Злощастна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121395)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Злощастна любов
преди: 10 месеца, 21 дни, прочетена 642 пъти
Краят на месец май. Лятото малко по малко започва да разцъфтява, а с него и любовта. Навсякъде. В гората, по клоните. Из полето, в тревите. В сърцето на града. Всичко сякаш се настройва за една топла нежност, която докосва най-дълбоките ъгли на живота. И така, насред полето, където вирееха най-шарени кокичета, минзухари, кукуряци, лалета…; се залюбили две райски бели пеперуди. Случайно се срещнали, близо до един мак, който миришел на страст. Женската видяла как новоизбраният ѝ партньор побеждава в битка на спиралите и не се забавила да му покаже своя любовен блян. Напереният мъжкар веднага я последвал, започвайки най-сладкото изживяване, което някой може да изпита. Чудя се дали пеперудите усещат пеперуди в стомаха си, когато са влюбени. Дори и да не ги изпитваха, те двете сега си бяха пеперуди в стомаха на любовното лято. Кръжаха с такава наслада над полегналите ливади. С такава детска радост и копнеж танцуваха една около друга, носейки се все по-далеч и по-далеч от реалността. Тази сива отрова. - Стига си ме карала да те гоня, хайде спри вече, почти те стигнах, не отивай по-далеч, изчакай ме - викаше той подир своята сладост. А тя все по-далеч искаше да отиде. Тестваше го. Искаше да провери, доколко е готов да пожертва. За любовта. - Докъде ще ме следваш? До края на света! - Чувстваше се толкова свободна, имайки всичкото внимание на своя любим. И точно, когато най-накрая реши да му се отдаде; точно когато беше уверена в неговата искрена жертвоготовност, една стъклена стена премина през тях, размазвайки цялата им любов по себе си. Остатъците от двете тела паднаха на земята. Разделени. А тирът продължи напред, без дори да осъзнава тежестта на своята намеса. Любовта е злополука.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 21 дни
hash: a9309d771f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Любовта е нещо прекрасно, пътят към щастието в живота. Всичко друго няма смисъл от коментар, защото е манипулация, на които се хване, естествено.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: c5e44fed3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Любовта е красива. Просто хората не знаят как да я поддържат жива и да я пазят. Затова и на много им се струва, че е "злополука". Красиво е написано, но ми се иска авторът/авторката да разбере, че няма непоправими неща, стига да има желание за това и драмите са излишни в такива ситуации. Ако обичаш някого - бориш се с всички сили за него и ако си го наранил дълбоко, просто преглъщаш егото си и се извиняваш, опитваш се да оправиш стореното. Усещам, че "тирът" е точно метафора на такова събитие и затова го споменавам. Ако е написано просто с цел драматизация - нямам какво да кажа особено по темата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker