Нямам представа какво да правя с живота си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Нямам представа какво да правя с живота си
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1260 пъти
Момче 9 клас съм. Знаете как роднините все питат какво ще правиш като завършиш средното, къде ще учиш и подобни. Вече взех сериозно да се замислям, ама нещо не мога да го измисля :Д Единственото нещо което се виждам да следвам е нещо свързано с компютри. Проблемът е, че си вървят заедно с математиката, а аз съм пълна скръб. Доколкото разбрах най-вече се учи при специалност информатика, но аз така или иначе не искам да се занимавам с програмиране. За информационните технологии четох в някакъв форум, че се учат Офис програмите, ама не ми се вярва 4 години да се уча само на 5-6 програми. Последната опция (мисля) е компютърни системи и технологии, а в него така и не разбрах какво се прави. Един вика, че е най-лесното, друг че е най-трудното. Сега нито знам какво е, нито какво се прави. Както казах не искам да се занимавам с програмиране, писане на кодове, скриптове и подобни, а по-скоро малко софтуер (нали основите (е вероятно имаме различни разбирания за "основи")) хардуер и възможно най-малко математика и не само да е малко, но и да е лесна. Е лесна не може да е, математика е все пак :Д, да е възможно най-малко трудна. В момента уча в ТОХА, хотелиер, не бих казал, че ме влече, за сега е план Б, но за ИТ се утрояваше оценката по математика и нямаше смисъл да кандидатствам дори.
Ще съм честен, мързелив съм, искам да уча възможно най-малко, но все пак да мога да се хваля, че съм завършил висше :Д. Не ме интересува дали ще знам нещо като завърша, важно ми е да имам висше и да ме вземат на работа. (вероятно, не много сте съгласни, но това е моето виждане за живота)
Та, ако може да ми обясните кое, какво се учи. Първо искам да си избера специалността пък тогава да гледам в кой град да е университета.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 20ab5f3772
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей аз съм 4-ти курс компютри и имам да взимам 4 изпита и след толкова години нищо не знам :) Гледай да си различен и да научиш нещо ако не когато завършиш стаж някъде извън България и това е ;) И поздрави за това ,че си честен ;) Рядко срещано явление сред днешният фалшив свят в който живеем :) Бъди здрав братле ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bd1cdff3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   И аз съм в същото положение като теб... 9ти клас в компютърна паралелка, обаче не знае какво иска. Само дето съм от противоположния пол. :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker