Моят приятел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Моят приятел
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2855 пъти
Здравейте, ще съм ви благодарна ако ми погнете имам приятел който е на 14 и пуши трева някъде от 4 месеца оз разбрах преди седмица и от тогава всяка вечер щом легна започвам да плача, защото тоя човек е много важен за мен и не искам да си отиде просто от глупост. Пробвах се да го разобедя, но той ми каза че тва го карало да се чувства щастлив. Сега се чудя дали да говоря с родителите му, защото ще се съсипе с тая трева. Знам че той ще ме намрази щом разбере че съм говорила с техните, но по-добре да ме намрази просто наистина не знам какво да правя. Техните му бяха правили тест, но той показваше че не пуши. Моля ви погнете ми дайте ми съвет какво да правя не мога да го оставя просто да се съсипе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7dfa9a70ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тревата не е толкова силна, колкото е хероина например. Не мисля, че това застрашава живота му, така че не се притеснявай за това специално. Не го подкрепям, самата аз съм почти на 20 и сякаш съм единствения човек, който дори не е опитвал, всички мои прители са пробвали или си пушат редовно. Казват, че успокоява, че им е забавно... отстрани погледнато са просто много бавни и вкарани във филма.
Дори да кажеш на родителите му, няма да има голям ефект от това. Ще му правят тестове, той ще те остави вероятно, ще бъде държан по-изкъсо, но надали ще спре завинаги. Имам приятел, който го хванаха, че пуши и нищо. Продължи след време. Проучваше как да не го хващат тестовете, чудеше се кога ще може да си дръпне. Струва ми се, че твоят човек е прекалено млад за такива удоволствия и такова разпускане. Съвета ми е да не се занимаваш с него, ако реално мислиш, че той е извън контрол и че би минал на нещо по-тежко.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1ad848c5d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако искаш да се завреш в една безкрайна каша, стой и го спасявай. На 14 нямаш ресурс за се справиш с такъв проблем. Нито, ако беше по-голяма. За това прояви малко здрав разум и го остави да си се развива, както иска.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 375a51cf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако е нормален, би трябвало да осъзнае, че това което може да го направи щастлив си ти, а не наркотиците.

За съжаление ще те разочаровам, но този човек ВЕЧЕ си е "отишъл". Колкото до родителите му, те определено знаят или поне предполагат щом като чак и на тест са го водили. Според мен не е твоя работа да им се бъркаш, а и ако отидеш да им говориш за това със сигурност ще влезеш в конфликт с приятеля си, пък и майка му и баща му може да се отнесат зле с теб, за да не признаят за проблема. Едва ли ще им е приятно да се месиш.

Направи последен опит да го разубедиш и да му обясниш, че така се убива, но ако продължи да си прави същото, по-доре бягай от него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker