Възможно ли е коледното чудо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121576)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18626)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е коледното чудо
преди: 5 месеца, 29 дни, прочетена 1376 пъти
Преди две години за първи път почуствах истинската коледа.
Имах приятелка и на коледа бяхме заедно, повече нищо не исках бях на щастливия човек.

Аз съм позитивен човек, добър характер, търся любовта, търся добротата... в комбинация с работата, която нещо като дядо коледа.. украси декорации + подаръци за малки деца, реално аз съм с онова коледно настроеение от филмите...

След като приключи връзката ни, миналата година не бяхме заедно за коледа, тя подикната от родителите си ме изостави защото не съм бил нейния човек, с две думи техните си търсеха богаташче за да я глези и да не работи.

Аз и давах други неща, почувствах се много кофти, че реално не заради това че съм грозен сакат, глупав.. а заради парите.. всъщност за 1та година в която бяхме заедно тя така и не пожела са вникне в работата ми, какво работя, как.. или пък колко изкарвам.

От родителите и бях наругаван, че едва ли не си пилея времето а разработват интернет платформа за продажби и отделно работех.
Не съм човек който обича маркови дрехи или да се държа надменно, от обикновено семейство съм, но за пари не говорех.. помислиха ме за прошляк едва ли не.. всъщност исках тя напълно да се довери на мен и да остави глупостите на техните и да и види кой съм всъщност... е Жалко изпусна момче което е работливо, добро забавно.. и в същото време заделях пари за жилище.. без тя да знае. Сега имам всичко което си пожелая и работаа ми върви и кола и жилище... но възможно ли е коледнотоо чудо да намериш човек, който ще те обича заради това което е вътре в теб, а не заради пари или предмети?

Дълбоко вярвам, че ще се случи, но знам че трябва и да предизвикам съдбата, та въпроса ми е как да подходя към момичетата защото аз след нея не съм и бил с друга.. просто много я обичах.. не знам дори как да заговоря някоя, защото виждам как всички гледат в дрехите, в колата, в телефона, в това къде излизаш... не ми е това целта... такива елементарни частици няма да доведат до коледното чудо да си с някой сгушен на топло...

Дайте ми съвет как постъпя към момиче, как да завържа глупав разговор защото търся сродна душа..

Пожелавам ви весели празници и вярвайте в любовта особено на коледа. За 28г бях веднъж щастлив на коледа, но ще го помня.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 29 дни
hash: d2f550cb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Поработи върху себе си малко, тогава нещата ще потръгнат от самосебе си. В това което си написал ми прави впечатление това че постоянно пишеш АЗ, а докато не спреш да пишеш така, няма да ти се случи нищо хубаво.
Бил си позитивен, не знам си какъв, ама на кукуво лято.
Промени си начин на мислене.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: f67a104e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Докато мислиш за бившата, няма как да стане. Изтървала те била. Мислиш като жена.
Чудото не е да се обесиш за някоя. Имаш точно месец, как ще прикоткаш някоя, че и празници да карате?

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 75a02f9100
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Авторе, колко пъти ще я пишеш тази история! Разбери, че днешните момичета не са съгласни да ги завреш на етажа при родителите ти, а искат да живеят самостоятелно! Приятелката ти нали искаше да изтеглите кредит за покупка на жилище, но ти не се съгласи! Искаше да живеете при мама! Естествено, че ще ти бият дузпата!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: a2fd981b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Не се казва коледа - това е езическа дума.

Празникът е: Рождество Христово!
Празнува се земното рождение на Божия Син - Господ Иисус Христос!


Търси си сериозна жена и ще намериш!

Аз бях пуснал една тема по този въпрос тук, в същия раздел, но беше преди няколко месеца. Намери я и я прочети!

Казва се:
"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "
http://spodeli. net/4/story-172076. html

(Махни интервалите във връзката, защото сайтът автоматично създава такива, и няма да се отвори от нея! )

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 391b8cdcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не, не можеш да намериш красива жена, който да те обича само заради теб самия. Или ще е заради финансовите ти възможности и социален статус или заради размера на пениса или визията ти, а ако е възможно и трите. Задай си въпроса - би ли красива жена останала с теб, ако ти се случи нещо и останеш инвалид от кръста надолу.

Също така, бг жените винаги по дрехите посрещат. Примерно, винаги когато не съм облечен скъпо или съм с поостарели дрехи и обувки, даже промоутърките не искат да ме забелязват и не ми дават брошура или там каквото рекламират.

За съжаление, истинската любов съществува само в телевизията. В реалния живот жените търсят гореспоменатите неща, затова и когато на хоризонта се появи някой, който има нещо, което ти нямаш, ти изневеряват. Ако не искаш връзката да е основана на тези неща, търси жена от общества, които не са повлияни от "запада".

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: b2f384436a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   28 годишен мъж с фантазиите на тийнейджърка. Звучиш лигав, задушаващ и обсебващ. Не е само до парите. И ти си доказателството. То по-добре някой на село при баба му да ме заведе на прасе и ракия отколкото тия глупости, сякаш изкарани от лигав Коледен филм... "коледното чудо да си с някой сгушен на топло" - без коментар. Или се стягаш и ставаш мъж или си оставаш нежно самотно момченце.
ж, 25

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: d30a5dba93
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Леле, не мога да повярвам, че още има дебили на по 30-40 години, които все още вярват в дядо коледа...

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: a3dc94fdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   От автора до 6, благодаря че се опита да ми премахнеш ентусиазма.. аз вярвам в това което казвам и настина и предлагам това което казвам.

Не било мъжко, значи по мъжко е са се напиваш до козирката и да ти плясне 2 шамара... много мъжко...

Това че съм добър и търся добротата не ме прави нежен.. разликата е драстична, но благодаря дори ми подейства мотивиращо да повярвам повече в себе си, че съм на правилната вълна от колкото да се правя на такъв какъвто не съм.

Поздрави

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 718f788024
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Не си направил нищо, за да задържиш приятелката си, сега ревеш по форумите! Родителите ѝ били виновни! Сериозно ли го вярваш?

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 5c055288a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Ехеее, като по-възрастна жена ти го казвам. И аз да имах момиче и аз щях да я уча, че трябва да търси мъж, който да я глези и да не работи. Обаче имам момче и отсега се стягам да събера пари за жилище за него и за добро образование. Също така смятам да му обясня, че е негова работа да издържа семейство. Жена му ако работи-добре, но нейната работа е да ражда и отглежда деца и да се грижи за дома и семейството. Правилно са реагирали родителите и. Ти защо не си казал, че събираш пари за дом? Знам защо. Събрал си зорлем за самоучастие и те е страх, че ако се ожените тя ще има дял. Всъщност съм сигурна, че нямаш нито дом, нито кола. Докато не се научите мъжете да сте мъже и да поемате отговорност ще си стоите сами на коледа.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 9ebb4f2a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Тия неща са за децата, казва се веднага каквото има, ако мълчиш ставаш с по зле живот, това е истината.

 
  ...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: 5d873dc5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Красива жена трудно се задържа без финанси, а който пести от нея остава без нея. С красива жена е трудно, затова много мъже не успяват да се задържат с нея.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: fe11140324
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Изпрати писмо на дядо коледа. Мисля, че живее в цех за играчки в Лапландия. Той трябва да знае.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 90f8c82c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мисля, че малко прекалихте с нападките към момчето.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 4acc15b04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да, по холивудските бози. За тези, които питат по сайтовете как да се заговаря жена-не.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: e6123bba86
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Доста нападателно към жените (в текста и някои коментари). Аз ѝ давах други неща (какви? ), аз събирах тайно пари за жилище (защо тайно? ), родителите ѝ не ме харесват, не ме считат сериозен, искат някой, с когото тя да не работи (а какъв човек да искат за нея - който нищо да не ѝ предлага? И колко български жени не работят? )...

А в същото време, мъжете не правите компромиси и ако една жена не е красива (във вашите очи), не е слаба, не е поддържана, не си правите и труда да я задържите. Имате високи изисквания, много даже си позволяват да обиждат - "повлекана, дебелана, грозновата, дърта.. " Нищо, че може да е прекрасен човек и да дава също други неща. Та, някак излиза като двоен стандарт очакването мъжът да има право да изисква (красота, килограми, работа, 50:50 разходи и т. н. ), обаче жената каквито и изисквания да има, все е много и все е нагло. И като ви оставят, се почва пасивната агресия: "Техните я занимават с глупости, не ме искат заради статуса, с по-обикновените дрехи и промоутърките не ме искат.. "

А дали не е друга причината?

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 9ebb4f2a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Жената трябва да работи, така има баланс в отношенията между мъжът и жената, а и е нещо нормално, все пак времето в което живеем, не е никак лесно за обикновения човек, тия приказки гледа дете и не работи жената са доста неактуални за младите хора,

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: f53bc5fbf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Н 18,
Каквото трябва и е задължително, го пише в конституцията. Щом там не пише, че е задължително някой да работи, значи, че всеки е свободен да вземе решение за себе си. Ако жената работи наравно с мъжа, то и домакинските задължения трябва да се разпределят по равно, за да има баланс.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 356baeaca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Присъединявам се към номер6, авторът звучи направо психарско. Номер 10 - жената ще тоди две деца, ако ги гледа вкъщи до 2-годишна възраст, това са 5-6 години. През останалото време какво ще прави? Нямате ли елементарно чувство за гордост, да докажете, че ви бива в нещо друго, защото сте човек, а не маймуна, която също може да ражда? Не ви ли дразни любопитството светът извън къщата ви, да го разберете, да го осмислите, не провокира ли интелекта ви? Или сте просто мързелани, търсещи оправдания?

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 4acc15b04c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20 - Ти колко деца отгледа?
Недей да даваш на хората наклон на оная работа, гледай себе си.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 5d873dc5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   20, разбирам логиката на коментара ти, но майките са всичко друго, но не и мързелани. Ако някоя е мислела, че ще мързелува по време на майчинство или на някой му се струва така: жестоко се лъже. Те и затова доста майки в майчинство стават много слабички, от търчане. Едното не изключва другото. За две години вкъщи, после животът продължава има свят навън, има работа, контакти. Аз също съм за една жена да работи, най-малкото да е независима от мъжа си, защото финансовата зависимост също е кофти и не води до нищо добро. Но по време на майчинство или няма как да се работи, или може нещо на няколко часа дистанционна работа (ако се има късмет с кротко дете и ако се намери подобна работа).

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: ae598b0ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Н 20,
Значи, викаш, жената ще гледа децата до 2-годишна възраст, а после какво щяла да прави! След 2-годишна възраст, предполагам мислиш, че децата започват да се отглеждат сами, нали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker