Бавно се самоубивам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Бавно се самоубивам
преди: 11 години, 7 месеца, прочетена 3092 пъти
Здравейте.. Ще ви разкажа на кратко. На 15 години съм момче няма да споменавам от къде. Проблемът ми е с цигарите и марата. Пуша цигари от 8 9 годишен, а трева от 12 годишен. Нямам представа как да спра.. Лягам си вечер и се кълна, че повече няма да пуша, но на другия ден ставам сутринта взимам си кафе цигарка и все едно всичко съм забравил.. После идва ред и на тревичката, че доста се зарибих по нея. Започвам да мисля откаде да изхитря 10 лева и след като намеря ходя до човека той ми дава като за 4 5 цигарки, напушвам се тежко после пак още един два пъти и си лягам.... Ето така протича един мой ден. И аз незнам какво ми харесва във марата за мен не е важното да се напуша, а да я имам. Започвам да ставам асоциален, по цял ден съм или унас, или при дилъра да да се напушваме. Ако не пуша мара акъла ми е само там откаде да взема пари и как да се напуша. Чувал съм 1 милион глупости как тревата била безвредна, как лекувала рак и тем подобни....
Никой не ме е зарибявал да пуша просто ми хареса и от тогава до сега си пуша най - редовно и яко съм си полирал мозъка :Д Дори имам проблеми с изговарянето на някой думи, но това 100% е от мъртви мозъчни клетки...
Има и дни в които не пуша, но рядко. Кажете ми какво да правя, защото сам тръгнал по лош път и знам докъде води..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 7 месеца
hash: a4ad8c0b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На училище не ходиш ли, нямаш ли родители?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 115ac01cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами много е просто - СПРИ докато не е късно! Ходи на училище, намери си приятелка, компания, която да е против наркотиците. Намери си хоби - например вземи ограмоти се с четене на книги. Правописът ти е ужасен. Тревата може да е "безвредна", но винаги е началото на пътя към дъното. Имаш 2 варианта ако пушиш трева - или минаваш на по-твърди наркотици след време или пушиш толкова много трева, че получаваш психически отклонения (ти май си от втория вариант). Сам казваш, че си асоциален и т. н. Просто спри, важното е, че си се осъзнал. Това е стъпка №1. Сега премини към следващите дела. Нали знаеш, че тръгнеш ли след бръмбара, той ще те отведе до ла*ната, нали не искаш да се изцапаш?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 96065483ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Явно мнооу яко си се пристрастил. До такава степен, че това е станало част от ежедневието ти. Според мен говори с психолога в училище или пък ако си по-смел с майка си или баща си. Хубавото е, че поне осъзнаваш докъде си стигнал. Но не забравяй, че всичко опира до воля и желание! Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: c32c5829f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цигари от 2ри клас?? Трева вече 3 години????
Повтаряй си всеки ден, че на еди си коя дата спираш тревата (след 10 дни примерно). Така самият ти мозък ще се подготви и ще ти е много по-лесно. След тази дата просто се опитвай да не мислиш за тревата. Един ден така, втори, трети, седмица и ще спреш да я мислиш. Това го знам от психолог не си мили, че ти говоря врели не кипели. За говора ти не се притеснявай. Мозъчните клетки се нарушават при много по-тежките наркотици. Даже някои казват, че тревата не трябва да се пуши най-вече заради това, че може да те накара да пристъпиш към по-тежък наркотик. Цигарите си ги пуши или се опитай да ги откажеш, но след време.
Послушай ме и ще видиш как ще станеш нов човек. И продължавай да си казваш всяка вечер, че на другия ден ще спреш. Това също е добре. :). Очаквам отговор от теб. А след 15 дни ще чакам добри или лоши новини. :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d0440fdaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Първа стъпка: Запиши се на спорт.
Втора стъпка: Дръж си в себе си винаги една десетка или по-малко, за да си спокоен, че си имаш.
Трета стъпка: Възвърни си контактите с хора, които не пушат, съучениците ти и способността и желанието си да общуваш с различни и дори непознати хора. ( за да свикнеш с мисълта, че не всичко е все тая и не ти се занимава, а напротив за някои неща си заслужава да ти пука).
Четвърта стъпка: Гледай да си имаш по-малко вземане-даване с хората, с които до сега си пушил, защото подсъзнанието ти винаги ще ги свързва и с времето, когато сте пушили заедно и това ще те подтиква напълно несъзнателно пак да го правиш!
Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker