Вечният въпрос - професия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121358)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18569)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Вечният въпрос - професия
преди: 11 години, 2 месеца, прочетена 1324 пъти
Здравейте : )) Сигурно темите от подобен род са ви омръзнали, но все пак.. Скоро осъзнах, че 18-те години не са далеч, а пък си нямам и грам представа какво ще уча след това. Ще ви кажа горе-долу каква професия искам, ако може някой да ме насочи, а ако не - здраве да е :)
По принцип съм общителен човек и много бих се радвала да работя с хора, също обожавам да пътувам и да виждам нови места. Но, както можете да се досетите, искам наистина да печеля от това. Приятелки ми казаха, че мога да стана мениджър на някоя известна личност, стюардеса.. Обаче си нямам никаква представа за тези професии до къде мога да ги развия, какъв шанс имам да просперирам.
Искрено се надявам, някой поне с малко да ми помогне ^_

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 2 месеца
hash: b473377756
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе за къде си се разбързала... Ти завърши първо, пък после мисли за другото. И докато завършиш интересите ти ще се променят, ти самата ще се промениш.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 57393fc9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоите приятели летят в облаците - мениджър на известна личност няма как да станеш. Стюардеса по-може, но конкуренцията е голяма, а заплащането малко. В последно време гледам са почнали да назначават все повече мъже и те дори са по-пригодени за професията. За начало хвани и научи английски на много добро ниво, а това ще ти отвори врати за пътувания. Ние с мъжът ми пътуваме много, включително извън Европа. Икономисти сме по образование. Не си мисли обаче, че пътуването е много хубаво, когато е по работа. Слизаш на някое летище, може и в опасен град или държава и направо в хотела. Има места по света, където не излизаш от хотела дори, там се срещаш с колеги и партньори, защото е прекалено опасно. Случвало ми се е да стоя в хотел, да гледам града отдолу и да не мога да излезна, а армията да е отдолу и да те охранява. Предишният, заемащ длъжността на моя съпруг пък е бил взривен в лобито на един хотел в една мюсюлманска държава да не говорим за рисковете при летене. Това е сигурен транспорт иначе, но какво става, когато летиш три пъти в седмицата с разни компании като „Таджикистан ер“ условно казано, които са единствените обслужващи дистинацията?
Нашата мечта е да се оттеглим и да си направим свои бизнес на локално ниво, за да не пътуваме толкова и да си гледаме семейството. Много внимавай значи каква професия си избираш, защото пътуването по работа не е толкова хубаво нещо, колкото си мислят някои от почивките си.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 94f24a0a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Както ти каза номер 2. - натисни английският. Виж в какво си най-добра от предметите в училище, разгледай справочниците за кандидат-студенти и виж какви специалности има, за които приемат с този предмет. Поинтересувай се за тях и така ще се ориентираш. Не се спирай само с единия английски, почни още един език, който ти допадне. Това е важно, каквато и професия да избереш, езикът винаги е важен. Както и компютрите.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker