ДЗИ - ПОМОЩНИ СРЕДСТВА . - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

ДЗИ - ПОМОЩНИ СРЕДСТВА .
преди: 10 години, 2 месеца, прочетена 1783 пъти
Относно матурата по "БИОЛОГИЯ". Запознат съм с подготовката за матурата, която включва усвояването на материала от 9 и 10 клас. Ако оценката от ДЗИ ми е ниска ще държа приемен изпит в МУ. Той включва и материала от 8 клас. Въпроса ми е следният : Трябва ми нещо допълнително освен двата учебника. Търсил съм в интернет, но нищо конкретно и в никаква полза. Надявам се да споделите нещо което би било в един " + " за мен. Било то и нещо малко. Тъй като искам да се подготвя сам без частни уроци и т. н. Вярвам в това, че ако изуча и двата учебника добре оценката ми ще е добра. Ще се радвам , ако някой помогне. Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 2 месеца
hash: 62288c9c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Матурата по биология не е една от най-трудните. Като научиш двата учебника ( прочети в сайта на университета кои издания, от коя година искат от МУ да се учат, защото материала има някои разлики) може да си купиш книжки с тестове, в по-големите книжарници трябва да има. Изреши всички минали матури по биология, има и примерни в интернет. Ако имаш някой приятел или роднина, който да се навие, може да го караш да те изпитва на материала. Предлагат в сайтовете за обяви и по-разработени теми по биология, но аз знам, че е достатъчно идеално да си научил материала от учебниците специално за изпита в МУ.
То и зависи каква специалност ще учиш, защото май за Медицина, Фармация и Дентална медицина не може оценката от матурата да замести изпита.
Успех

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0a5c34d3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Благодаря ти. Ще кандидатствам в колежа, ходил съм лично да питам върху кои учебници да се готвя. В последствие си ги закупих и сега лека полека се готвя. За медицина се полагат изпити върху изтеглени теми по "Биология" и "Химия". Има да, разгледал съм доста книжки има събрани 9 и 10 клас в едно като са доста подробни. Примерни тестове за изпита и за матурата, за сега съм само с учебниците и някой тестове, които на по късен етап, ще ги решавам.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ea1854d03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Каквото събрал - събрал, почвай сега да учиш. Аз лично ти препоръчвам да си синтезираш и подредиш нещата както на теб ти е удобно.Че на мен Биология за 9ти и 10ти клас леко разхвърляна ми се стори. Кога са ви матурите? 21 и 23? Кажи как си ги минал после! Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 0a5c34d3fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря много. Но следващата година ще държа матурите, но съм почнал от сега да се подготвям, защото всеки казва има време, но времето минава неусетно. Затова съм почнал от сега имам време да се подготвя много добре. Решавах миналогодишната матура да видя как ще се справя оценка 4, не ме удовлетворява, но пък тепърва започнах да се подготвям. Надявам се да взема и двете матури и да вляза в МУ. Това е мечтата ми. Дай боже живот и здраве да стана студент. Благодаря отново за споделената информация :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker