Ние, творците на доброто. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Проза, литература

Ние, творците на доброто.
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 1586 пъти
Кои сме ние? !?

Отговорът - НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИТЕ!

Да, в днешно време да си НОРМАЛЕН, означава да си РАЗЛИЧЕН!

Някога, в предишните славни времена, за различни са се приемали ненормалниците които са били духовно и морално разложени, които са били безценностни и деморализирани. Били са приемани като такива, защото за разлика от днес, тогава е преобладавал - КАЧЕСТВЕНИЯ МАТЕРИАЛ! Нечестивците са били малко на брой! Всички останали, са били НОРМАЛНИ!

Днес в този век на капитализъм, глобализация и аморалност, понятията се размиха и полюсите се смениха. За "нормални" в момента се приемат онези изглупелите, изродените, бездарните и извратените. И тъй като те за ЖАЛОСТ са преобладаващата част от обществото, се получава така че ние които сме се запазили като НОРМАЛНИ и МИСЛЕЩИ ХОРА, биваме приемани като РАЗЛИЧНИ... А всъщност ние сме точно такива каквито трябва да бъдем. Хора с достойнство, чест, и гордост. Това сме ние! Ние сме такива каквито са били предците ни, достойни и мъдри. Ние не допуснахме, и продължаваме да не допускаме да се превръщаме в част от тази позорна обществена маса. И дорде сме живи, докато ходим по българската земя, ние ще останем нормални и ценностни, защото знаем че това е пътя!

Правилния път, не е този който ни се налага от разлагащата личността - демокрация.
Правилния път не е този, който ни се тръби по телевизии, преса, вестници, и всякакви подобни средства, за масово изглупяване и манипулация.

Правилния път, е пътят на прилежното учение, културата, душата и честта! Ето това е!
Стремеж към социална справедливост, - ето един общочовешки идеал.
Изградени позиции, ясно разграничаване на добро и зло! Отсяване на качественото от некачественото. И правене на разлика между нещата.

Ние РАЗЛИЧНИТЕ, не сме като вас обществената маса. Ние никога няма да бъдем като вас!
Докато вие ходите по барове, дискотеки и всякакви подобни деградивни заведения, докато се напивате там, и се отдавате на пороци и флиртове, ние през това време се уединяваме със себе си! Четем, образоваме се, слушаме качествена музика, пишем поезия! Мислим за бъдещето, и искаме да си го направим ДОСТОЙНО!
Докато вие правите безразборен секс, и мислите че това е най-важното, ние през това време пишем за любовта! Извисяваме се, и развиваме все повече духовното си израстване!
Докато вие от обществената маса, се тъпчете с изкуствени храни, и поемате наркотични и алкохолни вещества, ние си стоим у дома, и се наслаждаваме на хубава домашно приготвена БЪЛГАРСКА трапеза!
Когато вие се радвате, че сте се подиграли с някое невинно момиче, или сте пребили стар човек, ние през това време правим жестове към любимите си хора, и оценяваме онези - малки неща, които всъщност създават големите чудеса!
Докато вие от масата, се отдавате на купони, разврат и побоища, ние различните се отдаваме на релаксация, медитираме, грижим се за опазването на природата, и възпитаваме ценности в себе си и хората около нас.
Когато вие, масовата част от обществото си мислите че сте важни и се самоизтъквате, ние различните чрез действията си показваме че сме по достойни от вас.
Вие говорите празни приказки, изказвате по 100 000 думи дневно, но няма и едно свястно изречение. Докато ние не говорим много, но кажем ли две думи - ги казваме точно и на място.
За масовите същества, няма принципи, морал, и достойнство. Тези термини за тях са толкова непознати. По голямата част от момичетата са леки, и от малки си лягат с който им падне. Те мислят че това е ценност, но не виждат че това е най-страшното падение. Те не знаят че тялото е нещо свещено, и е временен дом на душата. Следователно трябва да уважаваме телата си, и да не допускаме никакви гаври над тях. Те трябва да бъдат чисти, и прилежни!
По голямата част от мъжете пък, забравиха какво е да уважават жените. Забравиха да ги приемат, не само като сексуални обекти, ами преди всичко като ВЕРНИ ДРУГАРИ, в житейския си път. Защото не напразно е казано, че уважението към жената, е път към усъвършенстването на човечеството, и една по добра алтернатива за добро човешко развитие. И това е точно така.

Ние различните, не допускаме лоши хора до себе си. Ние сме на принципа - Или ще имаме стойностни партньори, или ако не, тогава сме сами на себе си господари и партньори! Среден избор за нас, практически и теоретически не съществува!
Ние не се залъгваме, че гнилите ябълки, са по добри от здравите. Ние се борим за истинското, ако не го получим, ние губим но със чест!

За нас различните, сексът е любов, парите са необходимост, радостта е романтика и тишина.

За обществената маса обаче, любовта не съществува, и те предпочитат само животинските нагони, което автоматично ги превръща във вид животни, и ги отдалечава от човешката същност!
За обществената маса, парите са всичко и те не пропускат чрез кражби и мръсни сделки да си ги набавят, не знаят каква е цената на честния труд и пръскат пари на вятъра.
За тях също, радостта се измерва в нощно хойкане по чалга клубове и дискотеки, което е толкова деградивно и несъстоятелно.

Алкохолизмът, развратът, алчността и моралното разложение, днес са станали начин на живот, и това е страшното...

Ние РАЗЛИЧНИТЕ сме тези които ще се борим да допринасяме, светът да стане едно по добро място за живеене! Ние сме водачи на идеята за справедливост, и дейци на собствената си безкрайност.

Ние смятаме че изпадналите неща просто трябва да бъдат унищожени, и този свят на материализъм, вандалщина и разврат, трябва да се промени, и да стане свят на ЦЕННОСТ, СКРОМНОСТ И ПРАВОТА.

Смятаме че българските момичета трябва да станат по дисциплинирани, по твърди и да имат ХАРАКТЕР! Да започнат повече да уважават личността, и най-вече телата си. По този начин, никой идиот няма да може да си играе с тях, и те ще имат друго самосъзнание за себе си.
Българските мъже трябва да станат по добри, по отзивчиви, и да се научат да се раздават, да помагат, да бъдат благотворни с жените, и да имат повече душевност в себе си. Да се развиват в правилната посока! Да бъдат по отговорни!

Не веднъж съм давал за пример, българските жени и мъже в онези времена. Какви са били те? В онези времена ценностите са били да се бориш и да умреш за страната си! Ценност е било да си честен! Да търсиш Свободата! Нашите прадеди не са били диви номади, с плоски разбирания и изкривено съзнание... НАПРОТИВ... били са хора с висша ценност, със сърца и разум.. били са национални дейци и революционери. Ето това требва да бъдем и ние. За това са ни оставени тези завети, за да ги продължаваме и следваме!

Аз не мисля че нашите славни предци биха се гордяли с това днешното поколение...
Те и в гробот биха се въртели, и не биха получили покой, като виждат в какво сме се превърнали!


Само ние РАЗЛИЧНИТЕ запазихме онези висши ценности, само ние сме искрата блещукаща в мрака, и ще продължим да бъдем! Заветът е наш! Родината е наша! Съзнанието е наше! А бъдещето стои на нашите плещи! То е в нашите ръце!


ДА ЖИВЕЕ ОТЕЧЕСТВОТО! ДА ЖИВЕЕ КУЛТУРАТА! ДА ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ ИСТИНАТА!
ДА СЕ ЗАЛИЧИ БЕЗЧЕСТИЕТО!

ДА ЖИВЕЕМ НИЕ - РАЗЛИЧНИТЕ... ДЕЙЦИТЕ НА ДОБРОТО И ПРАВДАТА!


ДА ЖИВЕЕМ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6489fb11d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Респект за всички Истински Творци!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c9ece086be
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе всеки сам си избира какъв да бъде и как да живее, този който иска да бъде простак и боклук ще бъде такъв. Никой насила не може да те накара да ходиш по чалготеки, да се друсаш, да пиеш, да злоупотребяваш със алкохол, да се биеш и да правиш безразборен секс. Всеки има глава на раменете си за да преценява сам кое е добро и лошо за него и на мене не ми харесват тези неща за това и не се събирам със такива хора.

Reb

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f07ebf2d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм антиглобалистка, но не мисля че крайни мнения като авторовото са ограничени. Защото човек често е съвкупност от противоположности.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker