Има ли такива, които да НЕ изневряват? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли такива, които да НЕ изневряват?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3669 пъти
Реших да напиша тази тема, защото съм останала с впечатлението, че почти не останаха двойки при които да няма изневери. Жена съм, не съм изневерявала, не бих го направила. Въпроса ми е, защо го правите? Какви са причините... ако не обичаш човека до себе си и не си щастлив, не е ли по-лесно да се разделите? Някой казват, че си обичат много партньора, но пак кръшкат. Всеки има право на мнение, но моето е, че това не е любов. Да обичам някого и да му изневерявам - нещо не ми се връзват тези неща. Ако нещо куца в секса, не съм доволна или нещо не ми харесва предпочитам да поговоря с любимия си, да си изясним нещата, да кежем кой какво иска, отколкото да скачам от мъж на мъж за едното удоволствие. Но това е мое мнение разбира се. Не очаквам всеки да мисли така.
Целта на темата ми в никакъв случай не е с цел критика и се надявам да отговорите на въпросите по-горе, кой заради какво изневерява. И все пак има ли и такива, който не го правят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 77910abf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, ние със съпруга ми не си изневеряваме, но дори да ми изневери съм сигурна, че ще ми каже. Ние нямаме тайни един от друг и не се лъжем. Ако иска да изневери иначе някой - винаги може да го стори.
Според мен не изневеряват щастливите заедно хора. Любовта често не е достатачна, ако няма хармония в двойката. Не е вярно също, че всички мъже изневерявали. Да, едва ли има нормален хетеросексуален мъж, който да не харесва красивите жени навън, но до изневери се стига само заради сексуална или емоционална незадоволеност, просто като ти липсва нещо във връзката.
Аз лично вярвам силно в максимата, че човек трябва да даде лична свобода на партньора си. Ако някой иска да изневерява, ще го направи колкото и да го преследваш, а и какъв е смисълът да бъдеш с човек, на комуто нямаш доверие на първо време?
За мен изневярата не е най-голямото престъпление срещу една връзка, а лъжата. Ако човек е изневерил, то си има причина и можем да поговорим, а и за каква любов става дума, когато не можеш да простиш такава грешка? За мен истинската любов трябва да е в състояние да преминава през подобни изпитания.
Не бих простила само лъжата, насилието в семейството, неуважението и силни пороци като алкохолизъм и наркомания, ако човекът не иска да се бори с тях. Тук са моите граници. Да, би ме жегнало, ако съпругът ми изневери, но знам, че двамата ще можем да намерим решение, бих го изслужала и бих се опитала да го разбера, защото за мен това е любовта - да обичаш човекът такъв, какъвто е, да умееш и да прощаваш и да разбираш, а ако не умееш да прощаваш и разбираш най-близките си същества, то ти изобщо си опериран от тези качества и за каква любов може да става дума не само към мъжа, но по принцип към близките.
Може би с право човекът не се е чувствал обичан в брачното си ложе и е търсил нещо странично? Всеки случай е различен, разбира се, но за да тръгне извденъж някой да изневерява си има причини.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2b316151e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз отдавна съм се примирил, че ще се обичаме като в колумбииските сериали. Любовта, секса и нежните ласки са първите 5-6-7г. (има и изключения), после следва стабилна кариера, бизнес, работа и няма много много време за секс по цял ден или всеки ден, както е в началото на една връзка. Остават добрите отношения. Света се промени и вече няма как да изкараш с някого 60г. без да се загледаш в друг/а!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c09d0edfe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   мъжете обичаме различно от жените,за мъжете винаги има само една единствена специална жена,тази която иска до себе си,но природата ни е така устроена,обяснено е подробно в учебниците по биология,всеки индивид на тази земя иска да остави максимално много от гените си,но ние за разлика от животните спазваме само една част от генетично вменените ни задължения,дано съм бил полезен

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 313b4c1daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Говорихме си веднъж със съпругът ми кaк бихме реaгирaли, aко другият изневери. Той кaзa, че ще си тръгне от мен, без скaндaли, но не си предстaвял след товa дa ме виждa по същият нaчин, кaто неговото си момиче.
Aз пък му кaзaх, че ще приемa, че сме в отворенa връзкa и без коментaри или скaндaли, просто ще си секся с когото ми е приятно.
Естествено, че и двaмaтa излъгaхме, ние не просто се обичaме, душите ни сa слети.
Той кaзa товa, което смятaше, че ще ми е нaй- голямa спирaчкa, aз нaпрaвих същото. Кaзвaм, че сме излъгaли, зaщото в същност и двaмaтa сме нaясно, че дори дa се случи " подхлъзвaне ", ние сме две половини от едно цяло, нямa дa се рaзделим.
Не сме си изневерявaли в 14 год. ни брaк, кaтегоричнa съм и зa него. Хaхa, веселото е, че още имa няколко души, които чaкaт когa ще се рaзведем, "много хубaво не било нa хубaво " или пък прекaлено много сме си дишaли въздухa. Нa нaс си ни е добре тaкa.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c2b2ffdf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Има такива двойки да. Ние с мъжа ми. И с бибшите ми не сме си изневерявали преди мъжа ми.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 79d107c6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз.
Ж41

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7c8af57407
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз на половинката си никога няма да изневеря, но за нещастие разбрах, че в началото на връзката ни той ми е изневерявал. Разбрах преди 2 години, но до ден днешен ме боли и това ме измъчва, въпреки че не се е случвало отново. Изневерявал ми е с бившата си и то не еднократно. Случи се така, че веднага след запознанството ни заживяхме заедно, предполагам, че му е било трудно да се адаптира, но това е само един от вариантите.
Най-лошото от всичко е, че никога не си призна. Отрича да последно, а аз такива железни аргументи и факти имах, че просто не знаех вече да се смея ли, да плача ли. Все още не ми е ясно как успя да ме убеди да остана, от тогава той ми е верен, но аз пък за сметка на това му нямам кой знае какво доверие, макар че малко по малко взе да се възвръща. Но аз не преставам да мисля за НЕЯ, дори не минава вечер без да я сънувам (не съм жената от пуснатата подобна тема), направо съм като обсебена. Тя ме превъзхожда по много точки, една от които визуално, а след като разбрах за изневярата, самочувствието ми е се срина до 0, превърнах се от самоуверен в един много комплексиран човек.
Това не знам с каква цел го разказах, но знам аз как се почувствах, а и вероятно ако го бях сторила веднага щях да си изпея (понеже не мога да държа езика си зад зъбите), та затова съм убедена и заради себе си и заради него, че никога няма да изневеря. Остава ми да се надявам, че той се е променил, доколкото е възможно човек на 30 да се промени.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f2fb06fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 1, ти добре ли си? Как мъжът ти ще ти каже ако ти изневери? Много си зле, няма те ли някакво уважение и достойнство

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 77910abf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, разбира се, че ще ми каже. Ние както казах нямаме тайни. Той ми показва дори какво му пишат някакви ученически любови, които го намерили в социалните мрежи, а и аз си го усещам - усещам всяко негово настроение. Всъщност не е нужно дори да ми казва, а аз ще знам. Връзката ни е много силна.
Най-малкото той знае, че ще му простя, защото го обичам. Сама съм му дала всякаква свобода с уговорката да не ме лъже и да знам всичко. Защо да не ми каже за изневяра, ако знае, че няма да има никаква промяна в моето отношение към него, ако ме излъже ще ме загуби със сигурност?
Ние си имаме наш специален договор, в който писмено сме написали своите граници. Той знае, че аз веднага си тръгвам при алкохолизъм или ако ме удари, ако ме лъже в лицето, но за това, какво ще прави с тялото си, съм му дала свобода. Той е възрастен и пълнолетен човек - няма да го гоня. Знам и, че ще се пази, защото има близък, починал през 80-те от ХИВ. До сега не ми е изневерявал, макар че действително знае, че няма да има проблем с мен. Питала съм го защо - мисли 5 мин. и отговорът е „Нямам нужда“.
Защо съм му дала свободата ли - от любов. Не искам той да се чувства лишен от нещо, защото е с мен, а искам и да знам.
От 12 г. сме заедно и за мен това е Човекът, когото обичам. Често съм си представяла как бих се чувствала, ако той е спал с друга жена - ами пак щях да си го обичам, защото това е същия човек и дали ще си завира члена в друга жена не променя за мен неговото същество и личност.
Аз за себе си не изневерявам, защото съм моногамен човек. За мен е ясно, че ако някога приказката с мъжа ми свърши, ще се разделим, но никога не бих могла да спя с друг мъж.
Ето двама, които не си изневеряваме.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e44572e788
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Изневярата е с цел да се оцени този, който е до теб. След всяка изневяра, когато се върна при половинката си оценявам колко много значи тя за мен. Полезно, а и приятно нещо общо взето.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6eff9f504b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "дали ще си завира члена в друга жена не променя за мен неговото същество и личност"-цитат от 10. Много силно изказване! Браво! Как не са те налазили пазителките на морала тук/в този сайт/, не знам - такива любителки на простоватият лиричен поглед към живота има, че...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c4da61e985
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не искам да те разочаровам, но 90% от вас - жените, изневерявате поне веднъж в живота си /с един мъж/, 65% често, но с до 3-ма мъже /не едновременно разбира се/, а 50% - системно с повече от 3-ма мъже. Тъжно но факт!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5a0c9b9b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Определено няма такива каквото и да си говорим.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 55c7fc5d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   " Въпроса ми е, защо го правите? Какви са причините... ако не обичаш човека до себе си и не си щастлив, не е ли по-лесно да се разделите? " - това е най доброто цивилизовано и логично разрешение. Но ако с времето нещата са се променили? Ако имате деца и те са направени с много любов? Ако, след накакви физиологични и хормонални промени, някой от двамата(първоначално влюбени), след време охладнее, какво да прави другият? По добре ли ще е за децата, да бъдат изоставени, заради егото на някой от двамата? Тогава семейството изпада в шах. Ако се разделят-лошо за децата, ако живеят заедно-трябва да лицемерят пред тях. Ако са разумни и уравновесени, ще съумеят да живеят заедно, заради децата, но ако са сприхави, по добре да се разделят. Естествено, ако останат да живеят заедно, всеки един от тях ще има нужда от сексуален живот и от душевен комфорт(иначе ще се изнервят). Човек ако е гладувал дълго, и джанки да си хапне, пак ще е доволен, важно е да утоли глада. На гладно не се стои. Всяка изневяра има причина, която я предизвиква. Търсете причините, не изневерите. Ако не си създавате причини, няма да има и изневери.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: da36ad302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Има такива. Някой е казвал, Аз не пия не пуша и по жени не хода. Хората го питат- ми какво тогава правиш? А Той-мислил, мислил и казал- Мии лъжа. Та така скъпи ми дами и господа, всичко е човешко и никога не казвайте - Никога.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6f696df41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз изневерявам, защото съпругът ми не е правил секс с мен от 10 години. Първите 5 му бях абсолютно вярна. Но след като не помогнаха нито разговори, нито предложения за сексолог или семеен терапевт, започнах да поддържам дискретни връзки извън дома. Любовникът ми винаги е само един, задължително разведен, срещам се с него два-три пъти месечно и от самото начало уточнявам характера на връзката. След година прекратявам тези отношения и започнам нови, за да предотвратя привързване и да не нараня чувствата на човека. Това е. Обичам мъжа си, добре ни е заедно, много сме близки и не искам да се разделям с него заради единия секс, глупаво ми изглежда. Допускам, че той е наясно как решавам проблема и приема нещата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2c7235d5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Аз лично не съм изневерявал никога. Нито на жена си, нито на приятелките си преди нея. Сигурен съм, че и тя не ми е изневерявала. Но и да ми изневери, няма да се разсърдя, стига да не е било с чувства. А и да е било, пак бих простил, ако се разкайва и не се повтаря.

Иначе според мен не е вярно, че едва ли не почти всеки изневерява. Според статистиката 1/3 от мъжете и половината жени не са изневерявали никога. Не знам доколко процентите са верни, но все пак според мен има и немалко хора, които никога не са изневерявали. Просто изневерилите придават повече гласност на аферите си, а неизневерилите не се набиват на очи, защото няма и нищо за разправяне и остават в сянка.

Иначе аз си признавам, че ми се е случвало, като видя някоя много секси жена да ми се прииска, все пак не съм гей и не мога да остана безразличен от вътре при вида на някоя знойна млада красавица, но това си остава в рамките на оплакването на очи. Дори и да се случи да имам възможност да спя с въпросната красавица, не бих се възползвал. Не съм такъв просто, не съм възпитан така, а и от уважение към жена си и дъщеря си не бих. Пък и какъв пример бих дал на дъщеря си? Дори и да съм сигурен, че няма да разберат, пак не бих го направил, защото и самият мен ще ме гризе после.

Просто не си струва за 20 мин кеф да си рискуваш семейството, което си го градял с години и с много жертви. А и семейството си е много по-ценно от секса. Поне за мен означава много.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b797407012
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Напълно подкрепям номер 18! Има доста хора, които не изневеряват, но те остават в миманса. На никой не са му интересни перфектните връзки, всички обръщат поглед към скандалното.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 32f829221c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Моногамността не е присъща на Хомо сапиенс.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f2fb06fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   До 10 отговори ми що за жена си, ако позволяваш на мъжа ти да се върне при теб след изневяра? Така както си го пъха другаде може и при теб нали? Ти за кво си тогава, само да се връща, писали ли са му някви там пикли и аре много го търсят? Ти добре ли си, как може да имаш такова уважение към някого? Най-вече ти ми кажи имаш ли самочуствие и достойнство, . Има толкова бракове, които показват, че не е нужно да спиш с други, за да си щастлив с даден човек, не е ли това любовта и не се ли цели точнп това с един човек да споделяш всико. Ако не е така значи не си готов. Я ми кажи мажът ти ще се прибере и ще го питаш как беше с тази, и той така рака супер и ти браво радвам се. После как беше с другата, а по добре. Много сте зле хора, без да се убиждате, всеки би се съгласил. Просто е като искаш да спиш с друг, кажи на половинката си, защото вече не те привлича и готово, защото какъв е смисъла за връзка тогава, просто извода е че това не е нормална връзка

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 77910abf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   N21, малко ми е странно анонимки, които не знаят нощо за мен да ме оценяват И наричат недостойна, но мога да ти кажа, че поне съм сигурна, че моят мъж не изневерява, защото съм му дала свобода и ще ми каже за разлика от твоето мъжле. Вие сигурна ли сте къде прекарва съпружето ви обедната си почивка?
Работя в голям офис с много бюра на близо и дори изникнаха хотелчета като гъби за любовниците - от прозореца си на последния етаж наблюдавам как примерни семейни хора се губят в тайните входове на тези тайни любовни гнезденца.
За мен ако има нещо недостойно, то това е човек да лъже и човек да няма доверие на партньора си.
Не знам кое е по- достойно - да дадеш свобода и да си сигурен, че човекът до теб не изневерява по свое желание или да слухтиш покрай палаво съпруже, което така или иначе си действа като му е кеф.
Аз избитам истината пред лъжата и мисля, че е по-достойно. обичам съпруга си и бих простила изневяра, но той не ми изневерява - може би защото не се чувства подтиснат и под ключ.
Най-много изневеряват подтиснатите вкъщи, смачканите и тормозени от жените си мъже. Ако мъжът се чувства обичан, разбран и уважаван - защо да търси щастие другъде?
10

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4eded854eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Да, Аз !!! Казвам го с ръка на сърце!
Обаче на мен ми изневериха и тя ме заряза... Ужасно ми е болно, празно и пусто. А съм имал възможност докато бях с нея, но не аз си държа на думата. И колкото и алкохол да съм погълнал пак няма да го направя за разлика от нея! Тя е била пияна! Грозна и подла постъпка при положение, че си давал всичко и толкова много за въпросният " човек " !!!

М 33г.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9673647413
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До номер 4.
Все едно описваш нашата връзка... дори и ние сме от 14 г. заедно ;)
Разликата е, че от скоро открихме суинга ;) И това дори качи отношенията ни на още по-високо ниво, а си мислехме че повече не може :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4f2fb06fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 22 само това за последно казвам ако твоят мъж те обича истински няма никога да ти изневери и без да му даваш свобода, родителите ми имат 27 годишен брак, познавам и такива с 60, които в нито един момент не са приискали да се еб... С други, което е толко нечестно спрямо другия, това означава, че има някакъв проблем. Не е зле и вие да се прегледате и тия ми неща ги приказвай на някой друг като мъжът ти те използва

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1c7209ff5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Моногамията не е присъща на Хомо Сапиенс.... хахахаха, на доста животински видове обаче е. Кой точно реши, че нашият не е от тях? На мен моногамията си ми е ок, въпрос на морал може би.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 77910abf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   25 - „родителите ми имат 27 годишен брак, познавам и такива с 60, които в нито един момент не са приискали да се еб... С други, “

ти си малко наивен човек, извинявай. Не можеш да си винаги в главата на хората да знаеш кой какви скрити желания има и кой какво му се иска (то порно сайтовете по твоята логика да са фалирали), а и на майка си и баща си не си залепила GPS, надявам се.
Не вярвам например, че децата на номер 24 знаят, че родителите им са суингъри и НЕ ИМ Е РАБОТА, за Бога.

Това са интимни неща и не бива да ни интересува другите какво вършат, било майка и баща.
На моят съпруг поне мога да разчитам, че ще ми каже, ако нещо се случи, защото предварително сме се разбрали какви са ни границите и, че няма какво да прощавам, ако ми каже истината. Всичко се случва - криза във връзката, някаква тъпа ситуация, криза негова си и да се почувства в един момент поласкан от жена - знам ли, не ми е проблем, не мога да кажа конкретно защо би изневерил съпругът ми теоретично, но поне знам, че ще ми каже.
Само мисълта, че може да ме лъже и да слухтим един друг по цял ден, вместо да си гледаме децата и задълженията ми е достатачна, за да му дам свобода.
От друга гледна точка пък съм по-строга с неща, които други жени търпят с десетилетия - алкохолизъм, нечестност, насилие . За това темите тук са с пъти по-малко в сравнение с темите за „драмата“ на изневярата.
Тези три неща за мен са автоматично краят на връзката, но какво да кажа за хората, които живеят с тях 20 години? Пред алкохолизъм, нечестност, неуважение, БОЙ си затваряме очите, но изведнъж настъпва краят на света, ако мъжът ни изпитал 15 минути физическо удоволствие с друга. Същият мъж и преди нас не е бил девствен и сме го харесали - голямата катастрофа станала, но виж - пие и бие всеки ден, а му се прощава - това е ежедневие за 1/3 от жените у нас и обществото това го намира дори за добро нещо - „Търпи го заради децата.“, „Тя е толкова силна жена“, „Тя е Икона и Светица, че търпи такъв мъж“, но ако кажеш, че не е драма за теб, ако мъжът ти за 15 минути вкара и изкара своя анатомична част в друга такава - УЖАС, НЯМАШ ЛИ ДОСТОЙНСТВО, КАКЪВ ГАДНЯР, РАЗВОД, ДРААААМИ, ВОЙНА НА РОЗИТЕ, НЯМА ДА ВИДИ ДЕЦАТА СИ НИКОГА, БАЩА ТИ Е ГАДЕН, ТОЙ НЕ НИ ОБИЧА....сума ти подобни примери - Много шум за някакъв си полов акт, намирам аз, но не мога дори да кажа тази си позиция в обществото - по-добре да кажа, че бих търпяла бой и алкохолизъм.

Най-добрият баща на моята улица беше един полицай, за когото целият град знаеше, че си има любовница и то от доста време - майките и лелките само за това говореха. Докато повечето други бащи киснаха по кръчмите и кибичеха без работа, този човек ни направи на всички баскетболен кош и ни купи топка, а после всяка вечер в продължение на години играеше с нас на баскет. Възпита доста деца покрай своето. До колкото знам още си е с любовницата (може би от 30-35 години вече), има внуци и жена му винаги го е хвалила. Чак след като порастнах разбрах, че тя е болна от много време от някакви автоимунни болести и така са се разбрали - представяте си този човек хваща болната си от 40 г. жена да я...., а е запазен, мъжествен и много атрактивен мъж. Какво ме интересува хората какво вършат? Да си живеят като така са се разбрали. Затова и не се бъркам при жени на алкохолици и насилници - това, че аз не бих търпяла това, не значи че на тях не им харесва да си живеят така. Защо да съдя и този мъж и жена му - ще си живеят както искат.

Може би заради това приемам така нещата - с разума си просто съм мислила по темата и съм стигнала до това решение - искам да знам, но не забранявам на мъжа си да решава дали ще спи с други - пълнолетен е и не съм му родител.
Така и аз съм си решила, че е глупаво да правя голяма драма от ВЪЗМОЖНА изневяра, защото това, че не слухтя, не джобя, не чепкам по телефони и профили не значи, че вероятността моят съпруг да ми изневери е по-голяма. Напротив. Аз поне съм разбрала, че имам пълноелетен човек до себе си, за комуто доброволният секс с пълнолетни хора не е забранен чрез Закон. Коя съм аз да го гоня като престъпник. Ако иска някой да изневерява ще си изневерява, но аз поне няма да бъда лъгана и няма да се измъква моят съпруг по чорапи, докато съм на лекар или на пазар. На моя съпруг мога да разчитам винаги.
За мен това е жалка работа - цялата драма около физическата изневяра като цяло.

Пак подчертавам - аз съм моногамен човек, не ми изневеряват, но това не ми пречи да имам някаква фундаментална позиция и правила.
Не изпитвам никаква обида, тревога или нещо подобно, ако си представя точната ситуация и не мога да разбера ревнивите хора. Ето, съпругът ми е на командировка и изобщо не се притеснявам. Стигат ни другите притеснения и страхове -от болести, катастрофи, смърт, че да се тровим с ревност и слухтене.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2ddb46d20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Колкото повече житейски опит натрупвам, толкова по-добре разбирам, че има хора, които не изневеряват - рядко, но има. Колкото до причините за изневяра - колкото хора, толкова и причини. Всяко обобщение е погрешно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5678bc67dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не вярвам да има човек, който да не е изневерил в мислите си поне веднъж, но със сигурност има много такива, които никога не са изневерявали физически - в същност къде е разликата??? За мен разликата е в биенето на тъпана Изневеряваш - да, изневеряваш, но защо трябва да знаят всички? За мъжете е типично самохвалството в такива случаи, някак си се издигат в собствените си очи, доказват се колко са велики и неотразими, но никога не изпадат в конкретика, фукат си се с колко са били, ама не казват защо никоя не се е задържала при тях - за мен това е избиване на комплекси (поне в повечето случаи). При жените е някак си ненормално да се бият в гърдите колко пичове са минали през тях, а в последно време точно това наблюдавам - въпросът ми към тях е пак същия, а защо никой не се задържа? В крайна сметка всичко се свежда до няколко неща: избиване на комплекс; липса на себеуважение; финансова зависимост; емоционална ограниченост (някой друг да ми направи хубавото); безотговорност (към деца, родители и т. н. ); консуматорско отношение и не на последно място животинска природа (а иначе сме с претенции за висши същества, единствените мислещи, единствените говорящи). Остава си въпросът "кое е първичното, кокошката или яйцето", в перефраза "кой изневерява повече, мъжете или жените" - аз бих казал жените и ще се мотивирам с това, че "защо магарето къса синджира". С две думи, аман от кучки навирили си куйрука и жалващи се, че песовете са ги обладали - ние песовете сме за това, а може да се каже и по друг начин "каквото повикало - такова се обадило"! С онзи номер дето така безрезервно вярва на нъжа си мога да поспоря лично - първата ми захапка ще е какво прави тук, с такива изчерпателни постове, иска и се сама да си повярва или какво?
Последно - имам органическа непоносимост към изневярата, имам достойнство и ако нещо в една връзка не ме удовлетворява предпочитам да си тръгна - другото е въпрос на интерес, а аз нямам интерес да храня неблагодарници!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 22ba0af6b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Има, има. :)


Момче мечта :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 36f4ad8427
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Причините, в някои случаи, не са нито липсата на любов, нито липсата на секс. Понякога просто се нуждаеш от някоя душа до теб, някой който допълва липсите, които партньора не може. Боли, не препоръчвам на никого да изпада в такава ситуация. Просто все още не сме създадени да имаме абсолютно духовни и платонически връзки и ако по някаква причина си допаднеш с човек от другия пол, то почти винаги се стига и до сексуални отношения.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 89afc331ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Момче на 24 съм имам връзка от година и половина, никога не съм изневерявал, имал съм н-ти брой възможности с 3-4 момичета, които са ми приятелки и до днес, държа ги близо до себе си, ако случайно моята кръшне на някъде да си имам вратички, но така и не мога да отида да спя с тях, а имам предложения за кафета на саме, едно-друго, но само си чатя и от време на време ги викам, когато съм в компания с други хора, но не и сам, не искам. Нито веднъж не съм усетил моята приятелка да ме е лъгала. В началото си общуваше с много бивши по фейсбук, но и не ме познаваше и е била наранявана от много момчета, сега няма никакви момчета във фейсбук, в телефон, правил съм разни постановки и съм се опитвал да я хвана, но нямам този шанс, защото просто няма за какво да се хвана и за това се стремя и аз да не я наранявам, дори да не разбере, пак не искам да го правя, съвестно ще ми е, но ако веднъж ме излъже става страшно. Ще я изложа така, че да не смее да се показва по улицата и ще изневеря 100 пъти, така е при мен, силно обичам, но и силно отмъщавам, ако има за какво. В интерес на истината не се разбираме и сме късали за по седмици доста пъти, излизам, виждам каква е действителността, да бързо си намирам разни шаврантии, но ги усещам какви са им мислите и какво искат, някак си не ме впечатляват тези еднодневки без ясна идея какво искат от мен занапред, а да са ми само за едното черпене и едното легло, не мерси, отказах се от тези практики още в началото откакто намерих свестно момиче, говоря за сегашната ми връзка. И в хотел съм бил с момиче сам, когато е била пияна на мотика, докато бях скъсал временно с моята, онази се напи и искаше разни неща, но аз не исках, просто я прибрах в хотела за да не припадне по улицата някъде, легнах си, на сутринта станах, тръгнахме си и нищо не съм правил с нея, не че не можех, не че имам някакви сексуални проблеми или комплекси, много ми беше евтина и лесна и не ме впечатли, после си се върнах при моята

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: caf97a381a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   До 27 пак нищо съществено не каза, даже не го и допрочетох

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 78d6b4d106
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Темата е необятна, но ако трябва да обобщя ще е дисфункционални семейни отношения (отмъщение), рутина, куриозност, среда на влияние, полови различия и индивидуални ценностни характеристики с вариации при разл. индивиди.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5382e30ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Има ама никой не ни цени. М27 г. Моногамен човек съм - един партньор пълна програма или няма смисъл да се занимавам.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bc705721dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Здравейте, на 23 години съм, имам връзка от близо 3 години. Приятелят ми беше и първият мъж, с когото съм била. Не съм му изневерявала, не съм и имала желание. До преди 5 месеца даже не бяхме в една държава. Аз учех в България, а той живееше в друга. През това време съм излизала, забавлявала съм се, но никога не съм му изневерила или флиртувала с друг. Връзката ни започна като невъзможна, но сега живеем заедно. Не мисля, че бих простила изневяра. Странно е, че дори понякога сънувам, че някой се опитва да ме целуне, аз го отблъсвам, но и в съня си мисля дали няма да нараня приятеля въпреки, че не съм виновна. Страстта и емоцията не трае цял живот, но след няколко години преминава в ужавение и обич! Не бих простила изневяра, защото за мен тя ще означава, че половинката ми не ме уважава вече! А аз не бих изневерила, защото уважавам себе си.
Дори и да има деца човек, това не е причина да търпи унижението, защото според мен децата трябва да научат от родителите си, че хората може да се разделят и по цивилизован начин с уважение!

В началното училище в първия ни час по математика учителката ни накара да запишем една мисъл: "Уважението ражда уважение". Използвах я цял живот и знаете ли, когато се държах уважително дори и навъсените хора се държаха добре с мен. Смятам, че важи и в отношенията между хората. Малка съм, сигурно това си мислите, майка ми сама ме отгледа, но винаги ме уважаваше, както и аз нея. Не искам да изневерявам, защотот уважам и себе си и партньора си!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9fbc796264
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Не, няма, освен, ако сте асексуални или просто не ви стиска. има ли причина за изневяра ще има и изневяра.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f7f66fa928
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   За себе си мога да кажа, че аз никога не бих изневерил на човека, който обичам. Гей съм, при нас положението е още по-зле, гейовете са като зайци, така че донякъде да си гей, който умее да обича и да се привързва си е проклетия. Имам си приятел от половин година и въобще не ми минава през ума да му изневеря, но все ме тормози факта, че той мисли и за други. Гадно е! Но пък ми е разказвал как в сънувал, че ми изневерява и не може да си го прости, че дори е и плакал на сън заради това, което ме радва. По принцип сме се договорили ако ми изневери или аз на него, другия да му разбие мутрата, така че ако има разбита мутра, това ще е неговата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 929bfc5b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Аз никога не съм го правил и не бих, защото имам уважение към момичето, с което съм. Ако си харесам друга и искам, да съм с нея, просто ще кажа за какво става на въпрос и ще се разделим, колкото и неприятно да е. До скоро ходих с една провинциална селска пръчка, която се оказа, че няколко пъти е довеждала любовник в апартамента ми, поне последния път намерих използван презерватив, найнай-небрежно хвърлен в кофата за боклук. Та боклуците, които изневеряват с цялата си наглост са както мъже, така и жени.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cbee4fef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Няма разбира се.Винаги единият от двамата обича повече,и ако не двамата поне единия ще изневери.Поне аз до сега не съм чувала за такъв случай,когато и двамата да са верни във връзката.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 98440b4fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Всички жени изневеряват

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b4a350c742
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Да, има - в определен момент от живота си:))).... Единици са тези, които нямат нужда да изневеряват цял живот и те са истински щастливите!!! Успех на всички ;)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c386672700
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   42, не всички жени изневеряват. Аз никога не съм изневерявала. И разбира се, получих си наградата. Досещаш се сигурно вече-на мен ми изневери мъжът ми. По възможно най-гнусния, най-подлия и долен начин. Затова аз твърдя обратното на теб-всички мъже изневеряват.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d08a7d8cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   ами 44, да си изневерявала, да не си спала!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c104c6e994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Никога не съм изневерявал, но в момента съм във връзка с жена, а погледа ми шари яко и се страхувам да не чукна някоя друга. Мераклийки имам, а и да нямаше, винаги се намира. Обаче, се страхувам наистина да не направя някоя простотия, щото си обичам гаджето, добра е, красива е, секса е хубав, обаче що се усещам, че флиртувам с други жени на моменти, а и постоянно ме изкушават разни. Вече 4 месеца съм във връзка, но едвам се удържам да не изчукам някоя друга. Как да се справя с тия си желания? Не искам да загубя приятелката си, а знам, че изневеря ли, тя ще си замине. На моменти мераците ми по други жени са влудяващи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f40f822454
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Според мен си е до принципи. Ако уважаваш половинката си и най-вече себе си, няма да го направиш. До сега не съм изневерявал и винаги когато нещо не ми е харесвало съм си казвал. Радвам се че има хора като авторката които споделят виждането ми.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 13c8291902
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Не е само до принципи, но и до съвест. Майка ми гледа болния ми баща цели три години. Той почина от рак в страшни мъки. Не искам да ви описвам колко безсънни нощи, ходене по болници, грижи по мен и сестра ми, отделно работа. Измъчи се просто. Чак пет години след смъртта му срещна прекрасен човек, с който е щастлива и до днес. Изживя си мъката и не се впусна от мъж на мъж като невиждала. Дадени достоен пример за любов и преданост. За съжаление такива хора вече са рядкост. Първичните инстинкти, лицемерието, лъжата и подлоттта са част от нашето ежедневие и все по-лошо става.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 725bd74002
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Абе, чета тука за 20 годишни дето не били изневерявали. Ами то като не харесваш някой докато си на двайсетина години и нямате семейство, за какво ви е да изневерявате? Просто си намирате друг.
Но друго е като имате 20 годишен брак. Монотонният живот и липсата на тръпка кара всички да се замислят за оставащите години.
Смятам, че повечето хора като минат 45 г. и започват да мислят за нещо ново. За нови емоции, тръпка и секс.
Дори и аз го направих. По-добре е един ден да съжаляваш за стореното, отколкото за пропуснатото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker