Мога ли да остана да повтарям 11 клас..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Мога ли да остана да повтарям 11 клас..?
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 3439 пъти
Аз уча в 11 клас, частен ученик съм в Езикова Гимназия.

В 10 клас реших да премина от дневна в домашна форма на обучение (най-голямата грешка в живота ми). И тази година останах на 2 поправителни изпита. Понеже има предмети по които не е възможно да учиш само от учебника, а трябва учител да ти обяснява и да си записваш някои неща. Това също се дължи и на здравословни проблеми поради които не мога да се фокусирам да уча.

Останах на поправителен по Химия и Математика, а аз колкото и да уча, нищо не разбирам от тези 2 гадни предмета. Пък и да си призная не учих много правилно.

Мислил съм да отида да уча в ПГ по Туризъм следващата година, където има много добри учители. Но не знам дали ще мога да завърша. Затова с последната ми надежда пиша тук, кажете ми какво да правя супер изпуснат материал имам, нищо не разбирам, скъсаха ме на първата поправителна сесия и по двата предмета.

От 2-та поправителни зависи дали догодина ще съм 11 или 12 клас. Решил съм да след 12 клас да следвам Информатика в СУ. Така има ли някакъв начин да взема изпитите на втората поправителна сесия или ще повтарям 11 клас...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: ed9e4f3a8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мило момче, немога да ти дам съвет как да се справиш с този материал за това кратко време.. Но искам да те посъветвам още от сега да се ориентираш към друга специалност за висшето си образование, защото щом ти е зле математиката до никъде няма да стигнеш с информатика. Това ти го казвам с най - добри чувства, искам да кажа, че не ти се заяждам.. Това е все едно да искаш да учиш медицина, а да си зле по биология или химия.. Ако толкова искаш да си в ИТ сферата (разбирам те;))) можеш да се занимаваш с дизайн, стига да не ти липсва въображение. Но за специалността информатика (там се учи доста математика и в сравнение с нея тази в училище ще ти изглежда като детска приказка), за програмирането.. без математика няма да минеш.
Желая ти сила и успех!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b430b23296
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Подкрепям номер 1, точно това си мислех да ти кажа и аз. Ако не ти върви математиката, ще трябва да се разделиш с мечтата си за информатика. Повярвай ни, аз също ти го казвам съвсем добронамерено. Здравословните проблеми са нещо много важно, всъщност, най-важното. Но ако те са се оправили, вземи се в ръце и се научи да влагаш труд в ученето. Личи си, че нямаш такива навици. Няма да стане без това. Конкретният ти въпрос зависи от това какъв е правилникът в училището ти. Там ще решат кога да се явиш. проблемът не е там. А в твоята нагласа. Не си научен на упорит труд.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a856c2e65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И аз подкрепям номер едно, мисля, че за специалност информатика се учат две или три части висша математика, а тя е доста сложна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker