Самочувствието ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Самочувствието ми
преди: 8 години, 5 месеца, прочетена 1215 пъти
Здравейте на всички. Ще помоля за съвет както мъже така и жени.
аз съм Ж на 21. Като по- малка имах семейни проблеми и ядях доста, в резултат на което напълнях. Около 17-18 годишна възраст успях да сваля почти всички излишни килограми, за съжаление обаче с цената на гастрит. След това много се харесвах, почнах работа и можех да си позволя да си купя обувки, рокля, гримове, ... много се стараех да изглеждам добре в очите на всички, но не само защото всички го правят в обществото, но и защото в училище бях отритната от всички и исках да се почувствам някоя срд хората, дори и да беше просто чрез външен вид. Смея да кажа че съм красиво момиче, въпреки 4-5те излишни килограми, които са в областа на дупето и бедрата. След свалянето на килограмите ми, забелязах доста мъжки погледи, където и да изляза. Аз знам, че съм доста харесвана от мъжете, но като цяло това не ме интересува отдавна.
НО
До скоро имах приятел, който ми срина самочувствието тотално с едно изречение. Още в началото на връзката ни, той отиваше на работа а аз бях почивка, и му казах " какво ще правя днес без теб", а той ми каза "е, имаш много време, тъкмо ще потичаш малко".... и така цяла година това изречение ми е в главата и ме измъчва до днес. Споделих му как съм се почувствала, и той започна да ми прави комплименти, но аз вече знаех че го прави не защото мисли така, а заради случката.
Имах голяма борба с килограмите, много тежка наистина само като се сетя и ми се плаче какъв кошмар съм преживяла... аз не искам да съм слаба, искам да съм нормална или леко закръглена- което ще рече само в бедрата и дупето, каквато съм и сега. Но не знам как да обесня, толкова много се харесвах преди а сега не знам какво ми стана, но не е като преди, все си намирам кусури, но това не е най- лошото:
Най лошото е, че започнах да ненавиждам слабите жени. Когато слушам музика и има момичета, или дори самата певица да е слаба, просто търся само мп3 за да не гледам телата им. Другото което е, моя приятел постоянно гледаше някакви фитнес мадами по интернет, което ми разбиваше сърцето. Моето състояние се превръща в доста ненормално. Не може аз да ненавиждам слабите жени само защото аз не съм такава, а и не искам да бъда, от кеото следва, че аз ги ненавиждам заради приятеля ми, а не защото аз искам да съм такава.
По късно ми каза, че се влюбил в мен заради красивото ми лице, но всъщност харесвал слаби жени. И?? Аз не знаех какво да мисля, както и да е, ....
Аз не искам да съм най красивата, искам просто един да ме харесва такава каквато съм. за информация просто- ръст: 158; кг: 49.
Моля ви дайде ми съвет как да си върна самочувствието което между впрочем се влияе и от това, че имам хормонално акне, за щастие го скривам доста добре с грим и лечение.

Държа да кажа, че аз се харесвам такава каквато съм и се приемам. Проблема ми е, че отново почнах да се замислям за килограмите си. И това е нещо доста странно, защото се получава парадокс.
Объркана съм много и нещастна по отношение на тези килограми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 5 месеца
hash: 241f4f507e
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Човек е такъв, какъвто се чувства. Има много дебели направо жени, които се харесват, хармизматични са, весели и сърцати, и имат успех и сред мъжете, и сред хората като цяло.
Ти си нормално момиче, но носиш своите комплекси като всеки друг. Лошото обаче е, че си с мъж, който не те харесва или просто има друг идеал за жена. Случва се иначе много често в един брак след раждане жената да качи 20 кила, но ако нямаш мъж до себе си, който те обожава заради самата теб, това ще те съсипе.
За съжаление често особено българските мъже имат нереалистични претенции към жените и момичетата, защото у нас в много семейства жената е редуцирана до нейната хубост и слаботата най-вече.
Това се отнася действително за много бг. мъже, масово е и е разпространено сред всички възрасти, макар че те самите са нисички, плешивички и с корем искат жената до тях да е преди всичко слаба, да не кажем кльощава. И затова българската жена е номер 1 в ЕС по пучене - убива апетита все пак. 90% от пушачките, които познавам пушат само заради това! Твовят се практически, за да са под всякакви здравослновни норми и за какво - заради 1 мъж, който най-вероятно им изневерява с някоя сочна гърла с цици и задник!
Ти реши за себе си - кое ти е по-важно - собственото здраве и психика или той.
Сестрата на мой познат се разболя от анорексия заради подобни подмятания на приятеля си - е, той я заряза, намери си нормална приятелка, а тя е на 35 и още виси по клиниките в страната и чужбина като беше 25 кг. и лежа на изкуствено хранене в болницата, защото вече беше пред умиране и дори бяха казали, че едва ли ще живее!
Сещай се, че такова момче не допринася за твоето здраве и психика и си избива своите комплекси върху себе си. Имам опит с първия си приятел - същата работа. Отслабнах до 55 кг. при височина от 175 см. и пак му бях тромава и дебела, сравняваше ме с най-добрата ми приятелка, която беше 10 см по- ниска и съответно действително по-нежна. Днес съм омъжена за човек от Западна Европа, който ме харесва такава, каквато съм. Никога никой на Запад не ме е намирал за дебела, макар че тежа 10 кг. повече от тези 55 кг. Чувствам се добре, спортувам за здраве, готвя за удоволствие, родила съм 2 прекрасни деца от тогава и съм нямала никакви проблеми и винаги съм била желана и обичана. Просто на Запад възпитанието на мъжете е друго, а и жената не е редуцирана до едната визия. Отделно се гледа човек да е здрав и това се цени, не размерът на дънките ти. Българските момичета толкова прекаляват, че в интерес на истината се превръща нещо като надпревара кой ще е по-по-по слаб или кльощав направо - задник, гърди? Забрави. Сега покрай Ким Кардашиан е модерен големият задник, бедра, а гърдите винаги са били ценени от всички мъже и това твоят приятел ако не го цени да ходи да си тича сам или с някоя друга, но той не е правилният мъж за теб!
Отделно какви претенции, какво чудо - нека той се види в огледалото, види в портмонето и тогава да има претенции. Моят пръв приятел беше плешив, нисък, беден и си избиваше комплексите върху мен, но вече като зряла и опитна жена го казвам тогава. На твоята възраст се оставях да ме побърква и тормози и то с години до пълно изтощение и отчаяние. Ти решаваш - аз скъсах с него и това беше най-доброто решение в живота ми.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: f0bc4c7c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Щом се харесваш така, не прави никакви опити за корекция на килограмите изби го от главата си просто! А на твоя приятел другия път като почне да ти подхвърля такива намеци му кажи, че не ти е приятно да му слушаш глупостите. Ако те харесва така харесва ако ли не ЧАО.
М-26, който е минал от големите кила в малките, защото така се харесва!

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: fc0386a11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен височината и килограмите са ти идеални, а няма нищо лошо ако си леко закръглена в бедрата и дупето. Но ако имаш шкембе е отблъскващо.
Номер 1 - какво ми го хвалиш тоя Запад, всички разбрахме как там разни миризливи мангали изнасилват жени безнаказано.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker