Ниско самочувствие и самооценка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121552)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18616)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ниско самочувствие и самооценка
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1634 пъти
Здравейте четох доста из интернет подобни теми и реших да пусна и аз такава просто за да чуя мнението на някой друг и може би ра разбера някои мой грешки в живота. От малък винаги съм се стремял да се възпитавам сам по най-добрия начин и за мене беле важно да съм добър човек отстъпчив да зачитам мнението на всеки и да помагам с каквото мога на това се градяха основните ми разбирания и мислех че съм 100% прав но уви живота се опитва да докаже обратното и успява.. още от малък винаги избягвах конфликти исках да съм приятел със всички боя беше нещо лошо за мене и мразех хората които го толерират и се доказват само чрез него израстнал съм без баща може би заради това нямам толкова увереност в мене като мъж още от малъв постоянно имах проблеми бях мниго общителен имах ужасно много приятели имах страхотни моменти но все отбягвах конфликти и това може би е нещото за което съжалявам най много в моменента защото без да се усетя самия живот ме измести в пероферията си никога не съм удрял човек мене са ме удряли но не сериозно понасял съм доста унижения но винаги съм гледал да решавам нещата по мирен начин итова ме направи един мухльо вече съм на 25 и се замислям за изминалите години и се опитвам да не повтарям стари грешки мисля да преобърна целия си свят на 180 градуса защито разбирам че да си религиозен идиот в днешно време и чисто самоубииство макаи и всички да знаят че тпва е правилното всеки ще гледа да ти се наложи като те види че и на мравката правиш претърпял съм големи унижения потиснал съм се ужасно много и искам да кажа край на всичко това та въпроса ми е ако някой е минал през такова нещо късно ли е според вас на 25 да се фокажа защото има ужасно много хора които ме смятат за мухльо но аз мога да обърна страницата и да покажа кой съм какво според вас трябва да направя мерси

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: e007f4d778
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   И аз съм расъл без баща и това определено си дава някакво влияние. Но често да ти кажа от тийн възрастта досега почти винаги съм си имал някое момиченце до мен - било то гадже, или момиче, с което да се занимавам или излизам, страшно много приятели през годините, но откакто започнах да се правя на интелектуалец и на умен и да цитирам мъдри неща започнаха да ме отбягват.

Имало е моменти, в които съм имал голямо самочувствие, но е имало и такива, в които ми е било прекалено ниско и чак са ме мислили за мухльо. Както е сега например в университета. Преди бях абсолютен боклук, не правех нищо, висях на гърба на нашите, пиех из квартала с разни пичове и като цяло нищо не се случваше в живота ми и реших да променя това като си намерих работа, събрах си пари, изкарах си шофьорските курсове, купих си готини дрешки, влезнах в университет и там нещата се промениха. Реших, че там ще са интелигентни хора, добри, които да искат развитие - ПЪЛНА ПАРОДИЯ. Ако ти кажа, че са по-големи боклуци и от пичовете в квартала, с които се напивахме и правехме мизерии никой няма да ми повярва, но е факт. Факт е, че 80 процента от колегите ми в курса са от покрайнините на България или от места, където живота е спрял и няма нищо. А аз съм от голям град - роден, израснал и живял и много от нещата не ми правят впечатление, защото ги смятам за нормални, а те, когато дойдоха започнаха да се мислят за готини, за различни - а реално само мислеха за пиене, излизане и момичета (които не им се връзваха, защото искат кинти. всъщност студентките са много меркантилни или гледат само кяр да има). Та, започнах да се държа възпитано, уважително, смених начина си на говорене и изобщо представата, която се създаде за мен беше на смотаняк, на девственик, западнал и задръстен пич, който не представлява интерес за никого, а не знаят какъв бях преди... па явно съм бил голям актьор щом съм създал това впечатление, защото дълбоко в мен съм волна душа, която далеч не е представата, която създаде за мен у тия хора... сега в момента си живеят живота и не ми пука изобщо. Следвам си целите, които ми бяха в главата от малък и се чувствам много добре. Ходя да тренирам всеки ден. А от време на време и на фитнес. Преди се вайках, че нямам приятели, че съм самичък - еми окей, това е живота. Усещам, че съм в такива състояния, когато ми е нервно или не съм се наспал. Когато съм се наспал, наял и отпочинал и отида да тренирам - е няма такова щастие.

Anyway... философствах ти за мен, за да си направиш някакви изводи и да си съпоставиш нещата. Живей си живота и не се впрягай, каквото има да става ще стане. И да знаеш... ПРИРОДАТА НЕ ТЪРПИ ПРАЗНИ ПРОСТРАНСТВА!

=Някой си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker