Секс, алкохол и наркотици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Секс, алкохол и наркотици
преди: 10 месеца, 17 дни, прочетена 1109 пъти
Здравейте, имам приятел, с който имаме намерения да се оженим, заедно сме официално от 8 месеца, но преди да се съберем, две години и половина имах несподелена любов с него, той не беше готов да се обвърже и аз все го чаках, както и да се върне от казармата и като цяло бях лоялна и чаках да види, че ни е писано да сме заедно и така един ден просто ми каза, че ме обича и нещата се случиха. Сега сме много щастливи заедно, не можем един без друг. Проблемът е, или по-скоро нещото, което ме притеснява е, че той трябваше да замине по работа за три месеца на туристически кораб. Той преди да замине никога не е пиел, не се е дрогирал и не харесваше клубове и т. н. т. Но откакто е на този кораб започна да пробва разни неща като марихуана, hhc, и да пие. Разбира се, разтоварва с приятели и това е нормално, винаги съм се стремяла да му давам свободата, от която има нужда и да не го притискам за нищо нито да му забранявам неща. Радвам се, че се запознава с нови хора (нямам предвид други жени, а приятели и не, не сме в отворена връзка), и опитва нови неща, все пак е на 29 години и досега не е “живял” така. Но се притеснявам да не стигне твърде далеч и да не се пристрасти. Също така ме притесняват, някои негови коментари от сорта на да правим секс на публични места като се напушим и т. н. т. Аз съм “за” разбира се, искам да се забавляваме и да правим щуротии, да ни е хубаво и да опитваме нови неща, един-два пъти, да, но се страхувам това да не тръгне по лошия път, ако ме разбирате.. не искам да се пристрасти към марихуаната и алкохола, и не знам дали е нормално или се филмирам прекалено. Не знам и как да постъпя. Може ли по сериозни мнения, ако може повече от мъжете, защото вие имате по различно мислене от нас жените по тези теми. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 7d2882d4a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Лично моите наблюдения са, че човек почне ли веднъж с "щуротийте", много рядко се променя. Особено ако е на повече от 20.
Познавам хора, които са почнали от една цигара марихуана, дето "нищо няма да им стане от една цигара от време на време", само че като им се родиха деца, се оказва, че нещо им е санало - децата боледуват постоянно. Това си е най-големия риск. Ако си готова да го приемеш, продължавай със същия приятел, ако прецениш, че не си струва - намери си друг.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 097d1d0ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   "ако може повече от мъжете, защото вие имате по различно мислене от нас жените"

Жените ви знаем как си избирате мъжете... Типична картинка сте.
Аз лично бягам от хора, чийто представи за "наживяване" е свързано със загуба на съзнателна дейност и памет какво са правили...
Знаем и, че каквото и да ви кажем, докато не стигнете до гротеският финал, няма как да влезе акъл в главата... Че и след това няма.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: dde92bc10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж сега, мъж на 29 години е всичко друго, но не и дете. Със сигурност може да вземе решение за себе си.

Ако е решил да пие и да друса, едва ли ти ще си тази, която ще го спре. Все пак не вярвам ако досега не е бил такъв изведнъж на 29 тепърва да стане.

Освен всичко друго, доколкото разбрах той е на круизен кораб, за да работи, а не за да се забавлява, а там наистина се РАБОТИ и то много.

Я му остават час-два на ден за забавление, я не. Разбира се, това е мое мнение, но със сигурност ако работи там няма да му е като ергенско парти.

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 5c238d3a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ъъъъъ? Това страшно много намирисва на фейк тема... Оня на 29, а бил в казарма... Къде? Аз съм на 36 и не съм бил в казарма, защото я отмениха преди да дойде време да служа. Тоя твой приятел да знаеш е много уникален и ценен субект, поради това че представлява времеви-пространствен парадокс. Пази го. В него може би се крият тайните на Вселената.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 6221713435
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към номер 4; Никъде не пише, че приятелят ми е българин и живее в България, и да, беше в задължителна казарма няколко месеца. Предлагам да се въздържаш както ти, така и бъдещи ''разбирачи'' по темата, защото сте жалки. И за протокола, какво печеля ако напиша фейк история? Бахти слабоумните. Моя приятел е ценен, а ти си на 36 мързеливо пишлеме, което се прави на интересен в анонимен сайт, коментирайки без да знае отностно детайлите. Смешник.


Към номер 3; Благодаря за мнението, накара ме да се замисля и смятам, че си прав. Всичко върви добре и се надявам докато се съберем отново да продължи така.


Към номер 2; Личи си, че яко са те н... и жените, с които си бил, коментара ти е толкова излишен и само един прост човек може да постави всички жени под един общ знаменател. Не си бил и определено си личи, че няма да бъдеш с жена като мен, така че няма как да знаеш каква картинка съм.


Към номер 1; Една от причините да го обичам толкова много е това, че е разумен, просто се замислих над последните събития, които се случиха. Благодаря за мнението.


От авторката.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: d9ba5c7837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   С такава приятелка и аз ще продрусам и пропия. Малко се е видял свободен човека...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 824ffc5a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Имах връзка навремето, когато бяхме на по 30 и двамата, той си пиеше доста, а и попушваше трева. Пътищата ни се разделиха, не точно заради това, макар че усещах, че не е ок, но бях много влюбена и тогава не отчитах в такава степен този проблем. Към днешна дата този човек, вече си е с развита зависимост към алкохола. Пие всеки ден от обяд, държи се неадекватно, не може да има нормална връзка, само краткотрайни, докато разберат за какво става въпрос. Всичките му случки, за които разказва са свързани с напиване. Даже без капка самокритичност беше споменал, как след някакво напиване до среднощ, заспал на пейката докато си чака рейса и се събудил на сутринта. Така че внимавай много, ако видиш, че тези залитания няма да приключат скоро, а се превръщат в начин на живот. Защото деградацията е неизбежна, ако това му стане начин на живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker