Хероина прецаква всичко всички - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Хероина прецаква всичко всички
преди: 10 години, 6 месеца, прочетена 4426 пъти
Реших да напиша своята история не защото имам нужда от съвет или разбиране, а защото искам да излея душата си...
Аз съм момиче на 23 години, от добро семейство, подведено от човека, когото обичах и все още обичам...
Преди четири години срещнах едно момче и още от самото начало открих в него качества, които не бях виждала преди това в никой друг. Това беше първата ми чиста и искрена любов. Държеше се с мен мило, внимателно, отдадено, грижовно, даваше всичко за мен, беше до мен в тежките за мен моменти... С времето осъзнах, че това е човекът за мен, но не след дълго всичко се промени... След няколко месеца той започна да се отдръпва по неразбираеми за мен причини.
Един ден ми сподели това, което му тежи - че има брат 7 години по-голям от него, който се друса с хероин повече от 10 години... Това ме шокира в началото, защото никога преди това не съм имала познати, които да са били зависими и не бях запозната с живота на зависимите и с болката, с която живеят семействата им... Влязох му в положение и се опитах да го подкрепя доколкото мога. Брат му беше рецидив с многократни опити да спре хероина -обикалял по комуни в БГ и чужбина без резултат, с Хепатит C, записан в метадонова програма, манипулиращ тестовете там и продължаващ да взима.
Моето момче пред очите ми стана друг човек. Започна да пуши коз, после мина през амфети, докато един ден не разбрах, че взима хероин, примамен от брат си... Ума ми не го побра, не го побира и сега - с живия пример пред себе си, той избра да тръгне по неговия път. Познавам майка му- прекрасна жена, жал ми е за нея, само тя си знае какво е да си майка на двама хероинозависими... Колко пъти говорих с него, опитвах се да му помогна, плаках, но без резултат. Разделяхме се и се събирахме многократно, защото всеки път се подвеждах и му вярвах... Покрай всичко това загърбих себе си.
След няколко месеца раздяла се видяхме и той беше друг човек, пак това момче, в което се влюбих.. Беше започнал работа, сподели ми, че техните заминават да работят в чужбина и иска пак да сме заедно, да живеем заедно и да градим семейство, всичко да е зад гърба ни... И аз повярвах, каква глупачка съм била. Не се мина много и брат му дойде да живее с нас, понеже нямаше къде да отиде, постепенно започна да изчезва бялата техника и виновен естествено беше наркомана. След няколко дни разбрах, че вината е и на двамата, че се друсат заедно. Целият ми свят се срути наново. Махнах се от там и от него този път завиниги...
След месец отидох да оставя ключа и видях, че вече всичко беше изнесено - типичната наркоманска бърлога.. Много ме боли да гледам как човекът, когото обичам се погубва и да съм съм безсилна...
Близо месец вече не съм се чувала с него, нямам и желание, той продаде любовта ми за доза хероин. Надявам се някой ден да се откачи ако може и да е пълноценен човек. Искам да дам съвет на други момичета в моето положение- НЕ ВЯРВАЙТЕ, наркомана умее да лъже и манипулира много умело и не би се спрял заради никой освен заради себе си, но в повечето случай да спре заради себе си не е достатъчно....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8b259bd380
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аа не... Писна ми да чета истории на хора, зависими от наркотици. Е, не е за вярване, че 60% от населението в България се населява от наркоманчета... а останалите са нормални.
Относно момчето - остави го. Не знам как може да се занимаваш с толкова жалък човек, та чак го съжаляваш. Знаеш ли колко момичета като теб са си затваряли очите години наред и как са свършвали накрая - пребити, унизени и на улицата? Приятеля ти е достоен пример за хората, зависими от хазарта и дрогата. Ако искаш един ден да те ограби или продаде - продължавай да го търсиш... Даже не знам как е възможно някой да съжалява тези наркоманчета, оправдавайки глупостите, които вършат, че са вследствие на наркотиците, от които те са толкова зависими, че не могат да спрат да прават глупости и да продават г*зовете си за дрога. Просто... нямам думи. В нормалните държави има санаториуми за зависими хора, които се посещават редовно от хора, които наистина искат да се променят и имат волята да го направят... а от такива като приятеля ти - ще те наранят.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 40adc2b55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ... Много съжалявам! Ужасно тъжна история! Знам, че това се случва всеки ден във всеки град и държава, но... сами се самоунищожаваме. Лошо, лошо.. съжалявам за болката ти, искрено ти съчувствам. Знам, че колкото и да се опитваш да им помогнеш, не става.. После дори за жалост може да виниш себе си за тяхната смърт, че си била там, а не си могла да помогнеш.. Ужасно е, хора, ако сте дори малко зависими дори от марихуана и сте прочели това, а още повече, да ви е разчувствало... спрете!

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 138aea78e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Интересна и поучителна история. Благодаря, че я сподели с нас. Дано успееш да се отърсиш от тези преживявания и да намериш човек, с който си заслужава да бъдеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5ae2e08b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Какво стана с теб и със момчето

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker