Неориентирана за след 12-ти клас - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Неориентирана за след 12-ти клас
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1179 пъти
Тази година ще съм 11-ти клас и нашите ме напънаха да си избирам какво ще следвам това лято, за да може да почна с допълнителна подготовка -помагала, наблягане на съответните предмети и ако се наложи частни уроци. Добра съм по езиците, но не желая да следвам филология от гледна точка на позициите и заплащането в съответната сфера, нито преводач на документи или екскурзовод или т. н. Искам да е нещо, в което езиците да ми влизат в употреба, но да не са основното. Имам предвид, че се налага и 2-ри предмет, а на мен науките -химия, био, гео, история и пр. са ми с отлични оценки, но не ме влекат и уча по задължение. За сега съм всяка година с висок успех около 5, 90 -6, 00. Уча в езикова гимназия. Но наистина ми е разпиляно, уча по всичко не наблягам на нищо конкретно, защото и нямам интерес. Вътрешно винаги съм искала да следвам актьорско майсторство-цял живот може би. Участвала съм в училищни пиеси, с приятелки сме си разигравали някакви филмови сценарии по къщите, но от 2 години насам не съм се изявявала и като не го развивам, предполагам се губи смисъла. Не искам да се занимавам в България с това, а в някои по-големи продукции, но нашите смятат, че е наивно и недостижимо, затова да си поставя по-реални цели. Какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: 5fc00fd053
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Висшето образование не е задължително. Ако работиш нещо, което не ти харесва, цял живот ще си нещастна. Прави това, което те привлича или ако нещо не ти харесва, просто намери любовта. Най-добре изчакай, ако не знаеш какво искаш да правиш. Сама ще разбереш какво да правиш, когато дойде точният момент.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 755170b6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Но това е твоят живот, а не на родителите ти! Следвай мечтите си, защото както номер 1 каза - ако започнеш работа, която не обичаш, колкото и добро да е заплащането, цял живот ще си нещастна! Струва ли си? Да, добре е да имаш финанси в днешно време, но те ли ще са водещото в живота ти? ! Няма недостижими мечти, хората сами си поставяме лимити, а има ли желание, има и начин. Аз направих така, направи го и ти!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 0e9e34c848
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Родителите ти са прави. Не че е невъзможно да си следващия Захари Бахаров или следващата Яна Маринова, които са актьори в България и са червиви от пари, но... А да пробиеш в Холивуд или където и да е на запад, си е направо немислимо(но все пак не е невъзможно, обаче... ). Според мен би трябвало да прецениш кое би било второто ти желание(ака актьорството е първото) и да се насочиш към нещо по-реално.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker