Взеха ми книжката фалшива резултат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Взеха ми книжката фалшива резултат
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1246 пъти
Здравейте скоро ме спряха за проверка и решиха да ми направят тест за алкохол и наркотици пробата за алкохол излезе отрицателна но на пробата за наркотици ми излезе бензодиазепини който даже и незнам какво представляват приемам други лекарства дадох проба кръв и урина свалихами номерата и ми отнеха книжката въпроса ми е че ми казаха че пробите се бавят доста с месеци а аз не съм престъпник мога ли да направя нещо по въпроса предполагам че пробата в лабораторията ще съм чист ама не ми се чака толкова дълго време ако има някой подобен случай на моя нека сподели до колкл време му излезе пробата в лабораторията

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 52c38cde45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   месец отнема близо, вземи си адвокат иначе ще го отнесеш и с затвор

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: af3cfdfa78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Чакам извергите в коментарите, които ще ти кажат как лъжеш (въпреки че няма никаква логика в анонимен сайт да лъжеш за конкретния случай) и да те изкарат престъпник.

Истината е, че много народ изрева от подобно нещо и лично знам хора, които никога не са пипали нищо, но пробите им са положителни и месеци стоят без коли. После им идват обратно и се оказва грешка.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6108a56571
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Може и да стане нещо, ако се научиш къде се пише ЗАПЕТАЯ??? ...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: c37bb47cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бензодисьепините не са сред зсбранените при шофиране. Те не са наркотици. Изписват се след прекарано мозъчно сътресение, при някои проблеми с нерв, при припадъци вследствие на удар и т.н. В леки дози, нито предизвикват сънливост, нито забавени реакции. Нещо не е в ред с пробите. Провери лекарствата, които приемаш дали съдържат подобни вещества, но такива лекарства могат да изпошат само невролози, психиатри, клинични психолози. Макар и рядко се изписват при депресивни състояния или тревожни разстройства.
Ако сред лекарствата, които приемаш няма такива, то или полицаите лъжат или някой умишлено ти ги е сложил в питието. Особено на купон или на морето това е много вероятно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e00e6dc2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Към Автора на поста-напиши какви точно лекарства си пил, някои лекарства дават отражение.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e2e4688e9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Не се надявай да ти излезнат отрицателни, щом полевият тест е показал наличието на някакво вещество, шансът то да е в организма ти е над 99%, така че отиваш на съд, ако нямаш предишни присъди, ще се размине с условна или пробация.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5ea342d9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Знам от допинг контролите докато тренирах, че в урината не винаги се хващат препарати, но при кръвен тест е 100% шанса ако си ползвал нещо да излезе. Задължително преди теста се подаваха всички лекарства, които си взимал през последните месеци.
Щом лекарствата са ти предписани от лекар би трябвало той да ти издаде някакъв документ, че ги взимаш и може да оставят следи при тест, които се бъркат с наркотично вещество, а също и документ че имаш право да шофираш при приемането на тези лекарства.
Не мисля, че може по - бързо да ти излезнат резултатите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 50415b5ae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Слушай номер 1 - Намери си адвокат, говори на кой и какви пари трябва дадаете после и ще се справиш лесно с проблема!

До 4 - К! И в КОНРЕТНИЯ случай, каква ползва от това?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e4a1fed61a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Полевите тестове, които се ползват от полицията, са изключително слабо селективни. Има вещества, които правят т.нар. група. Там има и наркотици, и продавани в аптеката с рецепта. Тестът реагира положително на всичко в групата. А вече кое вещество е точно наличното, може да каже само кръвният тест. Безразборното им използване крие огромни рискове и това винаги е било аргумент срещу широкото им използване. Сега ползваните хващат 6 групи. В групата на канабисовите хваща и дронабинол, който е съвсем законно лекарство. При бензодиазепина ще хване цялата група, а тя обхваща поне 4-5 широко използвани лекарства-предимно успокоителни и приспивателни.
Не си мислете, че тоя проблем не е поставян никога от специалистите. Поставян е много пъти, но няма по-добри бързи тестове. Проблемът е в безразборното им използване. Т.е. не можеш просто да тестваш всички, защото това са масови медикаменти и много хора ще ти излязат положителни, без да са извършили нарушение. Те си пият предписани от лекар медикаменти и в съответните за състоянието им дози.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 41ebd722e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ще се радвам да ни държиш в течение, тъй като ще е от полза на много хора, успех ти желая брато от сърце

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5b84b43550
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Не съм чувал за бензота да взимат книжка. Хващай един адвокат задължително. Скоро един приятел имаше подобен проблем, свалиха номерата на колата, полевия тест показа че е на стимуланти. В крайна сметка се оказа, че теста е бил положителен заради капки за нос които е използвал в продължение на 2-3 години. Работите се разминаха, но беше похарчил близо 2000 лева за адвокат.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 773db45e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не може да караш на Ксанакс, Ривотрил, Диазепам и останалите от групата. Абсолютни наркотици са си, не трябва за повече от седмица-две да се пият ако се предписват. Хората които трябва да ги пият постоянно, като епилептици, не трябва да шофират.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker