Не искам повече да ходя на училище - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Не искам повече да ходя на училище
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 3618 пъти
Първо искам да помоля модераторите на сайта да публикуват тази история защото наистина съм объркана и съветите на коментиращите ще ми помогнат да реша проблема си.

Проблемът е, че не искам повече да ходя на онова ужасно място наречено училище! Имам проблеми и с учениците и с учителите. Имам само няколко приятелки, които при всеки удобен момент се опитват да ме саботират по някакъв начин. Искам да уча като частна ученичка, но тук се явява друг проблем - родителите ми не позволяват. Те смятат, че ако започна да уча така ще се проваля и ще остана без образование. Наистина не знам какво да правя, вече 10 ходя на училище без желание, не мисля, че ще издържа още 2 години при тези условия. Да се преместя не е вариант защото специалността която уча я няма в другите училища, пък и не е гаранция, че в ново училище няма да имам проблеми.
Моля Ви, дайте ми съвет как да постъпя защото имам много малко време да реша. Ако някой от Вас е учил като частен ученик - нека сподели дали е трудно и дали реално имам шанс да взема диплома по този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: c918b4c6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Според мен си до някъде права, но не можеш да учиш като частна ученичка това, което се преподава в клас. Защо просто не страниш от всички - сядаш си на един чин, слушаш си уроците и игнорираш всички. Много се впрягаш - тези няма да ги видиш повече никога, избутала си повечето и ти остава малко

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 0b5ea13e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зaщо пък чaстнa? Можеш дa минеш нa сaмостоятелнa формa нa обучение. Явявaш се нa изпити сaмо. Кaкво учиш?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 9a439720ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Знаеш, че времето минава адски бързо. Тези 2 години няма и да ги усетиш.
Родителите ти не позволяват да учиш като частна ученичка, и са прави за това. Моят кръстник точно последната година мина като частен ученик и не можа да вземе няколко изпита. Поради тази причина стоя без диплома(образование) цели 4 години! Слава Богу завърши, дори сега учи висше. Ти не искаш да си без образование, нали? И аз имах страшно проблеми в училище. Сега ще съм в 12 клас и честно казано искам да дойде училището. Аз се радвам, че ходя на училище, защото само чрез образованието ще успея да сбъдна всичките си мечти. Имам желание да живея в чужбина, да имам по-добър живот. Това ще стане, ако имам образование. То е най-важното сега.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b0c0d5694c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ох, колко добре те разбирам! Стискай зъби и аз имам още 2 години и се махаме, край!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: f0ddaf053b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Поне си 10 аз съм 9. И аз съм така, но бягството не е решение. ;) Идиоти и интриганти навсякъде-не можеш да се скриеш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 2f73890eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   И аз преди на твоите години бях като теб имах чувството че ако бях останала в онова мизерно училище свраталище на наркомани и курви щях до сега да прибегна до психолог колкото и да игнорираш те пак се мъчат всячески да те изкарат извън релси.Когато се преместих в 11 клас в друго училище беше супер минаха проблемите намерих приятели никой не се закачаше с мен всички бяха настроени приятелски и тези 2 години минаха така неусетно за мен,че дори ми се иска да се върна след като измина 1 година от завършването ми.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dc0daa4dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Права си.Но пробвай да се преместиш!Аз като бях 7 клас св преместих,защото просто не се изсържаше!!!Преместих се в и беше супер.Днес съм още в него и е супер.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 4992f5b91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В гимназията съм нямал кой знае какви проблеми със съучениците, но в основното имах.. Хората са прави, времето минава изключително бързо.. Имах, що годе, сплотен клас, но въпреки всичко, след като завършихме се отчуждихме страшно много. Концентрирай се върху бъдещето си и следвай мечтите си. Гарантирам ти, че ще забравиш тези хора много бързо. Не преминавай в частна форма на обучение, защото е много по-трудно. Щом ти остават нищо и никакви 2 година, ще можеш да издържиш. Мога да ти кажа, че 12 клас, не се усеща, защото завършваш на 14 май и почти никой не ходи на училище. Късмет!

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: ce6f89dbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мила, 5 години в гимназията бях подложена на адски тормоз. Учех в частно училище, родителите ми имаха пари за таксата, но не и възможностите на другите родители и съответно богатите ми съученици всячески гледаха как да ме закопаят защото нямах техните възможности. С две думи беше ужасно и е имало дни когато просто ми е идело да зарежа всичко и никога повече да не стъпя там. Обаче издържах и то не само издържах, но и завърших с прекрасна диплома, защото си дадох сметка, че то си е за мен. Ако избягам какво? На съучениците ми няма да им пука, ама аз ще съм тази, която ще остане без образование и после ще има куп проблеми. А и преместването в друго училище също не ти гарантира, че няма да попаднеш в същия ад. За това, просто се концентрирай върху уроците и се прави, че изобщо не забелязваш тия досадници. Това е единствения начин да оцелееш. Едно, че е полезно, защото калява характера и те учи да не взимаш нещата много навътре (ако си мислиш, че един ден и на работа няма а имаш колеги гадняри, много се лъжеш), второ, че докато си учиш съвестно, вместо да се занимаваш с тях, правиш нещо полезно за собственото си развитие. Така, че не бъди страхливка, а се изправи срещу проблема и ще се справиш. Не е лесно, но си струва, повярвай ми. А и имаш още само 2 години. Ще минат много по-бързо отколкото си представяш и после никога, ама наистина никога няма да срещнеш тези хора отново. Така, че струва ли си заради едни глупаци да си провалиш бъдещето и да си създаваш допълнителни проблеми? Повярвай ми, да учиш частно изобщо не е толкова лесно колкото си мислиш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 72a95a494b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Виж на тебе колко малко ти е останало, не се предавай сега!
Аз спрях училище на 7-ми клас, защото стана невъзможна обстановката там да се диша и сега дори не знам дали ще си намеря хубава работа, щом не съм изкарал и основно образование... Спокойно, щом си изкарала 10 години с тези изверци, ще можеш да изкараш още 2... Успех!

 
  ...

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: f2bce38414
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ми не ходи и си ставай чистачка в супермаркета.

Проблемът е решен.

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 5ddb8c000a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Понякога така стоят нещата в 10 клас. Проблемът е, че в училище трябва да се социализираш с една група, която понякога ти е антипатични. Има и антипатични учители. Намери си приятели извън училището. Те доста помагат да се разтоварваш от всичко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker