Да уча ли в тютюновото в Асеновград - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Да уча ли в тютюновото в Асеновград
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2363 пъти
Здравейте читатели,
Реших да пиша в този сайт тъй като видях, че давате полезни съвети. Надявам се историята ми да не ви се стори скучна. Тя е свързана с училището. Значи.... моята госпожа по лителатура ми предложи след 7-ми клас да отида да уча в Пловдив гимназия за силно изучаване на лителатура тъй като пиша приказки есета и песни. :) Обаче майка ми казва, че съм малка да пътувам, пък и аз искам да отида да уча в една друга гимназия наричат я тютюновото но името й е соу"Св. Димитър Солунски". Какъв е проблема? Казаха ми, че там учениците не са били добри пиели са и са пушели ама знам ли? Почти в всички училища е така. Е, според вас какво да правя да отида ли да уча там или не? За бравих да допълня, че леля ми работи там и тя ми каза, чче сравнително училището е добро но има деца който насочват другите в по грешните посоки. Например имало е едно много срамежливо момиче и даже отначало докато свикне майка й е водела и забирала, а сега и пушела и пиела и наркотици дори взимала всеки ден момчетата ги сменяла от часовете бягала и т. н.... Аз също не съм кой знае колко общителна дали и с мен ще стане така ако отида, защото до колкото разбрах е имало и добри деца не всички са били такива. А да забравих да кажа, че съм от Асеновград, който е от този град може да го знае училището или който е чувал нещо повече за него или има там познати моля да ми пише, защото вече и аз не знам какво да мисля за това училище. благодаря ви предварително ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 85c6a69f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди в Пловдив! Ще се провалиш ако отидеш в това училище в Асеновград.. чувала съм доста лоши неща от хора, които учат там.. И не си малка, всички от другите градове отиват след седми клас в Пловдив, София и така нататък.. няма да си сама, майка ти да не се притеснява толкова. В класа имам хора от Асеновград, които си пътуват всеки ден и няма никакъв проблем.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1e28bc00a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В моето училище в Пловдив има много хора от Асеновград и ти въобше не си малка пък и въобще не е далече и ти припоръчвам да не се зае-аваш там ами ела в Пловдив, за да имаш бъдеще и нормални саученици

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 58fe9a80f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Благодаря и на номер 1 и на 2. Наистина ми помогнахте много. Аз говорих с родителите си. Баща ми каза, че избора си е мой и аз да избирам къде да уча от него се изисква само да ме напътства и издържа, но майка ми обаче каза, че съм малка и не може да пътувам от толкова ранна възраст особено в по-големите градове. Иначе няма да има нищо против, ако отида в тази гимназия за, която споменах след 12 клас.
Авторката :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: c50fe77ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Избери Пловдив, няма да сгрешиш. Освен по-доброто качество на образованието и по-нормална среда, ще се научиш и на повече самостоятелност, а това много ще ти помогне занапред в живота. Майка ти не ти дава добър съвет, майките са страхливи и често пъти пречат на дъщерите си да вземат правилното решение. Баща ти разсъждава по-мъдро, послушай него, а майка си успокой с това, че няма да си единствената, която пътува, цели групи ученици пътуват към близкия град, достатъчно е да отидеш на гарата или автогарата сутрин, за да се убедиш в това.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 58fe9a80f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ми номер 4 аз искам да уча в Пловдив. Повечето от класа ми ще кандидатстват там, но... Баща ми разсъждава по-добре в случая. Има си причина все пак майка ми да е толкова страхлива. Ще видим може в града да си уча, а след това да отида в Пловдив.

 
  ...


...
преди: 11 години, 1 месец
hash: c50fe77ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   от номер 4:
то може да ''учиш'' навсякъде, ама какво ще научиш, за това се замисли. Пък като гледам колко си умна, не съм сигурна дали си наистина за Пловдив... Искала... нали в заглавието питаш за някакво ''тютюнево'' училище в Асеновград, пък сега се изкара, че ти даваме безсмислени съвети, ти без друго си искаш Пловдив... Хе-хе...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker