Къде бъркам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Къде бъркам?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1802 пъти
Здравейте. Момиче на 15 години съм, 8 клас. Винаги съм била отговорна към училището, защото то винаги е било на първо място за мен. Не съм от типичните тинейджърки, които мислят само за момчета цигари и такива неща (не съм зубър :D). Имам добри оценки по предметите не съм отличничка ( по не аз така мисля), но не съм и слаба ученичка. Тази година изучавам най-много английски език. В началото на годината имах добри оценки, но към края на първия срок започнах да изкарва по-слаби оценки предимно 3-ки(само на контролни). Това доста силно ме притесни. Постоянно мислех, къде ми е грешката. Бях отчаяна. Не съм от онези, който като изкарат 3 или 4 светът ще умре(мисля, че ме разбрахте), но искам да имам по-добри оценки специално по английски. Вторият срок започна добре, но получих отново 3-ка. Предишните години съм изкарвала добри оценки по английски, но тази година не знам защо се получи така. Уча редовно, колкото е нужно. Май месец има изпит, който ме притеснява още повече. Вие как мислите къде греша, къде бъркам? Ако ми помогнете ще съм ви много благодарна, защото това е много важно за мен!!! Благодаря на всички, който обърнаха внимание да прочетат моят проблем. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0c3c450caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сладурче, в 8-ми клас и аз изучавах по-интензивно английски (имахме по 12-13 часа седмично). Съответно в началото аз също като теб изкарвах някакви по-прилични оценки, но после по контролните все се въртях около 3-4. А истината е, че полагах усилия и въпреки това резултатите ми бяха слаби.

И аз се притеснявах заради това, няма да си кривя душата. Е, не че щеше да дойде края на света (както каза и ти), но факт е, че исках да изкарвам по-хубави оценки.

Щом английския ти е с приоритет над другите предмети - наблягай повече на него. Не казвам да зарежеш останалите предмети, тъй като ще изостанеш и после става лошо, но отделяй малко повече часове на английския. Събота и неделя чети текстове на английски, превеждай си ги, изваждай си новите думички, пиши ги по няколко пъти и ги учи. Слушай повече музика на английски, интересувай се какво се пее и така съчетай полезното с приятното.

В 8-ми клас си е малко зор, но не се отчайвай. Просто залегни повече над учебниците (не казвам, че не учиш, но си дай още мъничко зор) и ще видиш, че дори да не е веднага, но след определен период, резултатите ще са налице и ще си доволна от себе си.

Успех и не се отчайвай! :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7631a2a098
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От къде си и в кое училище учиш?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6502fce4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката : до No1 - много ти благодаря! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker