Приятелката ми е изневерявала на бившите си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121349)
 Любов и изневяра (29748)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18567)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми е изневерявала на бившите си.
преди: 10 години, 1 месец, прочетена 3110 пъти
Излизам с едно момиче от половин година. Всичко е сепуер, щастливи сме правим планове за бъдещето и т. н. Но скоро ни предстои да поддържаме връзката ни на растояние (аз сега не живея в България, както и тя, но от лятото ще се прибера и плановете ни са когато тя завърши, т. е. след година да дойде да живее при мен). Та работата е там че в такива ситуации винаги се замисляш дали си струва чакането. Аз не съм от хората които изневеряват. Правил съм го един път и после ми беше толкова гадно, че по-добре да не "барна" женско с години отколкото да изневеря. Но тя го е правила с бившите си. При това сама ми го е казвала когато сме обсъждали бивши връзки, като се е аргументирала с това, че просто не ги е обичала и на този етап е било ясно, че нещата между тях се били разваляли. Тя ме уверява, че много ме обича и че и давам всичко, че въобще не обръща внимание на други мъже, намала нито желание нито мисли да изневерява и т. н., но от къде да знам, че не е говорила същото и на бившите. Даже когато се запознах с нея знаех, че по принцип има гадже, но ми хареса и реших да си пообщувам с нея, пък и тя прояви симпатия и нещата станаха, въпреки че активния определено бях аз.
С бившия ?, между другото, също бяха на растояние когато се запознахме. (Запознали се лятото, любовен роман за месец и после тя заминала, след 2 месеца среща мен). Освен това тя ми каза, че била скъсала с него веднага след като ме е харесала и че освен на мен и на първия си приятел с когото се била срещала 4 години на никого не е казвала, че го обича, а именно на нас двамата уж не била изневерявала и не искала да го прави.
Та именно между тази 4 годишна връзка за която ме уверява, че никога не е изневерявала и мен е имала период от около година в който се пробвала с 2-3 да излиза и на всички е изневерявала преминавайки плавно от единия към другия (Демек - среща се с единия почва после едновременно с друг за накакво време и зарязва първия, после едновременно с трети и така). Абе на кратко за последната година преди да се срещнем почти постоянно се е срещала поне с по 2-ма паралелно, пък лятото имала и няколко забивки за 1 вечер.
Веднъж си беше забравила работния лаптоп вкъщи и (знам че е тъпо, но... ) реших да и прочета съобщенията в Фейсбука:
Първо добрите новини: не ми изневерява, даже реже всички свалячи моментално. От някои диалози с нейни причтелки личи че наистина много ? харесвам, но няма как да прочета цялата ? хронология нали.
Лошите новини: оказа се че в същност не е скъсала с бившия веднага след като се запознала с мен ами съм минал нещо като тест период. Т. е. за около месец си е излизала с мен а на него му е звъняла по скайпа и му е писала във Фейсбук колко много й липсва. Освен това в обсъждания с наши общи приятели ги е молила да не разбирам нито аз нито другия за тази работа. Излъгала ме е също така за някой други неща, като например, че не му била казвала че го обича, напротив, някои нейни думи и мили обръщения даже съвпадат с това което ми го говори на мен. Освен това преди да се срещне с мен е ходила на няколко срещи с 2 момчета (пак изневерявайки на същия), но по диалозите им във Фейсбук е било по-скоро флирт и няма признаци за секс, въпреки че от къде да знаеш. Също така била купила билет за самолет буквално няколко дни преди да се запознаем, (да му ходи на гости след няколко месеца, а кой купува билет за самолет, ако възнъмерява да къса с някого? !? ), съответно след като се запозна с мен не е ходила никъде. От разговор с нея също се оказа даже, че на първата си любов била изневерявала и то също когато били на растояние за определено време в началото на връзката им, но тогава била на 16-17 и изневярата се състояла в държене за ръчичка и целуване (просто не е била сексуално активна, но като се замислиш и с приятеля ? не е правила нищо повече). В края на връзката ? с него (последната 1 година) също били на растояние, но не му била изневерявала (склонен съм да повярвам защото наши общи пряители са потвърждавали, че въобще никъде не излизала, защото той не и давал). Разделят се тежко защото много я контролирал, обиждал я, забранявал ? всякъкви неща, дори ? послягал, което преляло чашата.
Та това е историята. СЕГА НА КРАТКО ВЪПРОСА (желателно женски мнения): Струва ли си да я чакам, и мога ли да ? вярвам? В момента не ми изневерява, това е сигурно, (проверих и Фейсбука, пък и тя работи и учи, така че знам кога ? е свободното време и то винаги е с мен, чисто физически трябва да се телепортира за да успява). Но когато замина как да съм сигурен, че няма да почне да кръшка? Питал съм я нея, как да съм сигурен след като сами ми е казвала че е изневерявал на бившите, а тя казва, че не мога да се сравнявам с бившите ? защото ги превъзхождам във всичко. На външен вид това определено е така (няма какво да скромнича, виждал съм ги на снимки, за някои от тях направо ? се чудя на акъла, защото тя е много готина). Също така, че не била изневерявала когато обичала.
Аргументите да я чакам и в подкрепа на това, че няма да изневери: 1. готина е, не бих казал че съм лудо влюбен в нея, но определно не ми е безразлична и се чувствам много добре с нея. 2. Разказва ми за бившите си без притеснение и не крие, че е кръшкала, което говори за това, че не се притеснява да ми повиши вниманието, въпреки че все пак не е до край искрена. 3. Всичките ? профили в социалните мрежи са забити с наши снимки заедно и в никакъв случай не ме крие, а напротив (но не знам как е било с бившите). 4. Запозна ме със семейството си още след първата седмица и те вече ме обожават, чувстват ме като част от семейството им (пак не знам как е било с бившите).
Аргументи за това да я зарежа: 1. Не бих казал, че съм лудо влюбен, но и преди не съм бил лудо влюбен никога, може би това ми е максимума. 2. Ако някой кръшка, значи пак ще го направи. 3. Дори да не ми изневерява в момента е факт, че е "послъгала за някои неща", а ако толкова ме обичаше и уж ми разказваше всичко (включително за изневерите), защо не ми каза че е имало период в които ме е опознавала и чак след това е решила, че съм по-добър от бившия ?. Какво ще стане ако докато сме на растояние тя проведе с 2-3-ма тестов период, даже да не го минат, да предпочете мен и да знам, че съм по-добър от тях, това няма да ме топли много, знаейки че са ? го слагали накакви тъпаци докато аз съм я чакал като още по-голям тъпак.
Та, дами (а може и господа), казвайте как работи женската психика и струва ли си да ? се даде шанс или да слагаме точка и да си останем с добрите спомени преди да почнат драмите, филмите и сериалите.
Мерси предварително ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 1 месец
hash: 2adf2d44ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми очаквай включване, друго какво?
От написаното излиза че си много наивен в очакванията и разбиранията си. За да се вържеш на това:
" Ми не съм ги обичала и съм им слагала рога"- значи, трябва на всичко отгоре и да си глупав. Хубавото обаче е че май започваш да се усещаш. Задължително е миналото да се гледа, защото то е отражение на настоящето и съответно проекция на бъдещето.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 53b9f9944c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   добро впечатление ми направи логичното и разумно мислене, което показваш. добре си обмислил и подредил всички "за" и "против" :-)
според мен дай шанс на момичето по следните причини:
1. сам казваш, че се чувстваш добре с нея. това, че не си лудо влюбен, нищо не значи - не всички хора летят из облаците като по сапунките:-) аз също не бих казала, че съм от особено влюбчивите - харесва ми да съм с някого, но мога и без него :-)
2. това, че сама ти е разказала за "забежките" си, означава, че ти има доверие и ти разказва смело за себе си. разбира се, съществува вариант да е защитна мярка ако все пак отнякъде научиш истината:-), но може наистина да си специален за нея.
3. това, че когато някой е кръшкал, задължително ще го направи пак, е клише. истината е, че няма правила в такива ситуации. наистина някои хора са по-склонни от други към изневери, но историята познава маса случаи на хора, които спират да изневеряват когато срещнат правилния човек, просто за другите, които не са от значение за тях, не им пука особено. а има и тихи води, които са много кротки и добри, но в един момент прещракват и хукват като изоглавени:-)
така че гаранция няма, но за нищо в живота няма такава:-) все пак ми се вижда доста пресилено да я зарежеш заради нещо, което евентуално може да направи. това обаче не значи да не си отваряш очите доколкото можеш:-)
успех!
Ж42

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 61961c5c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами какво да ти кажа, братовчед ми и приятелката му 8 години така се гониха - той в Щатите, тя в Германия... Вижданки 1-2 пъти годишно. По едно време, някъде по средата на този период, тя се беше хванала с някакъв немец... брат'чеда естествено побесня, обаче нямаше какво да направи. После нещо с немеца нещата не потръгнаха, пак се събираха, сълзи, сополи... Накрая се събраха и сега живеят в Щатите, а племенникът е вече на 5 години... :)
Така че се подготви психически за всякакви евентуалности... 'ма ако сте си писани един за друг - не го мисли много-много и да се товариш... Плюс това не ми е известно на днешно време някой да е верен на половинката си до гроб.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 18101e3b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ох aвторе, aми че ти почти си я отписaл тaзи връзкa предвaрително.
И.... кaто обсебен си с тaзи темa- евентуaлнa изневярa.
Дaли си струвa дa я чaкaш- товa сaмо сърцето ти може дa кaже.
Дaли дa и вярвaш- нa себе си дори не можеш...
Нямaте някaкви проблеми, извън твоите стрaхове.
Зa дa ти ги споделя толковa откровено тези нещa, предполaгaм смятa, че е открилa човекa със който би продължилa нaтaтък в животa.
Aко е знaелa, колко терзaния/ недоверие ще предизвикa....
a може пък и товa дa е донякъде, един вид дa си знaеш, че е хaресвaнa;)))
След товa, което си описaл зa нея, си мисля, че тя се стрaхувa дa не бъде помисленa зa слaбa, дa не се възползвaш/ доминирaш нaд нея( кaкто бившият). Тaкъв тип момиче, си " бие спирaчки" по съвест.
Aко мъжът я " освободи" от товa( нaрaни/ излъже т. н. ) нямa дa имa същите зaдръжки.
Нещо кaто : точнa съм, докaто ти си точен, нaстъпи ме сaмо и съм ти окичилa едни ей тaкивa големи рогa зa рaвновесие.
Тa смятaм, че ще получиш, кaквото дaдеш! Не и дaвaй повод дa си мисли, че ти би изневерил и не вярвaм тя дa го нaпрaви.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: cfb14fcb5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   мисля, че би ти изневерила и би говорела същото и на него

 
  ...


...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3b1dc31b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Въпроса ти май е има ли зависимост между склонноста да изневериш и това на кого изневеряваш. На това жените трябва да отговорят, те мислят различно от нас мъжете. Според мен изневярата си е изневяра и няма значение на кого изневеряваш. Какво значи "не съм го обичала за това съм му изневерила"? Тогава защо въобще излизаш с него? Ясно че не може всяко гадже да е любовта на живота ти, но ако мислиш че може да се получи с времето нещо, то с кръшкане не виждам как може да стане. Пък ако е минало време и не си го обикнала или си го разлюбила и вече не ти харесва - скъсай с него и тогава излизай с други. Или ако искаш просто секс или неангажираща връзка се разбери с него за да може и той да се възползва от предложнията които получава. Ама не, мацките обичат да си измислят оправдания, много често даже за пред себе си, за да не излезе че са к*рви. Истината е, че такива момичета са точно "к*рви" (с извинение) и това е най-правилната дума. Спят с когото им се прище, но иначе държат един будала за пред хората и за пред собствената си съвест, за да не ги сочат с пръст и да викат "ей я тая, каква е повлекана, не може сериозна връзка да завърже". Мисълта им е нещо от сорта на: "Леле, Цуцито каква е пачавра, 3-то гадже смени за 4 месеца, добре че аз не съм такава, все пак имам връзка от година и половина. Е, вярно изневерявам му по няколко пъти на седмица, ама аз не съм виновна, не го обичам вече. Освен това напоследък много ме дразни, ако продължава така ще го сменя след година-две, че сега още е рано". В същност "Цуцито" постъпва много по-честно и правилно спрямо партньора си.
Други любими са ми: "Обичам приятеля ми и сърцето ми принадлежи само на него, другите имат само тялото ми". Е той какво да го прави сърцето ти, да го маринова ли? !? Или "Обичам го, но не мога да отдам младостта си и най-хубавите си години на един човек, ами ако ме разочарова? " Ааа значи за младостта не си сигурна, но старостта без проблем ще му я отдадеш, хич нама да го бавиш. Също: "Обичам приятеля си, но любовника ме кара да се чувствам жива! " Е, ако живееш за едното е*ане, те разбирам, мацка ;)
Сега да не кажат, че яко хейтвам мадамите ще добавя, че далеч не всички са така, и че любовта може да промени една жена (виждал съм го с очите си), но идеята ми е, че ако разчиташ на съвестта на момиче като описаните, това е загубена кауза. Не че я няма, просто тя е чиста заради "железната логика" на оправдания като тези, които ти написах. Ако евентуална изневяра ще ти докара повече негативни емоции отколкото позитивните, които изпитваш сега, братле, то предлагам да я разкарваш понеже ми мирише на гореописаните разбирания. Ти я знаеш по-добре, естествено ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: 11881090ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Познавам точно такова момиче, ще ти изневери! Категорична съм. За всички невярващи, държа момчето да пише пак след годинка - 2 да каже как стоят нещата. Това момиче не може да си вдигне гащичките, познавам точно едно такова... Аман

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 674a98627f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Всяка една истинска жена има нужда от внимание, грижа и сигурност, ако получава и любов - няма нужда да се съмняваш в нея, каквото и да е правила преди, каквато и да е била преди. До сега не ти е изневерила, явно си и давал това, което тя желае да получи, но това съвсем не означава, че никога няма да посегне на друг мъж в твое отсъствие. Ти си я променил към това, което е тя в същност и тя е сигурна в теб сега, и ще бъде после, но до едно време, когато не се повтори всичко, което е преживяла с бившите си приятели отново - разстоянието, липсата на ласки и грижи, съмненията, когато закъснееш да и пишеш в точно уговорения час и прочие. Възможно е, при нея изневярата да е на основа на липса от сексуално задоволяване, в което аз лично се съмнявам.
Страхуваш се и се съмняваш, което е напълно твое право, но това тя го усеща и разбира напълно, а за да се крепи връзка от разстояние съмненията нямат никакво място понеже сам ще разбереш, че настъпват доста по-притеснителни промени, към които ще трябва да се обърне доста по-голямо внимание и редом със съмненията - връзката ще се разпадне изключително бързо.
За мен лично чакането не си струва, освен ако времето, което сме прекали заедно е по-голямо от това, което ще се чакаме, но надявам се твоето мнение да не съвпада с моето. Аргументирам се с това, че ще отдадеш година, две в чакане и надежди и после ще изгубиш още толкова, разбирайки човека до теб колко много се е променил и свикнал да не бъде близо до теб, а дали въобще се върне - никога не се знае. Ще изгубиш много време да се довериш, а да ти се доверят двойно повече. Ще забравиш за съботните и неделните партита с приятели, понеже няма да имаш време или от скандали, ревности и прочие, а дори и защото тя ще си стой сама в тях, а на теб просто няма да ти е удобно да я оставиш или много е вероятно да се получи това и с теб. Звучи егоистично, но е факт, че всеки има нужда да разпусне с приятели.
Дали ще ти изневери, не знам, но и се съмнявам да не го направи след като го е правила преди и е съумяла да излъже, и да не чувства никаква вина след това.
Не искам да звуча негативно и да убия и малкото ти останала надежда, че тя няма да ти изневери и ще те чака да се завърнеш или тя да се прибере, винаги има надежда, но в такива случаи просто е по-лесно да не очакваш нищо от нея, да се пуснеш по течението и каквото стане.
Merriyah

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 4d4d403236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   2 съвета за напред. Не бъди наивен! При изневяра направо хвърляй!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: ca21233a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жените са много сложни, моята приятелка също е разкривала пред мен, че в изневерявала на бивши и пред самите тях го е признавала, аргументира се с това, че и те са й изневерявали.. Изневерявала е на един от гаджетата и с негов приятел и орални забавления на 18, след това е изневерявала на друг който я е скъсал по телефона пак с подобен род действия, със секс чист не, но когато е изневерявала е била в момент на ярост и се е чувствала наранена, аз лично се подтавих на нейно място и мога да сътворя и аз подобни неща, ако ме наранят, така че в приех, защото нито ме е лъгала с бройки, нито с имена нито с нищо, аз ако бях момиче едва ли щях да кажа при въпроса кой съм поред - ти си 9ти и още няколко за други неща, от които 8 са били връзки, но като видях колко е егоистична и на моменти прави неща без да мисли, просто на пук е изневеряеала, защото и на нея са й и с приех, не лъже и не ме използва, но не останаха читави жени почти и аз я приемам такава каквато е. Ще те посъветвам да си по-внимателен, аз също не изневерявам, но на 24 тия ден от връзката ми с това момиче ме ядоса по телефона, а аз бях на дискотека и след това танцувах и се целувах с друго момиче, коего все още ми тежи и искам да го призная, но не мога, за да не ми го върне, ако съм можел и сексуално да изневеря тогава и това щях да направя, но на мен няколко целувки ми тежат вече 6, 7 месеца, защото тя така й не не излъга, така й не ме нарани. Сложни са жените и от страх от използвачки и невернички съм на тоя хал, че да се лепна за първата, като идеализирам нейните чисти и искрени отношения към мен за сметка на честите и депресивни състояния и въобще, не е перфектното момиче и все нещо ще ми тежи, бившите, характерът й, но явно любовта е сляпа, ще страдам за сметка на искреността й, няма перфектни, внимавай

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: ea33a0d1b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По - добре я остави и постъпи разумно, отколкото да съжеляваш после. Не слушай женичките, те винаги ше я защитават. Правилно мислиш, че ще изневери, защото тя ще изневери. Винаги ще има оправдание.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 1967d0767f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Да започна от там, че аз веднъж просто изневерявах и веднъж зопочнах паралелна връзка. Всъщност тази връзка започнах с настоящия ми приятел, с когото съм вече 6 години и нямам ни най-малко намерение да му изневерявам. При мен беше по-скоро от глупост и също като тебе се чувствах не особено горда от това, което правех. Все пак бях на 18 и на 20, като правих простотиите и също нямах особен опит. Паралелната връзка започнах като на шега- той (настоящият) не проявяваше признаци на сериозност, а с бившия имахме проблеми и го раздавах нещо като отмъщение. Сега порастнах, видях вече и любов и изневяра и си направих изводи, разбрах колко хора съм наранила. С други думи - дойде ми акъла. Не бих изневерила по никакъв повод. Ще ти кажа само, че не нито заради човека (да съм се разбирала с единия по-добре, сс другия по-малко), нито заради обстоятества (да нямам с кого или да ме е страх от нещо). Просто реших да бъда честна. Не съм в добри отношения с приятеля ми - почти пред раздяла, не ми ми липсват и ухажори, но и през ум не ми минава дори да отвръщам на флиртове. Не бих го направила, докато не изясня отношенията ни докрай, без лъжи - най-вече от уважение к м самата себе. Така разсъждава една жена (аз), но не всички жени- всичко е в главата на човека. Прав си, че за някои хора изневярата се превръща в начин на живот - тръпка, без която не могат да дишат. Но такива хора не заслужават особено внимание. Ти си облагодетелстван, че не си лудо влюбен и имаш възможността да я опознаеш по-адекватно. Карай я по-полека, не се привързвай силно, за да не бъдеш евентуално наранен, пък времето ще покаже. Никой не може да ти каже със сигурност дали тя би изневерила, но пък и мисля, че не е разумно да оставяш някойсамо от страх да изгубиш време и заради някакви предпожения. Ще кажа и нещо успокоително: това, че не ти е разсрила подробности от миналите връзки, за мен е съвсем нормално. Не иска да имаш лошо мнение за нея-значи и пука, затова е послъгала лко. Все пак това е минало и всички имаме някакви дреболии, които предпочитаме да не излизат на яве, защото сме решили да загърбим изцяло в миналото. Тези малки лъжи не са довели до някакви последствия и мисля, че можеш спокойна даили да ги избиеш от главата си или директно да ги обсъдиш с нея (ако много те мъчат), но важното е във вашата връзка да не се пявяват подобни послъгвания за настоящето. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 1 месец
hash: f27f2eb402
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Според мен еднa женa кaквaто е билa в минaлото тaкaвa ще бъде в бъдещето. Все пaк ти си преценяш нaй-добре, но aз не бих зaпочнaлa тaкaвa връзкa, aко нямaм огромно доверие нa отсрещния :) товa мися лично aз успех
ЯРС

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 00c0cf08a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   За мен приказката, че жена (или мъж) изневери ли веднъж, пак ще изневери е вярна. И това е било потвърждавано многократно от опита ми и от наблюденията ми. Да, има и изключения, но те само потвърждават правилото. Знам, че сега всички жени ще скокнат като ощипани и ще ми донесат от 9 кладенеца вода да ме убедят, че видите ли, не е така, но аз на очите си ли да вярвам или на тях?

Ако една жена има морал, тя никога не би изневерила. Дори и да е наранена, дори и нещо да не е наред във връзката, няма да изневери. Може просто да приключи връзката, като вижда, че не се получават нещата, но никога няма да върти номера зад гърба на човека.

Ако тя си го има в нея - склонността да изневерява, то при всеки повод ще го прави или поне ще си го мисли (това в мислите си да е с друг, пак си е изневяра, дори понякога по-опасна от физическата). Колкото и да се разбират двама души, понякога се карат дори и за глупости. И какво - при всяко каране ще се чудиш дали няма да хукне да ти изневери ли? Как ще си имате доверие тогава? Нали всяка връзка се гради на доверие? Ако се чудиш постоянно дали няма да ти изневери, то мерси за връзката? А сега сте млади, ами след някоя и друга година, когато и рутината и липсата на разнообразие от партньори започне да оказва влияние, тогава какво правим? Причини и оправдания винаги ще има, но въпросът е до колко ти е слаб ангела и колко си морален. Един път ще е скандал, друг път ще е рутината, третия път ще е, че нещо си я наранил дори несъзнателно (случва се), четвъртия ще е разстоянието и че и тя сиима нужди и т. н.

И какво значи не ги е обичала и нещата са се разваляли? Ако е било така защо просто не са се разделили? Това ли е начина? Човекът отсреща каква вина има, че трябва да го излага така? Ако нещата са тръгнали на зле, то поне в миналото не са ли имали и хубави моменти? Поне заради това не му ли дължи уважение и да се раздели като човек, без да му върти долни номера?

Сега вие примерно се разбирате, ама утре ако нещата не са чак толкова розови и тя "вижда", че нещата отиват на зле, то какво? Ще се търкаля с всеки втори, вместо да ти каже, че не се получава ли? Как ще се почувстваш тогава?

Не знам, ама пак казвам, че за мен има изневеряващи и неизневеряващи. Първите си търсят оправдания за изневерите, но не спират да го правят и обясняват как нещата не са черни и бели и са мноооого сложни, а другите просто уважават партньора си и ако има нещо, просто му казват, че нещата не вървят и се разделят като цивлизовани хора, без да се излагат взаимно.

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 61961c5c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Гледай я и я слушай много добре как СЕГА говори ПРЕД ТЕБ и какво е отношението й към бившите й приятели (а може би и към някой настоящ, който държи като резерва в момента), И ЗНАЙ - след време така ще говори И ЗА ТЕБЕ!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: de428f8a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Знам за случай като твоя но без снимките и мога да ти кажа че ОТЛИТА :D Все пак ви пожелавам щастлив живот заедно и дано не те боли много като го направи...

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 3eb2297ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Авторе, нека ти разкажа една история! Може да е на всеки човек - все едно за кого ще се отнася. Имало един мъж, който бил женен, но нещо все го теглело навън. Хванал си любовница и един ден те заживели като двойка след раздялата му с неговата съпруга. Бившата любовница вече си живеела нашироко като съпруга и била щастлива, докато внезапно видяла, че друга жена се държи така с мъжа й, както тя навремето, когато била любовницата. Иначе казано: бил си втори избор. Когато жена или мъж (тук вече полът наистина няма никакво значение) си позволява да има повече от един избор, то тази жена или мъж "проучва" и евентуално избира. Може да не направи избор, ако го/я е страх от избори или егоистично вярва, че му/й се полага Рогът на изобилието. Но може и да направи такъв и тогава остава да си отговори на въпроса: дали 1 е по-добър/ра от 2? Ако отговорът е не, то 2 замества 1. Това все някога ще стане, освен ако не си най-великият на света или единствения мъж. Нали се сещаш обаче, че "проучването" никога не спира, защото този човек обожава да извършва такива. Един номер 2 може да отпадне, но каква е гаранцията, че следващият няма да ти заеме мястото? Особено с оглед на това, че ще бъдете разделени от някакво сериозно разстояние.

Това с "вече не го/ги обичах" всъщност е оправдание - за пред нея и за пред теб. Тя се успокоява, че не е имало любов и това я е накарало да изневери. Причината е, че й е неловко да признае даже пред себе си истината: дори да беше лудо влюбена в партньора си, пак щеше да го направи. Защото у определени хора любовта към един човек рядко е по-силна от любовта към разнообразието (да я наречем така). Те я свързват някакси с любовта към себе си и за тях е толкова нормално, колкото да се обичат (да имат самочувствие и да се харесват). Някои дори смятат, че самочувствието им ще пострада необратимо, ако не изневеряват. Накратко - изневеряващите са доста зле емоционално, но аз не бих си губил времето да им съчувствам, докато подлостта и лъжите във връзката ми се трупат. :(

Откъде знам, че случаят ти е точно такъв? Спомни си своите думи и извади смисъла от тях: твоята половинка е правила няколко конкурса, ти си се появил в живота й пак чрез конкурс. Какво те кара да мислиш, че е разпуснала журито, не набира участници и е закрила надпреварата? :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker