Синът ми е наркозависим - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Синът ми е наркозависим
преди: 3 месеца, 23 дни, прочетена 1133 пъти
Здравейте! Пиша, за да си излея душата и да потърся някакъв съвет! Синът ми е на 19 години и от няколко години насам, мога да кажа 4, 5, взима наркотици! Преди беше много добро момче, ученолюбиво, ходеше на спорт, на състезания, попадна в лоша компания и от там всичко тръгна надолу. Бързо го изтървахме и не разбрахме кога се е оплел толкова в тези проблеми. Всяко седмица от близо 1, 2 години е надурсан и не знам какво да правя, за да му помогна. Опитвали сме с психолози, с какво ли не, няма никакъв резултат. Единственото, за което мисли е наркотици и хазар, имаше и приятелка до скоро, но и тя го изостави заради тези проблеми. Моля Ви, много съм отчаяна и сърцето ми се раздира да виждам как синът ми си проваля живота, не мога да намеря изход и да му помогна, а искам той да продължи живота си и да има хубаво бъдеще! Какво да направя, за да го избавя от това!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 22 дни
hash: e49e163507
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Къде беше бащата през това време?

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: a796310ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Във НАП може да си извади доживотна забрана за хазарт! Иначе най-добрият вариант щом и психолози не помагат е да го изпратите в комуна, да се срещне с други наркомани и да види какво го чака, ако не спре. Вариант е също и да започне групова терапия с наркозависими. Още е много млад има шанс да се откъсне. Ако му давате пари все още, задължително спрете, най-добре да се издържа сам. На този етап едва ли ще продължи образованието си, за това по-добре да започне работа и то не каква да е, ами тежка, за да види как се изкарват пари и ще му стигат ли за наркотици и хазарт.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 6f0e422ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сядаш говориш и убеждаваш да си лекува зависимостите, или гониш от дома си да се оправя сам пълнолетен е.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 71c389dbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пратете го я център за дезинтоксикация на наркомани. Какви наркотици употребява? Ако е хашиш или марихуаната, не са нужни толкова драстични мерки

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 326f3c86e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Как е възможно да си допуснала от 4-5 ГОДИНИ да взема, ти да знаеш и нищо реално да не направиш? Какви психолози, трябвало е още от първите признаци докато бил малък (явно на 15) да покажеш че няма да има подкрепата ти в абсолютно нищо ако тръгне по този път. Ти като 5 годни си го лигавила и водила по психолози, вече наистина не знам как можеш да си спечелиш уважението от него, той си мисли че ще прави каквото си иска, а ти ще му говориш ще си ревеш и толкова. Имах един приятел, който така от 17-годишен все нещо вземаше, майка му нито спираше да му дава пари, нито нищо, само веднъж в седмицата на психолог ходеше :D. Вече е на 24 и е затънал в зависимостта си. Майка му още си го гледа и още ходи на психолог. Бъди твърда и крайна, това е съветът ми.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 8a9dbea40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Първо е много важно да разбереш с какво точно се друса, защото има голяма разлика от наркотик до наркотик и как точно му влияе и колко е затънал.

След това на всяка цена трябва да се откъсне от наркоманията среда, просто няма как да се изплува докато движи с такива хора.

Ако трябва да смени града, приятелите, всичко. И най-накрая трябва сам да се осъзнае и да поиска промяната

Т. Т.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: a4e093d2d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Всички майки като вас трябва да се съберат и да осъдят държавата в Брюксел затова, че в училищата се продават наркотици като бонбони. Корумпираната проста шибана България уби тези деца. Случилото се със синът Ви се случва с 80% от младите сега. И се случва заради шайка корумпирани боклуци, които са за разстрел, а най-спрведливо за лагер на смъртта за да стане бавно. В Китай не стават такива неща с младите, там наркомани няма, защото властите именно така процедират с наркодилърите там. И с корумпираните маймуни които го протектират. Единствената доказана практика като работеща. В резултат цяло поколение хора на държавата е спасено, а с България е свършено.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: ece38316cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   На първо време го заведи на гробищата, поразходете се и да разгледа паметниците на разни на неговите години. Някои от тях са бивши наркомани. Може да му даде повод за размисъл.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 9ba2e9081d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Бързо го записвайте в наркокомуна или в център за взаимопомощ, докато е още време. Не казваш какви наркотици употребява, но ако са тежки (хероин, кокаин, екстази, амфетамини и т. н. ) сам няма как да си помогне. Имах доста познати, затънали в това положение, единият се самоуби преди 6-7 месеца на 28 г. Взимаше главно хероин амфети. Без чужда помощ няма как да се справите сами. Волята на човек не е достатъчна пред физическата и психическата зависимост! Нуждае се от грижата на специалисти.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: fef445f320
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Нос Страдамус (Пламен Йотински) е бил тежък наркоман, който е излязъл и сега дава съвети за наркоманите и има даже група за този проблем и как да се процедира. Може да го потърсите и в Ютуб или групата му за да Ви даде съвети. Успех, но мисля че е трябвало да сте по-строги към сина Ви за да не стига до тук, защото не искам да Ви обидя, но аз лично имам теория, че наркотиците просто дават завършен вид на личността. Няма как да е бил добро момче, а да се събира с боклуци и наркомани, че да опита и тежък наркотик. За всеки родител детето му е добро, но просто няма как да стане, ако е имал адекватно възпитание и му е било обяснено за тия неща. Успех.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 5a672d4f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Препоръчвам канала на Пламен Йотински в youtube , по-конкретно видеата: В борбата със зависимостта, Наркотицитe - утеха или тежест, Краткотрайното удоволствие. Има и по темата с хазарта.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: c655acac79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Познавам излекували се наркомани в комуна. Обърнете се към специалисти, сами не можете да се справите

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: 38396222cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   За какъв тип наркотици става въпрос? Напиши в гугъл Терапевтични центрове за лечение на зависимости, може да се свършежш с някой от тях.
Принципно знам, че е най-добре човекът да се откъсне от средата, която го дърпа към това, може да потърсите комуни в чужбина.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 8577df26e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке-какво употребява синът ти-трева или Хероин, или Метамфетамини? Няколко човека са те питали, но нищо не си казала... Ако е само трева, какво истерясваш, все едно е на хероин?

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 925a80040a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ако взима "кристал" (метамфетамин) е много зле положението, защото това е много силно пристрастяващо, така уврежда мозъка, че последствията понякога са необратими, по-зле е и от хероина. Ако пуши само трева не е прекалено страшно (много зависи от човека как му влияе на съзнанието, при всеки е различно). От личен опит ги говоря тези неща. В днешно време има много центрове за възстановяване с добри условия за живот заедно с други зависими, наблюдение от лекари и психолози, не е като тегавите комуни от едно време. Познавам ДОСТА хора, които са били в такива. На първо време най-важното е да е изолиран там и да се изчисти, най-краткия вариант е за месец, има и по-дълги. Тогава съзнанието се избистря и човек може по-трезво да прецени състоянието си и дали иска промяна. Там опита на другите и работата с психолози може да му повлияе и са поиска да се промени, но не е сигурно. Човек не поиска ли сам да спре, нищо не помага. По-вероятно е да поиска да спре ако преди това остане трезвен за известно време. Ако само пуши трева обаче го оставете на мира, сам ще се оправи. Хазартът е отделен проблем, много сериозен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 11 дни
hash: 9b00200816
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравейте! Пише авторката-синът ми приема метамфетамини, хероин и марихуана. Взехме нужните мерки и той се съгласи да се лекува, надяваме се всичко да бъде наред. Благодаря на всички отзовали се

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: f6873350fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Най доброто за мен е клиника в Сърбия. (не си спомням името) Изчистват те за две седмици вкарват те в кома после ибогаин,
демек не усеща кризи и след това ти слагат чип и наркотиците
не те хващат, но не е евтино 2к-3к€ до 5к€.
Зависи от периода на зависимост и броя на веществата към който е пристрастен. Имам двама познати безнадеждни случай който се оправиха аз също искам да ида но нямам пирите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker