Бирата и последиците от нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Наркотици и алкохол

Бирата и последиците от нея
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 5905 пъти
Здравейте,
Аз съм мъж на 31 години. От 5 години, всеки ден след работа (на работа никога) пия по 6-8 бири. Събота и неделя по 12-14. Никакъв друг алкохол не пия, а и не ми се пие.... Никога не се напивам, така че да говоря, или върша глупости. Напоследък обаче откривам, че бирата ме издува, пълнея и убива желанието за секс. Отделно ме прави нерешителен и муден... Дали си внушавам, или тя е причината за тези неща....
Има ли и други хора, които са изпитвали това необяснимо влечение към бирата и последиците от него? ! Евентуално и съвет да ми дадете? !
Ще ви бъда признателен за мнения, съвети и препоръки.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 754872e3a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти направо си алкохолик с тези 14 бири! Това не е вода, а алкохолът си е алкохол - дали ще го пише под формата на водка, на ракия, на вино или бира няма значение. Познавам поне 2-ма бирени алкохолици, които са точно като теб, но пият 8 бири най-много. Ти биеш всички рекорди!
Ти си алкохолик - влечението ти е към алкохола!
Решението сам го знаеш какво е - спри всякакъв алкохол и се изчисти. Можеш да пиеш безалкохолна бира, разбира се, но най-добре е да спреш всякаква бира, всякакъв алк от раз.
промени вечерната си рутина - например ако пиеш бирите пред ТВ-то или компа се уговаряй с хора да ходите на кино например. Запиши се на фитнес и блъскай ако трябва всяка вечер, но стой далеч от бирата. Не купувай бира! Важно е да спреш всякакъв алкохол. Консултирай се с лекар как точно да стане това.
И не, бирата не е безобидна. До 1 бира на ден е нормално, но всичко отгоре, превърнало се в ежедневие е вече злоупотреба, а при хора като теб вече не бива да има и 1 бира, защото това ще те върне в алкохолизма.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c3f5a4cb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за мнението (колкото и генерално да е то),
Аз имам непоносимост към всякакъв друг алкохол, освен бира....
Също така споменах, че не се напивам НИКОГА, въпреки изпитите бири.... Нито сутрин имам желание да пия... Така че, може би в известна степен зависимост има, но чак АЛКОХОЛИК....

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: a969c1524e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз пия по толкова, а съм 76 кг. при 180 см. Не се напивам, не правя глупости, а със секса нямам никакъв проблем. Всичко си е до ген.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 610b0432e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

4.   Със сигурност си алкохолик. Със сигурност безалкохолната бира няма да ти свърши работа, все пак никой не пие бира, защото му е вкусна а заради приятния упойващ ефект. От всички алкохоли бирата омайва най-приятно. Не бирата убива желанието ти за секс а застоелия живот. Мога да си представя през уйкендите как стоиш легнал пред телевизора или компа и постоянно пиеш бира, ако правиш дълги разходки или посещаваш фитнес желанието ти много бързо ще се възстанови. Проблема ти е че вече си алкохолик и много, много ама много трудно ще спреш бирата. Светът ще ти се стори много скучен без нея а времето безкрайно дълго. Лошото е че ще се бориш с това желание до края на живота си. Тоест трябва ти не желязна а стоманена воля. А здравословно бирата ти унижощава сърцето, все пак 12 бири са си 6 литра течност, това затормозява сърцето, алкохола в бирата унищожава и черният ти дроб а като капак редовната консумация на бира води до подагра. Само гадории, така че слагай стомамената воля и се вземай в ръце. Аз така те надъхвам ама и аз от години не мога да спра цигарите. Е и алкохолец пийвам вечер преди вечеря, но между 50-100гр. и лошото е че ми се е превърнало в ритуалче от години и всеки ден си казвам от утре вече край, ама това утре все не идва.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4f1941a8d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не е от бирата, и аз пия много бира с тайфата всяка вечер, пия по 8 кенчета някъде и ми е супер, е верно петък, събота и неделя по купоните пия и повече, пуша и цигари, обаче съм адски стегнат и не съм виждал някой дето пие бира да пълнее от нея, пълнеят тези, които ядат много покрай бирата, за мезе за незнам си кво, от яденето стават дебели, не от бирата, аз си имам и мускули и плочки, ходя си на фитнес, а за секса съм постояно готов и даже гаджето ми се чуди че съм все в ерекция. И не мисля, че е алкохолизъм когато не пречи, аз от бира не се напивам само много пикая, а тва доколкото съм чувал не е вредно. Така че споко, поркай си и да не ти пука, проблема ти е другаде, ай наздраве, че ся си отварям един Хайнекен!

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 44f9139ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Няма страшно брат, щом не си достигнал до каса бира, всичко и наред. Зора е докато тръгне, после си бегач до тоалетната. Как няма да пълнееш, алкохола е енергийна напитка, тя дава криле.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 05791fc130
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз бях така с безалкохолните напитки и "натуралните" сокове, които всъщност са по-тъпкани със захар и по-вредни дори и от Кола, Пепси и т. н. Пиех по 2-3 л. на ден, което в сравнение с теб си е направо нищо, но пак е зависимост. По-късно разбрах за огромното количество захар и точно то води до пристрастяване. Не знам коя съставка играе тази роля при бирата, може и самият алкохол да е. НЕ се опитвай да ги спреш наведнъж, защото нищо няма да стане. Първо ги намали наполовина, после до 2-3, след което 1, докато накрая напълно ги спреш. Дори и по 1 бира на ден да пиеш, пак си е зависимост, за това най-добре спри напълно. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: d84c84e8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Бирата е абсолютен убиец на мъжката ерекция и потентност! Бирата не е толкова безобидна, колкото изглежда. Коварно питие е!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 790cc95684
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   И баща ми бе като теб. Е, оперираха го от рак на дебелото черво..
Има и заболяване на черния дроб...

Л.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 20a75c43b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Абсолютен алкохолик си. Спирай да пиеш докато е време!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: ff28e2fcb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   В бирата, чрез хмела има фитоестоген. Женски полов хормон, заради него е биреното коремче и самолета не се вдига. Такива вещества има и в пласмасовите шишета!!!
Алкохолик си дори да не се напиваш сега.!!!
След някоя година всичко, ще си дойде на мястото:
бъбреци, дебело черво, черен дроб и т. н. до АМИН хубав човек беше, само дето пиеше много бира.

Всичко е в твоя ум и в твоите ръце.

М50

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: db64eec473
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Споко не се спичай и аз пия доста бира - не толкова ама все пак - пробвай и някой друг алкохол примерно уиски събота и неделя - после няма да ти е до бира ;) и не се старай да пиеш сам, върви на заведение и пробвай там да пиеш толкова сред хора - така няма да спичаш че нещо не си наред пък и може да пиеш по малко. Може да идеш на психолог или да потърсиш някоя програма / книга или сайт за хора които пият много и каква е причината - може би имаш някакви психологически спомени или комплекси които потискаш.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f6125ef581
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Навремето една немкиня (Преподавател в университетско заведение) ми каза, че е достатъчно по една чаша бира на ден за дълъг период от време, за да се превърне някой в алкохолик. Т. е. като всеки един наркотик в малки дози кара те да привикнеш и ти се иска да пиеш все повече и повече. А и не забравяй, че бирата е дехидратант - не утолява жаждата, напротив. Примерно дали ти е идвало на ум да изпиеш 14 бутилки минерална вода?

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: c3f5a4cb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Много благодаря на всички за коментарите.
Ясно е, че прекалявам с бирата, което ми влия негативно. За себе си реших, че пълното въздържание от бира би било глупаво и безсмислено. Петък и събота, след работа, обаче не виждам лошо в това да изпия 5-6 бири.
Именно това и ще правя, през останалото време ще наблегна на физическите упражнения, не че досега не съм наблягъл.... просто ги бях позанемарил...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 81c5e3a506
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Пич ти пак си знаеш, че не ти е. проблем. Аз заради проблема си с бирата съм сам вече, не пия въобще от два месеца, но всички приятели, семейство ме зарязаха. Сега ми предстоят много извинения. Спирай преди да е станало късно, защото чак когато спреш да пиеш осъзнаваш какво си направил, а в моя случай как съм обиждал и наранил хората до мен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker