Голям проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Голям проблем
преди: 11 години, 27 дни, прочетена 2105 пъти
Така на 17 год съм и много обичах партитата.. миналата година започнах да излизам по често вечер, по клубове и същевременно започнах и по малко да се друсам с.. амфети и така цяло лято докато не дойде един ден през есента на 2012 докато не припаднах в училище и от този ден до днес вече сса минали повече от 6 месеца и на мене още ми е едно отпаднало такова и ме е срам и страх да призная пред родители и близки, но не се чуствам добре откакто ги спрях -- нямам желание почти за нищо, всичко ми изглежда тъпо и безмислено.. моля ви ако знаете как да ми помогнете ми пишете за да мога да изживея пълноценно младите си години без проблеми и притеснения.. много съжалявам че пропилях една година от живота си в, .. наркотици...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 24 дни
hash: 4e1623b8df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам, че сайта не е създаден за упреци, но няма как да не кажа следното - има хора които се учат от грешките на другите и хора, които се учат от своите собствени грешки, както и хора, които въобще не се учат. Колкото си по умен, толкова повече си от първите. Хубавото при тебе е че поне не си от последните и го възприемай именно така - като хубаво и позитивно нещо е това, че съжаляваш за стореното. Имаш шанс да се поправиш. Стани малко по-интелигентен и като ще вършиш нещо - виж опита на другите и тогава действай.

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: 6c802507a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Амфетамините имат остатаъчен ефект който може да трае от 6 месеца до 1 година, единствения начин да го преодолееш е в мозъка ти препоръчвам ти почни да четеш книги за позитивно мислене, почни спорт или нещо от сорта, ако искаш повече съвети пиши ми на емайл marinow97@abv. bg ще ти помогна :))

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 5cc0bd42c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Искрено ме впечатли фактът, че си се осъзнал и си спрял, че проумяваш, какво е можело да стане и какво си си спестил, на теб и семейството ти! Изисква се невероятна воля за това, знам го от личен опит, аз също минах тежкото изпитание и го преборих! Щом си решил да споделиш, вместо да се надрусаш и мъката да премине за малко... това е предостатъчно! Много съм съгласна с (номер 2) Послушай го и започни да спортуваш и да четеш, защото физически, ако се натоварваш, ще се чувстваш много по енергичен и ако четеш ще забравяш за желанието да се върнеш в тъмната алея! Наистина шапка ти свалям, ти си на 17 и си осъзнал на къде си тръгнал и къде отиваш, кое е редно и кое не! Браво на теб! Това ще ти послужи за пример в много други препятствия в живота ти напред и винаги си поставяй ултиматуми (постижими :)) и ги гони :)
Успех ти желая от сърце и следващата история да е позитивна :)
Веси 23г. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker