Труден избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Труден избор
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 982 пъти
Здравейте! Историята ми не е много специална, но все пак реших да я споделя и много бих се радвала ако ме посъветвате какво да правя, защото съм объркана. В седми клас съм и тази година ще кандидатствам. Колебая се къде да продължа да уча майка ми ме съветва да остана в същото училище, проблема е там, че в училището остават тези, които не са ги приели никъде и като цяло успехът им не е висок и аз ако остана там мога да завърша с по-висок успех. Страхувам се, че ще се променя пък като се събера с такива хора няма как да се развивам. Аз искам да уча в езикова гимназия знам, чи ще ми бъде трудно първата година, но поне "ще стане нещо от мен" майка ми е говорила с учителката ми по англииски език и тя и казала, че съм нямала възможности за езикова( да учител е знае колко мога, но успепът ми за първия срок е 5). Наистина много искам да уча в тази езикова гимназия, но майка ми е почти готова да спори с мен, че е по-добре да остана в същото училище. Много ще ви бъда благодарна ако отделите време да прочетете проблемът ми и ми дадете съвет как да постъря. Хубав ден..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c714147c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е учителката ти да го е казала, защото в твоето училище са им нужни деца. Затова лично аз не бих слушала нейното мнение. Имай предвид, че ти най - добре знаеш дали ти се отдават езиците. Не става въпрос специално дали ти се отдава английския, все пак в езикова гимназия можеш да запишеш френски/немски/руски/испански или каквито езици предлагат във вашата езикова гимназия. Аз сега уча втора година в езикова гимназия с френски език и нямам никакви проблеми, защото езиците са ми страст. Но една моя съученичка въобще не разбира от езици, не може нито да схване правилата, нито да запомни думите на чужд език. Дошла е в тази гимназия от "гъзария". Затова добре си помисли дали умееш да учиш езици или не.
Успех.
Момиче, 15.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 886b583ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина си готова да учиш здраво, направи всичко възможно да се махнеш! От опит знам, че обикновено в такива училища като твоето, нивото рязко пада след седми клас. Който отишъл в по-добро училище, отишъл. Не става дума изобщо за успех - то в кварталните училища е пълно с отличници дето не могат да пишат правилно и са стъпвали в има-няма половината часове. Най-вече е важна средата - ако останеш в клас с деца без амбиции, без особено желание за нещо по-добро... ами те ще те принизят на нивото си. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8fcae7c6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ви много за съветите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1b2d02a10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом искаш, влез в езикова гимназия, не слушай винаги майка си, ти си решаваш. Само учи по-усилено, за да влезеш и след това също. Когато влезеш в езикова, езика се започва да се учи отначало, така че си учи редовно и старай повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker