Медицински университет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Медицински университет
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1296 пъти
Здравейте, 10 клас съм и може ли някой да ми обясни как става кандидатстването в Медицински университет. Питал съм приятели(лекари) на родителите ми и няколко ми казаха, че няма смисъл и цял живот ще съжелявам. Други казаха, че е много хубаво, че искам да уча медицина. Уча във френската гимназия в Бургас и вече много съжелявам, че не влязох в Природо математическата гимназия, защото имат паралелки специално за химия. Задължителни ли са уроците по химия и биология и каква трябва да ми е оценката минимум, за да ме приемат? Чувал съм също, че за момчетата балът е по-нисък, вярно ли е? Моля, който е информиран в тази област нека пише, за да знам какво да предприемам от сега.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 237e1b62c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Зависи каква специалност искаш,като цяло се търсят в страната всякакви специалисти ,не мисля,че ще съжаляваш.Може да се кандидатства с матура по биология,химия взимат се в предвид оценките по тези предмети от 9,10 клас,а може и с изпити.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5b157397fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И аз съм се насочил в същата посока. Ако ти харесва професията както на мен няма как да съжаляваш. Уроците са почти задължителни, ако знаеш много (ама много добре) материала може и да не ходиш но пак трябва да отидеш поне 1-2 да схванеш как се пише, как се решават задачите (има си определени неща които се пишат в задачите по химия които няма как да ги разбереш само от зяпане на условието. За момчетата бала е по нисък. Бая по нисък, но все пак (ако си момче) не дей да разчиташ на това, подготви се добре (поне аз това правя). Дано съм ти помогнал с нещо, и аз все още има много неща които не съм разбрал и чакам отговори в тази тема да разбера и аз нещо което не знам. Съжалявам за грешки - пиша от телефона.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1f4feb7d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Знам, че за момчета бала е по-нисък (радвам се, че съм момче), но няма да се надявам на това. По химия материала ми е лесен (много лесен) за сега. Просто в час по химия ми е супер интересно и разбирам всичко още в училище. По биология уча повече, защото там разбирам нещата, но ми е малко по-трудно да ги запомня. Знам, че ще ми трябват уроци и още от сега търся такива в Бургас. Ако някой знае добри учители по химия и биология в Бургас, моля да пише. Каква би трябвало да ми е минималната оценка на матурите, за да вляза в университет, като се има в предвид, че съм момче?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker