Регионално развитие и политика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Регионално развитие и политика
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 3508 пъти
Здравейте, искам да помоля изучилите или изучаващите Регионално развитие и политика в УНСС ИЛИ СУ да ми кажат от какво се състоят изпитите. Аз проверих в сайтовете и успях да разбера, че в СУ или се взима оценката от матурата по география или полагаш вътрешен изпит+задължителен тест по английски език правилно ли съм разбрала? А за УНСС не успях да разбера дали се полага тест по английски, но предполагам, че задължително ще трябва да положа вътрешния им тест, който включва 20въпроса по бг, 20 по математика и 40 по география по мой избор? Така ли е, бихте ли ми казали как точно протекоха вашите изпити, от какво ви оформиха оценките, бала с който влязохте всичко подробно. И също така да попитам ако например бала ми е от 24 до 27 някъде ще ме приемат ли в общежитие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: cdb28cffbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Господи, що за глупави специалности измислили пак - не го учи това, първо - регионално развитие и политика не се учат, второ - дори да се учиха, вероятността да станете регионални политици е нищожна, а да станете регионални безработни е ОГРОМНА.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: afddce2c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Българското образование е пълен фарс. Създават какви ли не специалности само и само да привличат хора, за да им взимат парите. Реално после тези хора не могат да си намерят работа. Тая специалност която си я избрала, няма да ти даде хляб. Замисли се за специалност която би ти дал/а препитание. Ако е специалност която пък е свързана с интересите ти пък, още по-добре. Ако интересите ти са политика, това е доста разтегливо понятие а философи има много. Лично аз, учех Европеистика. Накрая се отказах, защото осъзнах че не искам да си жертвам повече от времето за хартийка, колкото да я имам а така или иначе после да работя нещо съвсем различно. Замисли се хубаво дали това е специалността която искаш да "учиш" и заслужават ли си 4 години от живота ти за хартийка която после може и да не ти даде работа. Работа би ти дала, ако си връзкарка. Да живее комунизма, пардон демокрацията, че организират "честни" конкурси в които никога не се знае предварително кой ще бъде назначен на дадена длъжност или ще спечели проект.

Чак като пишех коментара и се изнервих. Срам ме е че съм българин.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 0179841350
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ако желаеш истински да се занимаваш с политка, да станеш добър управител, да промениш пътя ня България към добро, да развиеш лидерски качества - записвай. Запивай, защото икономиката и политката стоят в сърцето на системата. Но не забравяй, че пари щв трябва по-друг начин да си изкараш. Дали със занаят или бизнес, твоя работа. Ти политик можеш да станеш и без да си следвал политология, но по принцип освен отдаване и много учене, се искат и някои по-точни знания.
Както и да е, в бъдещите години ни престоят драстични промени, ескалации и кризи. Ще бъдем разтърсени и държавата ще може да потръгне само на чело с добри политици, извън досегашните кръгове, извън традиционния модел.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker