Срам, скованост, комплекси?!?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам, скованост, комплекси?!?!?
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2047 пъти
Здравейте, има нещо, което ме мъчи. За вас може да е глупаво, но за мен е доста гадно и ще съм ви благодарна, ако драснете някой съвет. :)
Проблема е, че съм малко срамежлива, доста статична и не мога да танцувам пред хора. Винаги, когато се събираме с приятели, всички танцуват и се забавляват, а аз седя като пълен идеот и ги гледам. Гадно ми е, защото искам да стана, да танцувам с тях, да се забавлявам, но винаги нещо ме спира, не знам какво. Може би проблема идва от там, че в компанията сме 5 момичета и те всички ходят на танци от няколко години, обичат да танцуват и не се срамуват да го правят пред хора, защото могат. Аз явно с комплексирам от това и някак ме спира, за да не ми се смеят другите.
П. П. : И алкохола не ми помага...
Ще съм ви много благодарна, ако ми дадете някакъв съвет, ако ми препоръчате някои движения и т. н., или просто ми кажете "спокойно, ще мине с времето".
Благодаря ви предварително!!! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: ec494c80fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма друг начин освен да се пребориш със себе си и да преодолееш срама. Дококото разбрах, ти си комплексирана от това, че не знаеш как да танцуваш, така ли? Ако е това, запиши се на танци или пък намери нещо от интернета, не може да няма! Като се научиш да танцуваш, ще придобиеш поне малко увереност и после ще остане само да преодолееш срама си да покажеш уменията ти пред други хора. Просто си кажи на ум, че ти можеш, след това стъпи на дансинга и танцувай. Ще го направиш някалко пъти, след това ще те е все по-малко и по-малко срам. Успех :)!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 634d268cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мен алкохолът помагаше като бях на 15, 16. Но сега (на 20) просто не мисля за това, че някои гледа. Слушаш музиката и просто се сливаш с нея, независимо дали имаш дарбата да танцуваш или не. Правиш това, което ти доставя удоволствие. Не мисли, че всички в дискотеката могат да танцуват, загледай се малко и ще видиш много бездарни хора, на които не им пука от това. Аз винаги съм била музикален инвалид, нито мога да пея, нито да свиря, нито да танцувам. Но просто с времето спря да ме интересува, че не танцувам както трябва, а започнах да усещам музиката и да се движа така както на мен ми харесва. Знам как звучи, но факт е, че никой не ми се е смял досега :Д
Друг вариант е да гледаш как приятелките ти танцуват и да ги имитираш. Така постепенно се научаваш да танцуваш и измисляш дори собствени движения.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8c252e9565
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към алкохола прибави и екстази и ще се разтанцуваш. Но сега малко по сериозно... има достатъчно видео в ютуб и вбох от които можеш да видиш движения. Проблема ти е в главата и когато започне да не ти пука за мнението на сульо и пульо ще започнеш да си се кефиш. Важно е на теб как ти е, а не какво ще си помислят. Много пъти съм бил свидетел как дървета се напиват и танцуват доста зле, но са щастливи и усмихнати и се кефят на макс. Това е важнато

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 429e5d59c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така, но просто започна да не ми пука как изглеждам отстрани и станах и си затанцувах. Даже и в дискотеката се държа като тарзан. Все ми е тая, важното е да се забавлявам. И след като станеш да танцуваш ще ти кажат: "яяя не можела -виж колко добре танцуваш". ;dd Така че просто стани и танцувай.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: cc1dd58ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ж25
Много е лесно - запиши се на танци - при групов урок, където всички се учат, човек много по-лесно преодолява сковаността си. Когато придобиеш увереност в движенията, ще повишиш и самочувствитето си, когато си с приятели.
Успех!

 
  ...


...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5cba846eb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Споко и аз бях така. Пусни любимата си музика, застани пред огледалото танцувай си се наблюдавай, вкарвай само движенията, които ти харесват. Комбинирай ги с тези които си видяла навън и също са ти харесали. Отпусни се и когато танцуваш навън не мисли че всички те гледат не е баш така. Просто се забавлявай и го направи от сърце и ще имаш успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2083738301
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хмм.. не мисля, че те не се притесняват, защото ходят на танци. Всичко идва от нагласата ти. Те са просто по-свободни, защото, вероятно, излизат повече по дискотеки и т. н.

Когато искаш да отидеш при тях и да танцуваш недей да му мислиш изобщо, защото колкото повече мислиш толкова повече започваш да се срамуваш и да се страхуваш да не би да изглеждаш смешно. Знай, че не е важно как изглеждаш отстрани, а е важно ти как се чувстваш :) Важно е да се забавляваш и да не позволяваш на страховете ти да те водят. Умението да показваш на теб и околните, че можеш да се забавляваш може да ти носи само положителни точки :)

П. П: Аз имам абсолютно същия проблем, но при мен с алкохол всичко се оправя :D :D :D И въпреки това пробвай :) Действа!

We aim to please

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5973117293
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ооо временно е мила ама всеки се пречупва повярвай ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker