Физическо възпитание и спорт-помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124108)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14650)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1704)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Физическо възпитание и спорт-помощ
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2635 пъти
Здравейте, ето и моята на вид комично, но за мен доста трагична история-мраза физическо.. Бих предпочела всеки друг предмет, но не и този и ето най- големия проблем по всичко имам 6, а по ФВС 5 и 4, умолявам учителя да ми пише 6, но уви не се съгласява. Знам какво ще си помислите щом прочетете тази история, тя не се старае и т. н, но не всъщност се старая доста винаги каквито упражнения ни даде ги правя, не стоя, каквото ми е по силите го правя, и вече започвам да си мисля, че учителят ме мрази. Ако и някои от читателите са в същата ситуация нека споделят! Благодаря, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: 71dfdad824
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Имам само 6-тици по другите предмети... Как една 5-тица ти прави проблема в даскало, ако знаеш колко по-сериозни проблеми имат хората сега и се борят за 3-йка, ти се бориш за 6... Мога да кажа само, че си разглезено богаташче

Ренон

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e1f0536847
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   И аз бях така навремето, по всичко 6, по физическо 5. НЕ всички могат да изпълнят нормативите, хората са различни и имат различни рефлекси на реакции и физ. активност и т.н. Трябва да няма оценки по физическо ...

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 1b7888a6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Здравей, аз съм момиче на 14 години в 8 клас, мен пък въобще не ме бива в спорта и ми е много тъпо когато ни карат да покриваме някои норматив пред всички, по простата причина, че се справям ужасно и вече не знам, когато започне часа ми се иска да избягам..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 9805e8f17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До номер 1: А аз мисля, че ти си истински философ. Как стигна до извода, че момичето е "разглезено богаташче", щом се бори за 6.
До Авторката: Позната мъка. В пети клас така ми се провали дипломата – по всичко отлични оценки, а по ФВС – 5. А винаги бях със спортна форма, играех в часовете с желание, слушах учителя и се стараех. Накрая ми остави колкото момичето, което даже не си помръдна пръстта. А аз спортувах и извън училище, затова въобще не бях доволна на тази оценка. Но я преодолях, това е просто една петица!
Ти си бележкарка. Не трябва да ти пука толкова за оценка и то по този предмет. Старай се в училище, продължавай да си учиш уроците, но е жалко да ревеш и да умоляваш учителя за оценка. Бележкарите не се харесват на учителите. Помоли го да те изпита на някакъв спорт и покрий няколко норматива за отлична оценка. С рев и сълзи няма да стане. А и да ти пише 5, не смятам, че това е голям проблем. Кой клас си?
Успех!
Ж 14

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e923a54dea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Номер 1, и защо като е умна трябва да е богаташка? Какви са тези разсъждения, имала 6-тици и хайде вече лепнат етикет ''богаташка''. Точно обратното, богаташите си чакат всичко наготово и не учат особено за разлика от другите (има изключения). Това, че другите се борят за три то си е за тях, явно това момиче иска да постигне нещо и тази петица по някакъв маловажен предмет и разваля успеха. На нея едва ли и пука дали другите се борят за три или не. И много ми е чудно, защо като нямате някакво мнение по въпроса, веднага почвате, , да ти имам проблемите, знаеш ли колко по-важни неща има '' Ами извинете, драги хора, ама всеки си има различни проблеми и иска съвет, а не да му разправят колко по-важни неща имало и кой кви проблеми имал. Те хората пускат темите за да разказват за СОБСТВЕНИЯ си проблем и нещото, което ги тормози/притеснява, а не ненужните ви мнения.

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: aa3d5cee6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   И аз се стараех по математика, но пусто не ми вървеше и не съм се молила за по високи оценки, под достойнството ми е.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c4f8ec804a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора : В 8 клас съм и не не съм разглезена богаташка, това че искам дипломата ми за 8 клас да е пълно 6 не ме прави нито разглезена, нито богаташка! Благодаря на коментиралите!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7be1d0aee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Аз съм 12клас. От 8 до 11клас по всичко имах 6, но по физическо имах за годината 3. Тъй, че не си само ти. Тази година си казах, че не мога да понасям това- е освободих се от часовете по спорт. Тази година по всичко имам 6 и се чувствам супер. Е в дипломата си ще имам 3, но какво ми пука. Вече спрях да се ядосвам. Понякога си мисля, че учителите по спорт се смятат за голяма работа, разни въздухари под налягане. Успех! Живей си живота!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5a86b99fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Този "проблем" с оценките по физическо явно го има откакто свят светува. Всеки физкултурник е убеден, че неговия предмет е със същото значение и тежест (като оценка) както и всеки друг предмет. Разликата е, че не се обръща чак такова внимание и важност на физическото и всеки ученик очаква да получи 6, само защото е влязъл в час. От своя страна учителят смята, че ако напише 6 на всички, ще омаловажи труда си и предмета си.
В моето училище това за което говориш е честа практика. Щом си 8-ми клас тази оценка няма да влезе в дипломата ти за средно образование, която включва оценките ти от 9 до 12 клас и е по-важна от свидетелството ти за основно образование. Моят съвет е да се освободиш от часовете по физическо с бележка от личния лекар. Така няма да имаш оценка по физическо, която да ти развали дипломата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3439284ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, темата е стара, но как си получила 6 по БЕЛ? На учителя ли се моли, плака ли или просто тала ги пишат оценките? Трябва ти една 5-ца, за да се сетиш, че не си перфектна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker