Екстази - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Екстази
преди: 5 месеца, 18 дни, прочетена 1123 пъти
Здравейте! Искам да ви питам няколко въпроса за тези, които са го употребявали:

1. Колко време траеше ефекта при вас?
2. Има ли разлика в първия път и следващите пъти в употребата?
3. Какви бяха първите неща, които се случиха със съзнанието ви като го опитахте за пръв път? Накратко какво чувствахте/правихте?
4. Вярно ли е, че след като те пуска бавно и започваш да имаш "гадни" периоди и да се сдухва човек накрая?
5. Отрицателните ефекти, докато сте на него?

Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 18 дни
hash: 5755bb3283
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   1. зависи от много неща и за всеки е относително. От хап до хап също има голяма разлика. В повечето случаи не знаеш какво точно взимаш и как е дозирано. Мен един хап разделен на две ме е държал цяла нощ.
2. При не толкова честа употреба май няма.
3. Бях на парти и почувствах много енергия и щастие.
4. Гадните периоди са налице, защото преди това с часове се е отделял допамин и нервната ти система се е побъркала. След това един ден чувствам депресия. Пак зависи от психичното състояние на човек и ако имаш някакви тревоги е нормално на следващия ден като те пусне те да се засилят.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 8653e49c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Не взимай такива боклуци!

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: d93bfee8c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Върви се разходи на гробищата да усетиш атмосферата. Ще попаднеш на не една плоча на някой на твоите години. Не всички са жертва на катастрофи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 55e7698db9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Има сериозни разлики в дозите, според произхода. Турците задържат предимно високи концентрации- 170-180мг. В западна Европа дозите са по-малки... 80-140. Това определя големи разлики в действието.

 
  ...
преди: 5 месеца, 17 дни
hash: 608cb02ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Аз също съветвам автора да се разходи до гробищата, защото там ще открие много млади хора на неговите години, които са си отишли не от катастрофа.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: 860c64ed6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   По - добре не взимай такива хапчета, прави си живота интересен, запиши се на готварски курс, ходи на хубави концерти, пии бира в някое заведение, почувстваи, че животът е хубав, от теб зависи това.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 16 дни
hash: c154ed902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   От автора:Аз не исках съвети какво да правя, исках просто отговори, от интерес. Благодаря на тези, които ми отговориха.

 
  ...
преди: 5 месеца, 14 дни
hash: 369efbab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторе, не бъди сноб - не се ограничавай единствено до екстази. Най-добре да го комбинираш с 2С-В, LSD и твърд алкохол. Ще имаш неповторимо преживяване.

 
  ...
преди: 5 месеца, 13 дни
hash: 6cccdf240e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ти си откачил, не се занимавай с глупости!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 12 дни
hash: 8653e49c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Добре, авторе. Писах коментар номер 2. Но ще ти разкажа моя опит с Екстази. Имах приятел, който употребявал и взех с него Екстази хапче. Чувствах се като прясно влюбена. Бях много мила с всички. Отидох да се изкъпя и след това ни дойдоха гости. Много им се зарадвах, бях изключително любвеобилна. Чувствах една обич към всички. Прегръща хората и ми беше много приятно. След това пихме алкохол и като си тръгнаха гостите си легнахме. Не можех да заспя веднага. На другата сутрин бях добре. Може би имаше лошо настроение и депресия. При някои хора със слаба психика е доста страшно. Те изпитват тревожност и получават дори паник атаки.
Аз никога повече не бих взела такъв боклук. Запомнете, наркотиците са опит за заместване на обичта. Но само жалък опит. Ако имате хубав, стойност е живот, изпълнен с любов, никога няма да прибегнете към наркотици! Авторе, не си губи времето с наркотици. По-добре просто да се влюбиш. Чувството е по-добро, защото е истинско!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 11 дни
hash: 369efbab90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До автора

Е, сподели с нас - престраши ли се да вземеш? Ако да - сподели и твоя опит. Ако не - какво стана с хапчето - даде го на друг или го пусна в тоалетната?

 
  ...
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 3b1a4c68b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   От Автора до номер 11:
Вчера за пръв път в живота си опитах и да ви кажа честно.... надали бих отново. Първите 20 мин след приема ме удари и бях добре, бях щастлив. Мина 1 час и 30 мин след приема и вдигнах малко температура, прегряване имах, студени и в същото време потни крайници. Беше ужасно това чувство. Паникьосах се. След 1 час и нещо бях по-добре. Времето летеше, не знам как са минали 6 часа толкова бързо докато си легна да заспя. Не можех да спя. Бях с още един човек, но не беше много забавно, просто беше като успокояване/освобождаване (все едно нямаш лоши чувства и мисли). Хареса ми че като не ти се спи имаш способността да направиш всичко и имаш пълната енергия и свобода. Имаше малко танци, музиката по-добре се усещаше. Но това с прегряването ми развали доста от преживяването. Аз знаех за това и за дехидратацията от ефектите, и затова пих много вода и безалкохолни. Но пак стана тъпо. Може би трябваше по по-добър начин да му се насладя. Не бяхме на парти просто една горе-долу спокойна, но леко скучна и на моменти тревожна вечер. Взехме малка доза.... не знам дали има и 100 mg

Някой ако има подобен опит, да разкаже, да каже какво прави примерно ако сте в клуб (претъпкано и задушно) и ви се случи това, не искам да си представям колко по-зле щеше да бъде.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 8 дни
hash: 3b1a4c68b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Автора:
Забравих да допълня... когато гледах наблизо и ми се размазваше погледа. Разфокусираше се. Но с това нямах проблеми. Харесва ми много, че съзнанието ти е като че ли "избистрено" ти си осъзнаваш всичко и никой не може да каже, че си на нещо, освен, ако не ти види очите, но пак това е голям плюс, защото ставаш като че ли повече "работоспособен". Сигурно ако бях взел по-голяма доза, тогава надали щеше да е така "по-адекватно" състоянието ми. Това е накратко, вярвам, че човек може да си направи по-добро пътуване и да бъде подготвен за всичко (както аз бях), въпреки лошите ефекти.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: c154ed902f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Интересна тема, аз нямам опит. Някой друг също може до разкаже, освен горните и автора.

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 2a3d0d2b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   1. Траел е от час до над шест часа. Зависи от много неща.
2. Има, ако взимаш редовно.
3. Първият път взех на парти. Трябваше да се забавлявам, а не можех, заради това се съгласих. Почувствах огромна еуфория. Стана ми изключително забавно и музиката се усещаше по различен начин. Танцувах много. Нито ми се пиеше, нито ми се ядеше, имах просто толкова много енергия и толкова много желание да я изразходя, че не мога да го опиша дори.
4. Аз по принцип си бях сдухана в него период, така че не ми е направило впечатление да съм била по-зле като ме пусна.
5. Най-често ми се е случвало да повръщам, като съм смесвала с по-големи количества твърд алкохол. Веднъж-два пъти съм ставала агресивна под влиянието му. И веднъж се почувствах много зле психически - вместо еуфория, наведе към крайно негативни мисли. Но предвид че качеството на наркотиците никога не е гарантирано, не се знае какво е имало в хапчетата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker