Отново провал... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отново провал...
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1574 пъти
Здравейте.
Пиша тук, за да споделя разочарованието си от мъжете, а може би най-вече от мен. Някак си, и аз не знам как и защо, все удрям на камък в любовта. Все греша, не избирам правилния човек, все нещо не ми е наред..
Аз съм много чувствителна и обичлива, способна съм на всичко за близките си, за тези, които обичам. Но не мога да подбирам мъжете си, явно. Последният ми опит за сериозна връзка беше преди около година. Не се получи, той е от играчите - радва ми се, ухажва ме и всичко приключи когато му пуснах, след това му станах на повикване. След него си бях решила, че не искам сериозна връзка и че е по-добре да наблегна на ученето, да отделям повече време на приятелките си.. Но съм сексуална, имам нужди, та реших да си хвана любовник. Семеен мъж - защото ще бъде дискретен и никой няма да разбере, че имам неангажираща връзка. Така си беше, хубав секс, сладки приказки, без обвързване.. После взех че се влюбих в него. Признах му, а той пожела да се разделим, че да не съм му разбиела семейството. Беше ми трудно, но го преживях.
Няколко месеца по-късно забелязах, че един съсед ме заглежда доста, когато се разминаваме.. Интелигентен, красив мъж, отново женен, има две деца. Започнах дискретна връзка с него. Страхотен секс, много добро приятелство, взаимна подкрепа.. Но непълноценна връзка, ясно защо.. Вярно, аз си избрах да съм с женени, два пъти, макар това да ме прави нещастна донякъде, защото знам че не са само мои и трябва да ги деля... Не намирах подходящ човек, като цяло ежедневието ми до скоро беше еднообразно, не се запознавах с нови хора. И да, знам че в такъв случай би било по-добре да съм сама, докато не се появи подходящ, но аз не искам да съм сама.. Когато нямам мъж до себе си, се чувствам празна и самотна, не знам защо. И така, бях със съседа до преди месец.. Наложи ми се да замина в друг град за две седмици. Отидох с нагласата да остана вярна на любовника си и да не се озъртам, защото там бяхме събрани хора от цяла България, от различни градове. Но се запознах с момче, което отговаря на всичките ми изисквания за перфектен партньор, той е всичко, което търся. Поне такъв изглеждаше... Прекарвахме много време заедно, опознавахме се, забавлявахме се, това бяха най-хубавите ми дни от мноого време насам... Обещахме си да се чуваме и виждаме при всеки удобен случай, въпреки че сме от различни градове. Седмица по-късно той сякаш губи интерес и желание.... Чувствам се използвана и много наивна... Още щом се прибрах вкъщи, обясних на съседа, че искам да съм вярна на приятеля си и приключих отношенията си с него. Не съжалявам за това, беше ясно, че "връзката" ни с женения няма да продължи дълго, а и си беше доста рисковано...
Мисля че сгреших с момчето. Толкова съм наивна, уж все си повтарям, че не трябва да имам големи очаквания.. Чудя се как само за две седмици успях да го определя като иделания? ! Сигурно звучи много глупаво отстрани.. Къде греша?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: ef4f025b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да видиш къде грешиш, заради мирогледа ти, но аз ще ти кажа. Момчето е усетило каква си, явно търси момичета, които не си сменят партньорите. Той е бил идеалният за теб, но ти не си била идеалната за него.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 07b25d77f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм такава....наивна. Винаги сме с големи очаквания , защото самите ние бихме дали много от себе си. Не грешиш никъде , просто си ранима и искаш това което всяка жена иска , а именно - нормална сериозна връзка.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 17dfcd937a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грешиш понеже се хвърляш ма всеки срещнат като удавник за сламка. Позволяваш на. мъжее да се възползват от теб и им показваш отчаянието си. За. женените е ясно, . с тях така или. иначе нищо няма да се случи. Най- доброто което можеш да. направиш е. да. спреш да. търсиш и да се озърташ за. мъж. Дай си време, той сам ще. дойде. Бъди силна и уверена, . не бъди лесна. Който иска да е наистина с теб, че чака и ще те уважава. Разбира се един свестен мъж, не би гледал на теб насериозно ако разбере, . че си била 2 пъти с женени, спести им таО информация. Бъди умна и се уважавай повече. Това е клча към успеха

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ef4f025b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чудесно номер 4, добър старт за една връзка - измама. Горкият "късметлия", не му завиждам. Не стига, че и без това доверието е дефицитно, а даваш съвети как някой да се отврати съвсем, защото рано или късно пак ще разбере, освен ако не е абсолютен дебил.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c377df15ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ами проблема ти е, че се изживяваш като принцеса, блудница и куртизантка тоест си мислиш, че мъжът трябва да те сваля цитирам

"радва ми се, ухажва ме и всичко приключи когато му пуснах"

а ти да седиш като трофейна награда. Не ти избираш мъжете а просто мъжете-курви които ти наричаш играчи те свалят, имат те и те захвърлят. Другите които са свестни вероятно подхождат резервирано защото не те познават а и вероятно стоиш и чакаш всичко от мъжа а не си проактивна за да намериш качествения мъж и по-този начин привличаш само мъжки курви. За да се събереш с качествен мъж ти трябва да си качествена жена тоест да имаш твърди морални устои, да си вярна, да не си курва и да търсиш активно не мъж който те сваля сладко-сладко, ухажва те и "всичко е прекрасно", не мъж с пари а мъж който има морални устои и вярност. Трябва да го разпиташ в какво вярва и какви виждания за живота има и ако откриеш такъв свестен мъж благодари на Бога за това и никога ама никога не си и помисляй да го оставяш за никакви капризи, любови, блудства, изневери или трудности!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d99d5bbce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
В реалния живот съм доста ведра и в никакъв случай не показвам отчаяние. Относно периода с женените, той остава в миналото и надали някой ще разбере. Изглеждам невинна, никой не би предположил че точно аз бих направила нещо подобно. По тази логика според номер 4 всички са абсолютни дебили. Но премълчаното минало не е измама, а ново и чисто начало.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4992284c7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Бъркаш в очакванията си. Не големи, а никакви очаквания не трябва да имаш.
Ако нямаш очаквания, няма как да се разочароваш нали? Мъжете са ти виновни че не са ти оправдали очакван%

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e1ed061d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Бъркаш в очакванията си. Не големи, а никакви очаквания не трябва да имаш.
Ако нямаш очаквания, няма как да се разочароваш нали? Мъжете са ти виновни че не са ти оправдали очакванията или ти си си виновна че си имала такива?
Целия свят ви е крив мама му стара!

Живей просто. Забавлявайте се. Бъди тук и сега малко повече. Спри с мечтите, плановете, преценките и стеротипите си.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8771d9d040
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,

Явно много бурзо хлътваш и докато си в отношения с някого, скачаш на следващи такива. Не се поддавай толкова бързо и не се занимавай с женени. Не ти чета морал, просто ти самата си видяла, че това само те натъжава и няма нилакув смисъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker