам какъв им е проблема на мъжете, толкова ли е сложно поне една седмица да си пишат с дадено момиче и след това да се запъват за срещи, обяснете ми моля ви какво толкова сложно или страшно или каквото е? Да напълно съм наясно, че за една седмица не можеш по чат да разбереш даден човек, но за мен лично това е нещо напълно нормално и мисля, че чудесен начин да разбереш поне на какви теми можеш да си говориш с човека, когато излезнете, а не да излезнете и срещата да е като на разпит.
И сега този с който си пиша постоянно се запъва да излезем на среща и аз му се чудя на акъла, защото ние в чата излиза, че няма какво да си кажем камоли на среща сигурно ще мълчим като пукели....
Моето мнение е, че ако по чат върви добре комуникацията ще бъде така й на живо.

Другото което след като 3 дни не ми беше писал реших да му напиша "да не би да си намерил гадже и за това не пишеш" пък той ми казва че "не писал защото не сме излезнали" уникален отговор направо медал да му дам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 25 дни
hash: 0b01a268d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Няма интерес. Не се занимавай повече. Не пиши първа.
Кани ли те на среща? Пита ли те за ден, място и час? Пита ли те кога си свободна? Ако Не, значи няма никакви намерения към теб. Може да си пише и с още 10 така и да си прави график за срещи. Но щом нищо не предприема, значи не иска.
Ако не ти иска телефона и не ти се обажда, няма интерес. Дори и за 5 минути разговор. Ако не те пита как е минал денят ти-няма интерес.
Не се предлагай на мъж и не бъди по-напориста от него.

 
  ...
преди: 1 месец, 25 дни
hash: 7a3b2971c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Щом е стигнал до сайтове за запознанства, значи нещо не му е наред. На теб - също!
Общо взето в наши дни сайтовете за запознанства и по-модерните им варианти (тиндър) са място, където да срещнеш някой за бърз секс без ангажименти и толкова. Ако очакваш да намериш сериозен мъж там - няма начин. Най-малкото защото в подобни сайтове на всяка жена и пишат поне 100 мъже, така че и да има някой свестен измежду тях, той не може да се вреди.

 
  ...
преди: 1 месец, 24 дни
hash: 4a9f13b478
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Отговора е прост - мъжете не си търсим най-добри приятелки, с които да си чатим денонощно. Бъркаш гадже с най-добра приятелка.
Вървете, вижте се и ако не се харесате на живо - прекратявайте. Това протакане със залъгване е само едно мъчение за мъжете. Ако беше някой красавец, веднага щеше да му скочиш, но явно не го харесваш достатъчно за гадже, само да си говорите ти е достатъчно.... Искаш го за приятелче.
Помисли си...

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 6475c2d48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Женският проблем с мъжете ще си остане, защото жените се надценяват и си мислят, че мъжете ще си "умират" винаги заради междукрачието им. Нищо подобно! Жената е необходима на мъжа само за удоволствие и за разплод. Днешното отношенише на мъжете кам жените е в отговор на женската наглост и самозабравяне, въобразявайки си стойност равна на мъжката, каквато в действителност нямат и никога не са имали. За това мъжете си играят с тяхната наивност и глупава надежда, че ще ги приемат за равноправни. Козата и конят няма как да са равни и от там равноправни, за да ядат зоб по равно. Природата е определила задълженията на половете. За това жената си остава жена, по-никостояща от мъжа, каквато винаги е била още от зората на човечеството до сега. Авторке, сърди се на радетелите за женското равенство с мъжете. Докато не се представиш като жена с женски качества и не проявиш уважение кам мъжката сила и авторитет, винаги ще си останеш само в чата с мъжете и нищо съществено повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker