Въпрос относно Марихуаната - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Въпрос относно Марихуаната
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 4237 пъти
Здравейте,

Искам да ви попитам нещо. Всички знаем, че повечето хора си избират своя начин на забавляване, било то по един или друг начин. Някой предпочитат да пият, други да пушат, други да се дрогират - ясно. Независимо кой е употребявал или не е (пушил марихуана или не) въпроса ми е: Според вас ако можеш да се забавляваш, без помощта на какъвто и да е опият, смятате ли, че човек все пак може да пробва, било то дори само за веднъж и ако да - защо, а и ако смятате, че е достатъчно и не е нужно - защо. Само искам да ви помоля да се лишавате от отговори от сорта на: "Ми яко е, пич съм и затова пуша трева. " "О не, не мисля никога да пуша, защото знам, че скапва хората и няма никога да пробвам от инат. " Ще се радвам да разбера какво мислите вие, като по-голяма аудитория, защото мнението на познати и приятели не ми е достатъчно. Ако нещо ви звучи достатъчно неизчерпателно, ще се радвам да ви отговоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5816485d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз пуша от време-навреме. И да ти кажа, ако пушиш рядко си е добре, но рядко! Марихуаната е позната с лечебните си свойства, едно от които е да убива раковите клетки. На много хора може да не им се вярват тези неща, но са факт, ако пушиш рядко е полезно за теб. За всички, които сега ще почнат да ме обиждат и да твърдят, че говоря небивалици, ще ви кажа да прочете малко относно това. Чела съм достатъчно и мога да гарантирам, че чистата марихуана има лечебни свойства, но подчетавам - ЧИСТАТА. А не примесената марихуана с други дроги, например с хероин.

Jane

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 65fadd3bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Давам обективно мнение.
Познавам въздържатели, за които всеки ден е празник, а веселието е неизмена част от живота им, тоест, те се смеят и отпускат, но не използват изкуствени методи за това. Това доказва, че за да пушиш трева, значи се вълнуваш от мнението на другите, доказва, че това е модерно и задължително в очите на масата от хора. Който няма способност да се отпусне, значи е голям дъводелец, или го е страх, че приятелите му ще го отритнат. Всеки който пробва, води един и същ инертен живот, а това ми се струва лишено от всякакъв смисъл съществуване. Да си там където те отвее вятъра, и да не виждаш реалните проблеми около теб. Още един път казвам, че мнението ми е от чисто човешка гледна точка. По добре човек да се сблъсква всеки ден с проблеми, а не да се пуска по течнието.
И една сложна дилема за приложението на марихуаната в медицината:
Може да се изполва в мецината, но се запитай, защо и как се приема от пациенти. Всеки друг вариант е преследван от закона, а наблюдавайки ефектите върху човешката психика, ще разбереш, че има защо.
Поинтересувай се:
1. Как се приема от болните?
2. Дали всеки употребяващ е болен?
3. Дали всеки я консумира под лекарско наблюдение, както приема на други лекарства при различни болести.
Да циклиш в една точка погледнато отстрани, е жалка картинка. :(

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e11b5a1e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От Номер1: Напълно съм съгласна с теб! Но погледни го и от другата страна - всеки човек има правото да опита. Всеки има правото да пуши - това е един личен избор, който всеки един прави. И аз не толерирам хората, употребяващи всеки ден - те се превръщат във парцал, във хора, лишени от свобода. Те се превръщат във пленници на марихуаната. За съжаление моите приятели тръгнаха по този път, аз преди пушех редовно, но спрях и съм щастлива. Вече мога да реализирам целите си, а преди просто.. за мен най-важното беше да се напуша. Затова нямате ли волята, по-добре не пробвайте!!! Не стига, че ще отидете в пандиза, а и ще изгубите себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 506bebf9b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тревата не е опият, а халюциген. :)

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 6b5955f295
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   4, и какви ХАЛЮЦИи ГЕНерира?

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5ac2f642c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   тревата не е халюц а опият аз пуше всеки ден от 3 години насам не сам пристрастен но предпочитам да пиша от колкото да пия алкохол

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 99a3b4b9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора,
Номер 2, много ти благодаря за отговора, точно това чаках да чуя и просто това отговаря на въпроса ми. Макар, че пуша от време на време (веднъж - два пъти на месец) все пак мисля да спра, защото едни от най-забавните моменти в живота ми са именно без употребата на каквото и да било (каквито и да било опиати). Но не ме разбирайте погрешно, че модата е причината да пуша. Това според мен и/или по-скоро в моя случай не е причината да го правя. Аз решавам дали ще пуша независимо дали около мен са непушачи или пушачи. Такъв човек съм, че имам компания, с които пушим и ни е яко и имам и компания с която седейки на пейка в парка се спукваме да се смеем на тъпотии, без напушване, а с просто и чисто чувство за хумор. Харесват ми е двете компании еднакво, според вас да спра или да не спра да пуша трева?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 0b6d95fb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Не пуши трева! Имам приятелка доктор на науките която се пристрасти и зомбира от трева! Всички пишат че не се формира зависимост но аз пред очите си имам пример за обратното.

Това е заради отдалечаването на хората от Бога. Започни да четеш Св Писание и да ходиш на църква всяка неделя и няма и да си помислиш за трева алкохол цигари и други простотии. Прочети нещо смислено от библиотеката на българския манастир в Атон. http://www. sveta-gora-zograph. com/

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ace17b076f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има зависимост, има и отрицателен ефект на концентрацията, но човек не го усеща сам. Зомбинация - е най точната дума за това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: fd6a4c4765
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Пристрастяване няма!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker