Кажете ми добра гимназия в която може да се влезе след 8 клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Кажете ми добра гимназия в която може да се влезе след 8 клас
преди: 9 години, 9 месеца, прочетена 4529 пъти
Здравейте бих искал да ви попитам нещо. Понеже влязох във тази гимназия ПГЕА и видях че е ужас смисъл сега се оказва че сме 24 момчета и 2 момичета в клас а аз ми се иска да съм в училище където има повече момичета в смисъл не като сега 2 ами повече просто ми се иска да ми кажете някоя "неутрална" гимназия, така да се каже, в смисъл да не е със специалност но нормална гимназия която е от 8 до 12 клас (ако въобще има такава де) ако не и от 1 до 12 става стига след като я завърша да мога да кандидатствам в ТУ (техническия университет). Попринцип преди исках да съм в такова училище, смисъл за електроника но сега се зарибих много по аниметата и по филмите и гледам че повечето си завършват най обикновена гимназия и после си влизат в който и да е университет. Моля кажете ми някоя по нормална и неутрална гимназия в която може да се кандидатства след 8 клас и след като я завърша да мога да кандидатствам в ТУ.


П. С.
Живея в София и си търся училище в София.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: a0bb61736f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От цялата тази история разбрах, че искаш да се преместиш в друго училище, защото нямало момичета. Ако ти харесва в училището, в което си сега, няма смисъл да се местиш в друго. Колко много момичета ще срещнеш през живота си, само ако знаеш... Имай търпение, за всичко си има време!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: c3bd0986d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В никакъв случай в Професионална гимназия по транспорт Макгахан там няма момичета в това даскало.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 96cfbee700
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми ела да учиш в Правец в УКТЦ. Ще си на общежитие, далече от вашите, момичета колкото искаш, а това училището е към ТУ и лесно се влиза там... има връзки :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b561ee0e33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Щом обичаш анимета, отивай в 18 СОУ. Ако можеш да навиеш родителите ти още сега да говорят с директорката, за да си в японската паралелка, идеално. Тя по принцип е най-добрата там. Но догодина няма да можеш да си там, ако не знаеш японски на нивото, до което са стигнали.
Препоръчвам ти сега да ходиш на уроци по един от седемте чужди езика, които се предлагат в 18, и догодина да влезеш.
Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 25ad722cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Преди една година завърших в 88 СОУ,ще те приемат 100% хубаво училище е,учителите много ти помагат в уроците,не е лошо,пробвай се там.

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e957fb36fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ами аз честно казано не го харесвам много това училище главно заради вида, второ защото просто някакво подтискащо е сякаш съм в болница и дори коридорите приличат малко да се каже ма болница. Не мога да схвана но просто сякаш не ми е комфортно там. Третата причина е заради момичетата че са много малко. А да и четвърто иска ми се да съм в училище с униформа. Плюс това където и да завърша след 12 клас винаги мога да отида да уча във който и да е университет ако имам добър успех (като например ТУ както бях писал по горе). Просто искам докато още съм млад да изживея това да си харесам момиче от училището и да се опитам да се постарая да се получи нещо. Просто гледам дори да е филм, дори аниме даже и в реалния живот просто не мога да разбера в какъв тип гимназия са !?!??! Дали в най обикновена или не знам. Ето пример: в Америка влизаш във обикновена гимназия там нали горе долу равен брой и момичета и момчета но след като завършиш вече можеш пък и в колеж и в университет да отидеш и то по твоята специалност, нищо че не си я изучавал докато с завършил 12 клас. Поне можеш след това да я завършиш. А то висшето ако го вземеш със повече от 3 си на далавера. :) Надявам се ако можете да ми кажете някакво такова като средна гимназия или нещо такова (по възможност със униформи). Иначе мерси за отговора Nо.1 ^^ (разбирам че и след училище също ще имам шанс, но поне ми се иска да го изживея докато съм още млад, все пак съм 8-ми клас и трябва да реша догодина къде да вляза за да имам шанс да се запозная със много нови хора, защото ако съм по голям то вече няма да има смисъл защото е за много кратко време)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ef2aba2094
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо си решил да си пловаляш бъдещето, поради такава глупава причина??? НО иначе да знаеш, че не е нужно за чакаш до замършване на тази учебна година. Миналата година, когато бях в 8 клас, не си харесвах класа и се преместих втория срок. Както и един мой съученик.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 36725fcf42
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   По принцип можеш да кандидатстваш в ТУ или в кой да е друг университет без значение каква гимназия си завършил, обаче ако единственият ти проблем е, че няма достатъчно момичета, просто не си струва да се местиш в друго училище, защото там пък сигурно ще имаш други проблеми-я някой учител няма да е на ниво, я нещо друго. Просто идеално училище няма, за съжаление. За това след училище можеш да си се срещаш с приятелки, а пък това, че учиш с момчета си има и хубавите страни...

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e957fb36fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   До No.4 ами изглежда че там ще ми е супер разгледах сайта на училището и дори се намира на удобно за мен място защото (не ми се подигравайте моля ви) баба ми живее там на близо и мога без проблем да ходя да уча там. Сега значи харесва ми като "интерфейс" и като система на обучение(смисъл просто ми харесва много). Ако някой учи там в момента и гледа тази история може ли да сподели мнение и ако може да си дам някаква връзка ако може да ми прати снимки на училището от тази година защото гледам в сайта и си изглежда много добре, но като го гледам на Google Street View тук там има малко поизпадала мазилка :D. Но иначе си е мноого хубаво също разбрах че ходят на екскурзий извън България също от време на време има ученици на разменни чела. Предполагам че повечето от вас знаят какво е ученици на разменни чела. Само лошото остава че не знам как да накарам наще да ме запишат там след осми клас защото като ги гледам май си мислят че в това училише ми е по добре. Но не ми е :/ а вече се опитвах да кажа поне на майка ми за 18 а тя веднага почна никакво местене и нищо. Може ли да ми помогнете, моля? Иначе все пак благодаря на всичи! :)
П.С.
Аз съм Автора на историята.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker